Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A co tam máš? Dusík? Tak potom to je jedno, jde buď o tlak plynu (jakéhokoliv) v pneumatice nebo o obvod pneumatiky.

No právě kvůli lidem, kteří kontrolují tlak v pneumatikách svým cvičeným okem nebo vůbec se toto schvaluje. Osobně proti tomu nic nemám i ABS, ESP, měření hladiny oleje, měření tlaku .... to jsou dobré věci. A i proti ABS a ESP se najde spousta odpůrců, kteří si myslí, nebo jsou dokonce přesvědčeni, že to zvládnou lépe a rozčilují se, že nelze např. ESP zcela vypnout. No prostě lidi nebudou nikdy spokojeni.

Upřímně, kdo z vás před každou jízdou kontroluje tlak v pneumatikách? Já tedy ne, já auto opravdu jen obhlédnu a pokud nevidím nic zvláštního tak vyrážím. Měřím to tak jednou za měsíc. Zrovna tak olej jsem kontroloval zhruba jednou měsíčně když jsem to neviděl na displeji, teď to dělám možná ještě méně často.

Odesláno

Lebo tam je ten tlak akoze merany tym systemom z ESP. Nejde o konkretne meranie tlaku v Baroch,...

Ta cena je preto ze sa jedna len o softwarovu zalezitost u daneho auta. Nakonfigurovanie cez dagnostiku.

Keby tam bolo meranie konkretne tlaku v pneu tak cena by bola trochu inde.

Jeden snimac do peugeota stoji neviem ci nie 80 euro. Plus dalsia suma za zhodenie pneu, nahodeneie nazad a vyvazenie.

Odesláno

Bigbadjon. Ja nevravim ze je to zly system a ze je zle ho mat v aute. Len narazam ze na niektorych miestach riesia veci ako keby nebolo podstatnejsich na riesenie.

Dalsie nariadenie bude ze automobilky budu vyrabat auta so zivotnostou maximalne 5 rokov a s najazdom 180000km. Po tomto case proste auto nema co na ceste hladat a pojde na recyklaciu. A toto si nerobim srandu. Si spomeniete marci 2020 na to co som napisal.:P

Odesláno

Vitek tak ako pise Qcko. Typove schvalenie sa dava kazdemu vyrobku co prichadza na trh. A dava sa na nejaku dobu. Ak sa vyvinie novy model tak sa musi typovo schvalit a samozrejme ze bude podliehat podmienkam co su prijate v dobe schvalenia.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...