Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no já právě přemyšlím nad hokuspokusem 150g zadního hovězího a 50g panchetty jako základ, vepřový bych nejedl ani náhodou, už tak musím trpět karbenátky z vepřového :D

Guest Scratch
Odesláno

no mlety je podle me uplne nejlepsi 60% hoveziho, a 40% vepre, maso vyprazit od vetsiny tuku na panvi, a teprve z toho udelat maso na hambace.

Loni jsem jedl steak z mleteho hoveziho a to teda musim rict me prekvapilo, bylo to naprosto luxusni :D

Odesláno
jo hamburgry se dělaj obráceně, hořčice, kečup, sýr, okurka a pak maso nebo jakto bylo v tom školení.....

Doufám, že to bylo z hovězího :D

Zapomel jsi na dehydrovanou cibuli :D

Odesláno
no já právě přemyšlím nad hokuspokusem 150g zadního hovězího a 50g panchetty jako základ, vepřový bych nejedl ani náhodou, už tak musím trpět karbenátky z vepřového :D

No maso bylo, respektive by mělo být 50/50 čuník,krává ;);)

Odesláno

tak jsem si projel pár receptů, a narazil jsem na Scottyho - zde, který vlastní bistro v Berouně, abych to shrnul, tenhle hambáč bych si dal hnedka :D

a ještě teda jedna věc...já bych asi eidam do toho nedával..spíše cheddar, a nebo na chuťovku parmezán či nivu

[Edited on 24/1/13 18:40 by KingSpade]

Odesláno

Taky sem tam děláme domácí hambáče, dáváme taky 50/50 prase/kráva a je to moc mňam, nějakej MC může jít do pr....:D

Vyjde to cca na 200.- a uděláme nějakých 8-10 kusů:papa

Guest Scratch
Odesláno

no steak z uruguayskyho bejka je taky jinak cenove doma a v restauraci.

no a kvalita je doma i lepsi, protoze si to udelam jak chci, a s cim chci.....

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes 500g tataráku :D Fotky nejsou. Ale Martina ho už nějak moc konzumuje, nevím, jestli příště nebudu muset použít 750g masa ;) V Polsku vyjde 250g na 48,-- Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...