lukaro Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 hyena byl blb, co si potřeboval nabít tlamu, aby dostal rozum....hyena se omluvil a napravuje chyby...tak to je a to je asi tak vše, ostatní nicky byly jen proto, aby tu hyena měla přístup.....začal jsem od začátku, vycházím snad s každým dobře, hodně členů už znám osobně, dělám pro lidi teď ty znaky a podobně..... Citovat
anthraX306 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 no ale pak řešil nějkou audi nebo co a to skončil u 307my ?? divne Citovat
elton Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 No vidíš jak jsi šikovnej...:potlesk:super [upravil dne 31/1/13 22:21 od elton] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 hyena byl blb, co si potřeboval nabít tlamu, aby dostal rozum....hyena se omluvil a napravuje chyby...tak to je a to je asi tak vše, ostatní nicky byly jen proto, aby tu hyena měla přístup.....začal jsem od začátku, vycházím snad s každým dobře, hodně členů už znám osobně, dělám pro lidi teď ty znaky a podobně.....Ale tak jo, jen někdy jednáš tak nějak že vznikají pochybnosti no. Doufam že to bude lepší a lepší. jinak popis toho je v tvém profilu, kdo chce muže číst [upravil dne 31/1/13 22:21 od Radek Hurvajz] Citovat
ChouLu Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Já bych to dále nerozebíral Co bylo bylo Citovat
Bigbadjohn Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Hm tak nic napsal sem a odezva řezdívka v klubu není závislá na autě. Pokud máte problém se svou stávající přezdívkou, nepoužívejte ji a udělejte si novou registraci. tak to padá...aspoň sem to zkusil Přestože jsem proti změně nicku, tak mi to nedá a musím se zeptat: Tak někomu jde změnit nick třeba 10x a někomu ani jednou? Zajímavý přístup. Nejde mi o tu změnu u 106sťáka, ale o princip. To jak to bylo vysvětleno je v rozporu s tím, že členovi Lukáš_307 bylo vyhověno, číslo vynecháno a nick předělán. Nebo to mělo jiný důvod? Edit: Nehledě na to, že navržené řešení je v rozporu s pravidlem č. 9 [upravil dne 31/1/13 22:29 od Bigbadjohn] Citovat
lukaro Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Na předešlé nicky je ban, tohle je nový účet takže defakto první změna nicku... Vyhověli mi admini, tak nevím proč házet flintu do žita, ať se na to poptá u Kurta a je to Citovat
jirka307 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 já byl s hyenou spokojenej koupě radia:super a jednaní taky:super lukaro radio furt šlape díky:papa Citovat
Kurt Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 No jasně, teď se tady zase objeví rypáci, co budou držkovat, proč to jako jednou jde a pak zase ne. Proč se ptáte, když všechno víte nejlíp? Změna nicku je výjimečná situace a tak se provádí pouze výjimečně. Protože to tady zase nedá někomu spát, tak zde deklaruji, že: Pro všechny další otázky na změnu nicku, které budou směřovány na mne, odpovídám: NE. Bigbadjohn: ukaž mi jednoho člověka, kterému jsem tu změnil \"nick třeba 10x\" a pak držkuj. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Bigbadjohn: ty jsi to nepochopil, Lukaš měl na každy nick jinou registraci, nikdo mu nicky neměnil, proto měl taky BAN, mimo jiné [upravil dne 31/1/13 22:38 od Radek Hurvajz] Citovat
punkac Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Kurte, klíííd, praskne ti cévka a co my pak tady bez tebe Hyenu jsem opravdu neměl rád (viz prodej audiny a vlákno na audi klubu - spálil se ze zbořenou 307, doufejme, že kupujícího na toto upozornil a zachoval se čestně), ale Lukaro se až na prezidenty chová normálně, pálí krtky z nerezu, snad mu to vydrží není důvod, aby tu nebyl Citovat
lukaro Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 punkac: auto koupil HUGO BOSS a o všem věděl sám to i poznal... Citovat
punkac Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 tak to je v nejlepším pořádku jinak si pamatuji tyto staré dodnes pod jiným nickem zde vystupující, dáme kvíz? Kdo vyhraje, dostane od Lukara vypálenýho krtka s jojem zdarma :D:D 40000006 Stibto (ale to je jednoduchý :D:D ) Sarkomi, komisař, serviceman, zuzlifuk jízlivej vix (kurva lehký ) Roenick vendi.stejskal [upravil dne 31/1/13 22:51 od punkac] Citovat
Bigbadjohn Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Bigbadjohn: ukaž mi jednoho člověka, kterému jsem tu změnil \"nick třeba 10x\" a pak držkuj. Jak píše Hurvajz, špatně jsem ten jeho komentář pochopil. Nebyl mu nick změněn 10x, ale jednou tedy ano. Ptal jsem se na to slušně, nedržkoval jsem. A ptám se slušně znovu, opravdu někdo poradil 106sťákovi aby nepoužíval svůj nick když se mu nelíbí a založil si nový? Vždyť je to v rozporu s pravidly. Pokud si to 106sťák vycucal z prstu, tak se omlouvám. Citovat
lukaro Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 tak to je v nejlepším pořádku jinak si pamatuji tyto staré dodnes pod jiným nickem zde vystupující, dáme kvíz? Kdo vyhraje, dostane od Lukara vypálenýho krtka s jojem zdarma :D:D 40000006 Stibto (ale to je jednoduchý :D:D ) Sarkomi, komisař, serviceman, zuzlifuk jízlivej vix (kurva lehký ) Roenick vendi.stejskal [upravil dne 31/1/13 22:51 od punkac] Jak lvíček zdarma? :D To je drzost :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 tak to je v nejlepším pořádku jinak si pamatuji tyto staré dodnes pod jiným nickem zde vystupující, dáme kvíz? Kdo vyhraje, dostane od Lukara vypálenýho krtka s jojem zdarma :D:D 40000006 Stibto (ale to je jednoduchý :D:D ) Sarkomi, komisař, serviceman, zuzlifuk jízlivej vix (kurva lehký ) Roenick vendi.stejskal [upravil dne 31/1/13 22:51 od punkac] 40000006 - Šalda Stibto (ale to je jednoduchý :D:D ) StibTo Sarkomi, komisař, serviceman, zuzlifuk - Servisman jízlivej vix (kurva lehký ) - Vix Roenick - kukikuk vendi.stejskal - vendelinek Citovat
punkac Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 je vidět že ochranku el prezidenta zvládne Hurvajz dobře, hodnotím ho ale známkou 1- , protože servisman je Honza406 je to opravdový rekordman ve změně identity Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 :D:D:DHonza406 už není, ted je servisman takže mi koukej dát jedničku http://www.peugeot-club.com/forum/member.php?action=viewpro&member=servisman [upravil dne 31/1/13 23:06 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.