Medvěd Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Rozhoduje údaj v TP nebo rok výroby? V TP je podle prodejce Emisní norma:EHK č. 83.03B (eco daň by měla být 3000 Kč), je to reálné? Nemyslím si, že by mě (bráchu) chtěl prodejce tahat za fusekli - to vůbec ne - ale taky se mi nechce jet 2x 100 km zbytečně (byla-li by ekoška 10 tkč, nemělo by cenu se na to jet ani kouknout). Děkuju za odpověď Citovat
xbirnyx Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Těžko říct, u nás koukaj podle emisní normy, takže by si platil 3000,- Citovat
Ferry Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 plati udaj o emisni norme v zapsany TP, na rok vyroby se nehledi, pokud by i novejsi auto nemelo zapsanou normu v TP, bere se to tak, jako by zadny platny euro nemelo a plati se pak nejvyssi vypalne Citovat
Charlie 1 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Podle tabulek euro 2 3000kc ale max.6.osob a vaha do 2500kg vcetne. Citovat
gronholmm Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Tak třeba u mého Favorita je problém ten že sice má motor 1,3BMM který ve Felicii už splňuje Euro 2 ale protože je ve favoritu a byl montován 1994 tak bych musel platit jako za EURO 1. Takže rozhoduje rok výroby (aspoň dle vyjádření ŠA) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 JJ, je to v inzeratu tu na klubu, 405 kombi 1.6 benzin Citovat
odee Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 Já sem měl třeba v techničáku na staré feldě před FL, tu normu EH....nevim co, která podle tabulek odpovídá Euro 1ce, ale byla tam zapsaná i přímo norma Euro2. Když se auto odhlašovalo v Třebíči, řekla baba na úřadě, že rozhoduje to, že je tam ta norma EH a bude se platit jako za Euro1, a když sem si prošel závazný pracovní postup od MDČR,(kterej je přístupnej na netu), tak tam bylo doslova, že se počítá norma Euro uvedená v TP a pokud není, převádí se tabulkově údaj o normě EH... S tím sem šel auto přihlásit odhodlanej se hádat do krve, že zaplatím jen Euro2 a paní mi říká, samožejmě že máte Euro2:D vždyť je to tu napsané:D:D Citovat
KoudaK Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Zajdi si na svůj úřad a zeptej se tam. Protože v tomhle bordelu (republice ) je to jak se komu hodí. Vem kopii techničáku a stav se tam zeptat ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.