Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozhoduje údaj v TP nebo rok výroby? V TP je podle prodejce Emisní norma:EHK č. 83.03B (eco daň by měla být 3000 Kč), je to reálné?

Nemyslím si, že by mě (bráchu) chtěl prodejce tahat za fusekli - to vůbec ne - ale taky se mi nechce jet 2x 100 km zbytečně (byla-li by ekoška 10 tkč, nemělo by cenu se na to jet ani kouknout).

Děkuju za odpověď

Odesláno

plati udaj o emisni norme v zapsany TP, na rok vyroby se nehledi, pokud by i novejsi auto nemelo zapsanou normu v TP, bere se to tak, jako by zadny platny euro nemelo a plati se pak nejvyssi vypalne

Odesláno

Tak třeba u mého Favorita je problém ten že sice má motor 1,3BMM který ve Felicii už splňuje Euro 2 ale protože je ve favoritu a byl montován 1994 tak bych musel platit jako za EURO 1. Takže rozhoduje rok výroby (aspoň dle vyjádření ŠA)

Odesláno

Já sem měl třeba v techničáku na staré feldě před FL, tu normu EH....nevim co, která podle tabulek odpovídá Euro 1ce, ale byla tam zapsaná i přímo norma Euro2. Když se auto odhlašovalo v Třebíči, řekla baba na úřadě, že rozhoduje to, že je tam ta norma EH a bude se platit jako za Euro1, a když sem si prošel závazný pracovní postup od MDČR,(kterej je přístupnej na netu), tak tam bylo doslova, že se počítá norma Euro uvedená v TP a pokud není, převádí se tabulkově údaj o normě EH... S tím sem šel auto přihlásit odhodlanej se hádat do krve, že zaplatím jen Euro2 a paní mi říká, samožejmě že máte Euro2:D vždyť je to tu napsané:D:D:D

Odesláno

Zajdi si na svůj úřad a zeptej se tam. Protože v tomhle bordelu (republice ) je to jak se komu hodí. Vem kopii techničáku a stav se tam zeptat

...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...