Rejty Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Potřeboval bych doporučit kemp u Nových mlýnů pod Brnem... Budeme tam pořádat sraz T-P, tak jen kdo kde byl a jaké by jste měli ohodnocení... Musí tam být hospoda, ale vzdyt to znáte:) Děkuji za odpovědi. Citovat
Lucasao Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 znám jen ten největší Merkur, a můžu říct, že je perfektní Citovat
Péťa Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Merkur je kolos, nevím jaká s nimi bude domluva. Zapomněl jsi napsat, kolik vás asi bude. Citovat
Péťa Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 Když já nevím, co je T-P Jinak v Merkuru jsem byl na kole v září na kávě a obědě. Jídlo ušlo, ale čekací doba víc než šílená a to nás mnoho nebylo. Citovat
Rejty Odesláno 27. leden 2013 Autor Odesláno 27. leden 2013 www.tuned-pugs.cz sem myslel že se to tady po těch 2 letech taky provalilo:D mno obyčejně nás jezdí tak 20-25:) půlka skoro nikde neprojede Citovat
ChouLu Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Nevím jestli mě maminka s tebou pustí :D Citovat
petgall81 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Já jezdím na Nové Mlýny každý rok, jsou tam vstřícní lidé, mají tam výborné vínko, nádherná příroda. Do Unikempu nejezděte, není to tam špatné, ale když jsme tam byli, byl to tam samý cigoš. I když se chovali slušně, chtěl bych vám doporučit kemp Mars, je tam takové rodinné prostředí, dobře tam vaří,hospoda pár kroků, chatky mají topení, autem zaparkujete přímo u chatky a ceny jsou také příznivé. Jinak rád se za vámi také dojedu podívat. [upravil dne 28/1/13 20:25 od petgall81] Citovat
Rejty Odesláno 29. leden 2013 Autor Odesláno 29. leden 2013 Mno samozřejmně vede Merkur..ale uvidíme jak se vyvine hlasování..je na to dos a dost času:) Citovat
chup Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Merkur Pasohlávky? Web stránky má pekné, tak sme sa tam vybrali. Bolo to 2012 tesne po sezóne. Byli sme trochu v šoku, gigant, množstvo hospod, tým že bol september(září) asi 60% bolo zavretých. Nám sa tam vúbec nelúbilo, máme radši malé kempíky, toto bolo ako letovisko v Bulharsku, hospody na spúsob plážových fastfoodov, trávnaré plochy plné špačkú. Ešte tam chýbali kolotoče. Boli sme tak v strede, byl tam šenk ( u balouna, hrocha, alebo slona) nepamatám presne. Na druhej strane kempu bolo krajšie, pri šenku steakhouse(tak isto fastfood), čistejšie. Po kempe sa motali borci na mini traktore z technických služeb kempu. Ale špaky v tráve ich nezauímali. V kempe žijú aj celosezónny obyvatelia a pochvalovali si že je po sezóne. V sezóne to je vraj plné a hluk do noci. Citovat
K3nny Odesláno 11. březen 2013 Odesláno 11. březen 2013 Myslím že s merkurem chybu neuděláte,myslím že by tam letos měli i dodělat ty termály tak tam bude i dobrej relax,my jsme tam měli už 2x sraz z 205 clubem a vždycky na pohodu,letiště na blbinec tam je taky celkem kousek. Každýu se líbí něco jinýho.. Dojel bych se i podívat mám to na mušov 10 km Citovat
Hadra Odesláno 24. březen 2013 Odesláno 24. březen 2013 Jojo, thermal Pasohlávky má bejt hotovej v červnu, a měl by být na způsob Tatralandie. Každoročně se tam pořádá eurobikefest + customshow + závody flattracků a tak myslím, že sraz by asi neměl být problém. Mraky hospod, strašný sociálky ( asi tak jak v tom hlavním kempu na Vranově ).Je to megakemp a nutno počítat s tím, že v noci se tam třeba nevyspíš.Hospody jedou do rána a opilci sedí u stanů klidně do 4 hodin. Když jsme tam byli s manželkou v roce 2004 s kolama, tak nám to přišlo super, loni jsme tam byli s dětma a už to tak super nebylo, člověk se mění. Ale pro účel srazu je to víc než dobrý, hlavně se nemusíš bát pustit si rádio v autě a tak.... s tím se v tomhle kempu tak nějak počítá. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 13. červenec 2014 Odesláno 13. červenec 2014 Ted jsem se vrátil z Merkuru Jezdíme tam každej rok. Za mně bych doporučil snad jedině ten Parádní hospody i ceny, občerstvení super, a parádně si zablbnete na vodním vleku - buď na boardu nebo na lyžích i se skokánkama... Aqualand Moravia parádní, příroda kolem taky, a ty sklípky... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.