Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

jako dostupny vuz rozhodne passat v kombiku, jeste s dvema kulatyma svetlama nad sebou, nebylo nad nej :)

Odesláno

Proč bych měl rvát 3 vedle sebe, prostě dám dvě do prostřední řady, dvě do třetí řady, mezi nimi mi ještě zůstane průchod, děti na sebe nedošáhnou a nemůžou se prát :P

Odesláno
Proč bych měl rvát 3 vedle sebe, prostě dám dvě do prostřední řady, dvě do třetí řady, mezi nimi mi ještě zůstane průchod, děti na sebe nedošáhnou a nemůžou se prát :P
Moja rec :super
Odesláno
Ideální SAG...

806 je oproti SAG širší, má průchod mezi předními sedačkami po rovné podlaze díky řazení na palubce a na rozdíl od SAG se nekrade :P O šoupačkách vhodnějších na nakládání dětí ani nemluvě ;)

Guest Scratch
Odesláno

jsem bezpecak a resim otazku, co kdyz se ti nekdo podiva do kufru, nebo nedej boze, zacne horet? Davat deti do treti rady je podle me..........

Odesláno

Co když se ti někdo podívá do kufru u jiného auta, to neřešíš? Nebo si myslíš, že sedí na zadních dveřích? Za zadní řadou, zvlášť když je v přední poloze, je pořád ještě větší kufr než v běžném hatchbacku, navíc tady sedí ještě podstatně výš. A přístup do třetí řady díky těm šoupačkám také není problém.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...