Shady27 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Chi se zeptat, jestli tu někdo z vás vlastnoručně leštil kola nebo límce? Chci si límce přeleštit do zrcadlového lesku a zjišťuju co, nebo jakou leštící sadu na to použít. Tak třeba jestli máte nějaké typy Jinak budu leštit tohle: Citovat
peugeot 206 Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 pekné kolečká já som na to použil leštiacu pastu na nerez (mal som dona) a do vŕtačky kožený a filcový kotúč, už len pár hodín práce a boli ako zrkalo pedľa fotky už sú čiastočne leštené by ti mohol stačiť len filcový kotúč [upravil dne 23/1/13 19:07 od peugeot 206] Citovat
F.I.K Odesláno 23. leden 2013 Odesláno 23. leden 2013 Já leštil Borbety, na hevýrek, jedno kolo do vzduchu, za pět a hurá. Byli hodně dobitý, takže sem to bral šmirglem 80, 360, 600, 1000 a filc. ještě by to trošku chtělo, ale doleštovat budu až láknu středy. Jestli je do tý doby neprodám. Citovat
Shady27 Odesláno 23. leden 2013 Autor Odesláno 23. leden 2013 No já je kám taky dost oškrkaný na krajích a na tom limci jsou takový fleky jakoby od oxidace nebo něco takového. Takže bych to taky nejdřiv něčím přebrousil a nějak srovnal, a potom ty šmirgly a nakonec nějaký ten kotouč plus nějaká ta pasta že. Naštěstí středy jsou OK, tak bych udělal jen ty limce. Kde se daji ty kotouče a pasty koupit? Nebo mam vzit nějakou sadu rovnou? Citovat
F.I.K Odesláno 24. leden 2013 Odesláno 24. leden 2013 Hele ty kola budou stejně leštěný jen strojně a pak lakovaný, takže musiš prvně strhnout ten lak kterej drží opravdu fest a pak až předělat to humpolácký \"leštění\". Citovat
razor Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 Pokud to chceš mít opravdu pěkný, dej to někomu, kdo má na to stroje... Rukou nedocílíš nikdy toho co dokáže stroj. Nehledě na to, že to bude fakt náročný.... Citovat
Shady27 Odesláno 27. leden 2013 Autor Odesláno 27. leden 2013 Tak můžu si stím hrát až do jara, jen čekám až bude trochu tepleji a taky potřebuju nato nakoupit potřebné věci. Chci to zkusit sám. Citovat
peugeot 206 Odesláno 27. leden 2013 Odesláno 27. leden 2013 já sem to delal sám cez zimu, no ako tu bolo povedaé najviac drží ten ochranný lak, dal mi najviac zabrať Citovat
Shady27 Odesláno 28. leden 2013 Autor Odesláno 28. leden 2013 A ten ochranný lak z límců dostanu jak? šmirgl papířem od hrubšího po nejjemější brousit? Nebo jinak? Citovat
sponik Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 ahoj, jak dopadlo leštění kol? dělal jsi sám nebo jsi našel někoho v okolí olomouce kdo to dělá? potřebuju vyleštit svoje disky tak by to byla pro mě užitečná infomarce, díky Citovat
Mopař Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Mopař se hlásí Pošli do sz foto a rozměr Citovat
Fusion Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Sem normálně zvedl auto, nahodil kolo, zařadil za dva a pustil agregát Šmirgly 120 - 240 - 320 - s vodou: 600 - 800 - 1000 Na jedno kolo zhruba 1 motohodina, tj. asi litr nafty, s přestávkama. Citovat
Mopař Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Ffffuuuuu... Sorry, že ti do toho kecam, ale to je teda docela neefektivní A že by se to nějak vyloženě lesklo... Já dělam takhle Jako sice se s tim člověk víc sere, ale zas ten efekt to má a lidi si z toho sedaj na prdel... To sponik: A nejsem vůbec drahej Citovat
Fusion Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Nemám vhodný nástroje a dělat to ručně je na měsíc. Na fotkách ještě nejsou doleštěný ale po zrcadle ani netoužím, libí se mě \"strojní\" vzhled hliníku, když něco vyjede z CNC např. Citovat
sponik Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Mopař: díky za nabídku, očividně to umíš,ale hledám někoho spíš ve svém okolí, nechci kola nikam posílat. Citovat
Mopař Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Fusion: Jako nástroje to chce a nejsou zrovna nejlevnější, takže je to trochu investice. Ale že by to trvalo tak dlouho, to zas né Nicméně jestli preferuješ frézovanej vzhled, tak v tom případě je výsledek Citovat
Fusion Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 Nástroje to nechce, když můžu propálit naftu Ty moje kola by šly lehce doleštit do zrcadla, vzít je ještě 2000 (kterou sem nesehnal) a pak klidně vrtačkou s měkkým nástavcem na leštění. Pavouka sem dělal dobrou leštičkou, to bych až tak ty prsty tam radši nestrkal Víka sem v minulosti dělal taky. Jejich paráda ale končí s leností je udržovat a třeba to M20kový udržovat je horor. Citovat
Mopař Odesláno 23. květen 2013 Odesláno 23. květen 2013 To už ale neni můj problém, protože nebylo moje Já mam do vybavení nainvestováno kolem 7-8 tisíc. Ale to už sou fakt fajnovky, původně sem se vybavoval na leštění ojnic a motorovejch vnitřností celkově. Jenže takovejch potenciálních zákazníků neni moc, tak sem to rozšířil i o hliník a vlastně všechno co se leštit dá... Třeba teď dělam rootskyovi sání na 3.0 V6 a tam asi dojde i na frézování. Na to už každej vybavenej neni. A kvůli jednomu kusu na svym autě bych si to taky asi nekupoval... P.S. disponuju papírama a plátnama od hrubosti 30 až do 12k [upravil dne 24/5/13 00:47 od Mopař] Citovat
Milan+ Odesláno 25. květen 2013 Odesláno 25. květen 2013 Jako chceš říci,že jsi v ceně 7-8kvybavenej i na frézování? 8k je cena dobrý značkový aku vrtačky. Víko máš vyleštěný hezky ,ale trošku probroušený kruh kolem znaku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.