Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

hyena byl blb, co si potřeboval nabít tlamu, aby dostal rozum....hyena se omluvil a napravuje chyby...tak to je a to je asi tak vše, ostatní nicky byly jen proto, aby tu hyena měla přístup.....začal jsem od začátku, vycházím snad s každým dobře, hodně členů už znám osobně, dělám pro lidi teď ty znaky a podobně.....

Odesláno
hyena byl blb, co si potřeboval nabít tlamu, aby dostal rozum....hyena se omluvil a napravuje chyby...tak to je a to je asi tak vše, ostatní nicky byly jen proto, aby tu hyena měla přístup.....začal jsem od začátku, vycházím snad s každým dobře, hodně členů už znám osobně, dělám pro lidi teď ty znaky a podobně.....
Ale tak jo, jen někdy jednáš tak nějak že vznikají pochybnosti no. Doufam že to bude lepší a lepší.

jinak popis toho je v tvém profilu, kdo chce muže číst

[upravil dne 31/1/13 22:21 od Radek Hurvajz]

Odesláno
Hm tak nic napsal sem a odezva :Přezdívka v klubu není závislá na autě.

Pokud máte problém se svou stávající přezdívkou, nepoužívejte ji a udělejte si novou registraci. tak to padá...aspoň sem to zkusil

Přestože jsem proti změně nicku, tak mi to nedá a musím se zeptat:

Tak někomu jde změnit nick třeba 10x a někomu ani jednou? Zajímavý přístup. Nejde mi o tu změnu u 106sťáka, ale o princip. To jak to bylo vysvětleno je v rozporu s tím, že členovi Lukáš_307 bylo vyhověno, číslo vynecháno a nick předělán. Nebo to mělo jiný důvod?

Edit:

Nehledě na to, že navržené řešení je v rozporu s pravidlem č. 9 :myslim

[upravil dne 31/1/13 22:29 od Bigbadjohn]

Odesláno

Na předešlé nicky je ban, tohle je nový účet takže defakto první změna nicku... Vyhověli mi admini, tak nevím proč házet flintu do žita, ať se na to poptá u Kurta a je to :)

Odesláno

No jasně, teď se tady zase objeví rypáci, co budou držkovat, proč to jako jednou jde a pak zase ne.

Proč se ptáte, když všechno víte nejlíp?

Změna nicku je výjimečná situace a tak se provádí pouze výjimečně. Protože to tady zase nedá někomu spát, tak zde deklaruji, že:

Pro všechny další otázky na změnu nicku, které budou směřovány na mne, odpovídám: NE.

Bigbadjohn: ukaž mi jednoho člověka, kterému jsem tu změnil \"nick třeba 10x\" a pak držkuj.

Odesláno

Kurte, klíííd, praskne ti cévka a co my pak tady bez tebe ;)

Hyenu jsem opravdu neměl rád (viz prodej audiny a vlákno na audi klubu - spálil se ze zbořenou 307, doufejme, že kupujícího na toto upozornil a zachoval se čestně), ale Lukaro se až na prezidenty chová normálně, pálí krtky z nerezu, snad mu to vydrží:cool: není důvod, aby tu nebyl

Odesláno

tak to je v nejlepším pořádku :cool:

jinak si pamatuji tyto staré dodnes pod jiným nickem zde vystupující, dáme kvíz? Kdo vyhraje, dostane od Lukara vypálenýho krtka s jojem zdarma :D:D:D

40000006

Stibto (ale to je jednoduchý :D:D:D )

Sarkomi, komisař, serviceman, zuzlifuk

jízlivej vix (kurva lehký :D )

Roenick

vendi.stejskal

[upravil dne 31/1/13 22:51 od punkac]

Odesláno

Bigbadjohn: ukaž mi jednoho člověka, kterému jsem tu změnil \"nick třeba 10x\" a pak držkuj.

Jak píše Hurvajz, špatně jsem ten jeho komentář pochopil. Nebyl mu nick změněn 10x, ale jednou tedy ano. Ptal jsem se na to slušně, nedržkoval jsem.

A ptám se slušně znovu, opravdu někdo poradil 106sťákovi aby nepoužíval svůj nick když se mu nelíbí a založil si nový? Vždyť je to v rozporu s pravidly. Pokud si to 106sťák vycucal z prstu, tak se omlouvám.

Odesláno

jinak si pamatuji tyto staré dodnes pod jiným nickem zde vystupující, dáme kvíz? Kdo vyhraje, dostane od Lukara vypálenýho krtka s jojem zdarma :D:D:D

40000006

Roenick

vendi.stejskal

Jak lvíček zdarma? :D :D To je drzost :D :D

Odesláno

40000006

Roenick

vendi.stejskal

40000006 - Šalda

Stibto (ale to je jednoduchý :D:D:D ) StibTo

Sarkomi, komisař, serviceman, zuzlifuk - Servisman

jízlivej vix (kurva lehký :D ) - Vix

Roenick - kukikuk

vendi.stejskal - vendelinek

Odesláno

je vidět že ochranku el prezidenta zvládne Hurvajz dobře, hodnotím ho ale známkou 1- , protože servisman je Honza406

je to opravdový rekordman ve změně identity :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...