Rotorhead Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 jak se bude chovat motor, ktery bude mit nasazen rozvodovy remen o jeden \"zub\" spatne ? Setkal jste se s tim nekdo .... ? [upravil dne 8/2/2013 13:00 od Rotorhead] Citovat
Rotorhead Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 viz nadpis, 2.0 Hdi 110 PS, nebo jak zni otazka Straki ? [upravil dne 4/2/2013 17:45 od Rotorhead] Citovat
straki007 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 No 2,0 HDi je myslim 3 tipy:D:D:D:D Ale u tveho dotazu je to jak snad vsude. Potka se to z 90% a dopadne to tak ze se ulomi vetsinou zdvihatka a nakopou ventily. Myslim ale ze u jednoho zubu se nemusi ohnout uplne ventily. Citovat
Rotorhead Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 Ok, konkretni typ je RHZ, je to hypoteticka otazka, jestli se motor s takto posunutym casovanim ventilu da treba nastartovat a bezi byt nepravidelne, nebo proste rana a konec ? Citovat
straki007 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Podle toho kam skoci. Muze dopredu nebo dozadu. Ale v obou pripadech to poznas urcite. Myslim ze to nepujde moc nastartovat (mozna vubec) a pokud ano tak to nevytocis ani do otacek. Citovat
Rotorhead Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 dobre, stalo se nasledujici: popis chodu motoru pred servisnim zasahem: motor 2.0 Hdi, RHZ, s bezproblemovym klidnym tichym chodem a bezvadnym startovanim do -7 st. C, tesny jak vespodu, tak pres hlavu, tedy bez znamek uniku spalin pres merku nebo vicko plneni oleje. Protoze pri -15 st. C nechtel startovat (baterka OK, nafta OK) dal jsem auto na vymenu zhavicich svicek. Servis potvrdil moji soukromou diagnozu tedy, ze zhavici svicky jsou KO (v tomto pripade vsechny 4). Souhlasil jsem s vymenou svicek. Pri vymene doslo k utrzeni/ulomeni jedne ze svicek, zrejme z duvodu zapeceni/zareznuti v oblasti zavitu. Pri odstranovani (odvrtavani) pahylu stare svicky doslo k tomu, ze zbytek/zbytky spadly do valce. Servis me o tom okamzite informoval, s tim ze provede demontaz / montaz hlavy za ucelem odstraneni ulomku zhavici svicky ze spalovaciho prostoru. V teto situaci nezbylo nez souhlasit. Hlava prebrousena, dle vyjadreni servisu. Auto jsem si vyzvedl v sobotu. popis chodu motoru po servisnim zasahu: motor spatne startuje i pri teplotach kolem 0 st. C, okamzite po nastartovani ma nepravidelny chod, poskakuje v silentlocich, z motoru se pri volnobehu ozyvaji kovove zvuky / tukani, z vicka plneni oleje je masivni unik spalin. Subektivni dojem nizsiho/horsiho vykonu/zatahu v rozsahu cca 1500 - 2200 RPM Jake muzou byt priciny / chyby mechanika nebo v pracovnim / montaznim postupu pri vyskytu vyse popsaneho stavu ? Co vsechno se tam da udelat blbe, aby se z bezproblemoveho motoru stal vrak ? Diky za seriozni technicke nazory a analyzu moznych chyb od vsech kdo tuto konkretni praci jiz delali. [upravil dne 4/2/2013 18:41 od Rotorhead] [upravil dne 4/2/2013 20:06 od Rotorhead] Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 O jeden zub se to nepotká, ale nepůjde nastartovat (RHZ má čidlo jak na vačce, tak na klice), a rozhodně to kvůli tomu nebude hulit z víčka oleje. Co tam kdo zprasil tak, že to dělá tohle, si nedovedu představit. Citovat
straki007 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Ale potka se to. Pokud si nechas rozvod pri montazi o zub tak neprotocis zlehka klikou.Tzn ze se po nastartovani potka. Pak ale otazka zni jestli neudelali to ze spatne nacasovali rozovody.............nearetovali a tim padem dela brikule. Ale zvlastni je ze mas tam divne zvuky. Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Takže můj odhad: to prase nesrovnalo hlavu a profukuje to těsněním do olejového kanálu. Tomu by odpovídal jak špatný start a nepravidelný chod (jeden válec má špatný tlak), tak ty spaliny valící se z víčka oleje (kudy by se tam asi tak jinudy dostaly, když se na spodek nesahalo). Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Máš lepší vysvětlení, kudy se tam ty spaliny mohou dostat? Citovat
Rotorhead Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 oddie: doplneni: hlavu prebrousili, alespon podle toho co mi rekli. Nenapsal jsem to do popisu opravy. Samozrejme otazka je zda-li to bylo skutecne a jak. Dalsi nazory / zkusenosti ? Citovat
straki007 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Myslim ze to nebude hlavou. Nech si zkontrolovat rozvody a popripade nahraj jak vypadaji spaliny..treba na video a YT Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Co jsi za to zprasení zaplatil, a kdo to dělal? Citovat
Rotorhead Odesláno 4. únor 2013 Autor Odesláno 4. únor 2013 oddie: situace je v reseni, takze s odpovedi zatim pockam. Jinak oboum vam zatim dekuji za nazory. Citovat
Rotorhead Odesláno 5. únor 2013 Autor Odesláno 5. únor 2013 jeste dotaz, ma nekdo k dispozici montazni postup hlavy valcu motoru RHZ z dokumentace Peugeot ? ktery by mi mohl zaslat emailem... Citovat
ferinko2 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 A dal som to aj tu,keby niečo.... http://www.ulozisko.sk/588369/Servisny_manual_C8.pdf Citovat
stajgrpavel Odesláno 22. listopad 2013 Odesláno 22. listopad 2013 Ahoj take by se mi hodil manualek na sundani hlavy 2.0 HDI RHZ ... odkaz uz nejde :-( klidne na email stajgrpavel@seznam.cz dekuji Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.