Veverka Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 No se sousedama to bude jistě prča, zejm. pokud to budou pejskaři. Abychom si nechali nějaké rachejtle v rezervě na obranu pevnosti Btw, kdo to bude odpalovat, takovou velkou věc? Vypálit Šárku i s našima autama..., nevím, zda to chci vidět z takové blízkosti Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 ja chtel napsat, aby se to nikam neohlasovalo a bude klid. V Sarce stejne zadni sousedi nejsou.... a takhle vecer tam bude psa vencit jenom magor, nebo sexuchtiva hnusna zenska....... :roker:roker:roker edit: chtel jsem vzit i psa, ma rada ohnostroje, ale premejslim, co kdyby chtela jit Adela vencit psa :myslim:myslim:myslim [upravil dne 6/2/2013 10:42 od Scratch] Citovat
Vvitty Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Oficialne je poradani ohnostroju na uzemi Prahy zakazano vyhlaskou. Samozrejme lze pozadat o vyjimku a nebo to proste risknout... http://www.praha.eu/jnp/cz/home/magistrat/uredni_deska_a_oznameni/vyhledavani_v_pravnich_predpisech/rok_1999-vyhlaska_cislo_42_ze_dne_16_12_1999.html Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. únor 2013 Autor Odesláno 6. únor 2013 No ohnostroj jako takovy bude na soukromem pozemku, to ze na to hasice pripravim mi zni rozumne to co ovsem mi je proti srsti je ohlasovano teto akce na linku 150 . Preci jen mà slouzit v nouzi ne? Ikdyz me teda na ni odkazal sam sef hasicu P6 no :-D Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 hele, na 150 se ohlasuji i cvicne poplachy treba v obchodakach, nebo zkosuky EPS. Je to taky proto, kdyby nejaky mamlas volal, ze v obchodaku hori, tak hasici vi, ze ne..... Citovat
Vvitty Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Zase tim zarucis ze o tom bude vedet operativni pracovnik co bude pozdeji pripadne prijimat hlaseni od lidi a ne urednik v kancelari... rekni ze te tam odkazali sami jejich sefove :-) Vyhlaska jako takova plati na celem uzemi HlMP vcetne soukromych pozemku ! A treba Praha 1 ma pro tyto ucely dokonce formulare na webu, mimo jine se doklada opravneni odpalovace ohnostroju Urcite by bylo lepe se vyhnout slovum jako \"poradame ohnostroj\" a predpokladam, ze mate pouze veci z obchodaku, tedy I a II. tridu. V mensich obcich je nutne zadat az pro odpalovani po 22h. Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 no, jestli to je ceska cina, tak bych to vubec neresil, to tdy v pocerniccich lita obden.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. únor 2013 Autor Odesláno 17. únor 2013 takže v sobotu dopoledne voláno na 150,- , ohlášení přijali, zapsali , vzali na mne kontakt a večer při ohňostroji nás hlídala hasičská dodávka Citovat
skuci Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 té hasičské dodávky jsem si ani nevšiml... Citovat
radim.1008 Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 Jj stála na parkovišti, Skuči a těch dvou aut jsi si všiml? Citovat
skuci Odesláno 17. únor 2013 Odesláno 17. únor 2013 ha ha ha... když bych si jich nevšiml, tak bys měl na levý straně obtisknutý zábradlí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.