Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám taký divný problém. Na mojom Peugeote 2.0 Hdi 66 kw, mi občas ráno po naštartovaní motora akoby nefungoval posilovač bŕzd. Robí to len na 1 zabrzdenie. Musím riadne stlačiť pedál aby som zabrzdil ako keby som nemal naštartovaný motor potom už ide celú cestu ok. Robí to hlavne vo vlhkom počasí. Myslíte že to je nejaká závada? Alebo len vlhkosť na kotúčoch. Po prvom takomto zabrzdení je to ok. Kvapaliny mám plno inak to funguje. Aj keď v minulosti mi sem tam ostávali visieť doštičky vpredu. Ale keď som silno šliapol na brzdu tak boli ok. Čo to prosím vás robí?:mad:

Odesláno

může to dělat podtlakový ventil na posilovači brzd, který se přes noc slepí--je to plastový díl,do kterého vede hadička od vývěvy, možná to s oteplením zmizí

Odesláno

mne to takto podobne robilo na inom aute v zime po nastartovani bol pedal strasne tvrdy a neslo ani zabrzdit po viacerych pokusoch pedal povolil poblem bol v bzdovej kvapaline mala v sebe vela vlhkosti a ta zamrzala po vymene kapaliny ok

Odesláno

ted si uvedomuji, ze se mi stalo to same nedavno, jak byly ty mrznouci deste, tak jsem se rano rozjel a pedal brzdy uplne tvrdy, asi po dalsich trech slapnutich se to hodilo do normalu ... zatim jsem to neresil

u me by kapalina mela byt ok

[upravil dne 1/2/13 11:53 od BV406]

Odesláno

skoro vždycky je to tím ventilkem na posilovači--za předpokladu, že po pár sešlápnutích pedálu brzdy pak brzdí už normálně, při děravé hadici od vývěvy to brzdí špatně furt :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...