ozzy56 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 tak tady se dozvíte v kterých autech http://www.novinky.cz/auto/292193-tri-autosedacky-vedle-sebe-do-vetsiny-aut-se-nevejdou.html [upravil dne 4/2/13 18:11 od ozzy56] Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 jako dostupny vuz rozhodne passat v kombiku, jeste s dvema kulatyma svetlama nad sebou, nebylo nad nej Citovat
elton Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 No, já si nestěžuji....klidně dám tři sedačky, vedle sebe, ke mě do auta... Citovat
poldiss Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Mám pocit, že tři sedačky vedle sebe by se měly vecpat i do 308 SW Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Proč bych měl rvát 3 vedle sebe, prostě dám dvě do prostřední řady, dvě do třetí řady, mezi nimi mi ještě zůstane průchod, děti na sebe nedošáhnou a nemůžou se prát Citovat
dusan2 Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Proč bych měl rvát 3 vedle sebe, prostě dám dvě do prostřední řady, dvě do třetí řady, mezi nimi mi ještě zůstane průchod, děti na sebe nedošáhnou a nemůžou se prát Moja rec Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Ideální SAG... 806 je oproti SAG širší, má průchod mezi předními sedačkami po rovné podlaze díky řazení na palubce a na rozdíl od SAG se nekrade O šoupačkách vhodnějších na nakládání dětí ani nemluvě Citovat
Hadra Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Já k tomu dospěju, ale to bych musel sehnat 806 v \"normálním\" stavu Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 To už asi není moc šance, 806 už je prostě stará. Já ji sháněl rok... Citovat
oddie Odesláno 4. únor 2013 Odesláno 4. únor 2013 Těžko říct, asi až nebude potřeba, což vzhledem k dětem asi moc brzy nenastane. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Proč bych měl rvát 3 vedle sebe, prostě dám dvě do prostřední řady, dvě do třetí řady, mezi nimi mi ještě zůstane průchod, děti na sebe nedošáhnou a nemůžou se prát jsem bezpecak a resim otazku, co kdyz se ti nekdo podiva do kufru, nebo nedej boze, zacne horet? Davat deti do treti rady je podle me.......... Citovat
oddie Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Co když se ti někdo podívá do kufru u jiného auta, to neřešíš? Nebo si myslíš, že sedí na zadních dveřích? Za zadní řadou, zvlášť když je v přední poloze, je pořád ještě větší kufr než v běžném hatchbacku, navíc tady sedí ještě podstatně výš. A přístup do třetí řady díky těm šoupačkám také není problém. Citovat
Mishanthrope Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Mám pocit, že tři sedačky vedle sebe by se měly vecpat i do 308 SW Do 7místné jich vleze i pět, ale nesmíš mít moc tlusté děti . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.