Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuji jen sehnat číslo jednoho náhradního dílu. Možná tam ani nebude, protože mám model vyrobený pro německo a nikde tento díl (motorek) nemohu sehnat.

Odesláno

V květnu jsem tady popsal opravu motorku , který vhání vzduch do výfukového potrubí.

Někdy v říjnu mi zase vyskočila závada.Ta se v servisu smázla a nyní opět závada svítí. Zřejmě motorek má své zasebou. Nejraději bych jej odpojil úplně, ale prý to nejde, pal. počítač si to bude stále pamatovat. Vin:VF38BLFY80871739

Odkaz, kde o tom píši je zde:

Odesláno

VIN máš špatně, má být VF38BLFYF80871739. Jinak je to asi

Referenční číslo Popis Množství Cena bez DPH Cena s DPH Celkem s DPH Volba

00001628FX VZDUCHOVÉ ČERPADLO EMIS SYSTÉM 8 256,75 CZK 8 256,75 CZK 9 990,67 CZK 9 990,67 CZK 9 990,67 CZK

Odesláno

Devils Night ma tenhle moturek z 2.0 16V, ma stejne objednaci cislo i pro motor LFY 1,8 16V , ale jen pro rok vyroby od 5.6.2000, coz ty mas starsi, nicmene, mozna by pasoval, nevim presne, cim se lisi

Odesláno

Možná by pasoval. Budu se muset poptat.

Dnes jsem se dozvěděl, že by se možná závada dala smazat, ale nejde to v origo diagnostice Peugeotu.Prý na starších modelech nejde závada smazat natvrdo, proto se mě po určité době stále opakuje.

Je zde někdo, kdo má diagnostiku ve které by to šlo ? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...