Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar,mám motor 1,4KFW rok 2003,jezdím dlouhodobě v létě za 6 - 6,4 v zimě 7.Nijak zvlášť to teda nešetřím.Co svíčky a filtr? taky je to 206 SW.

[upravil dne 21.1.13 07:23 PM od Alibaba]

Odesláno

Po městě to je vždycky naprd, tam se spotřeba snižuje špatně, ideální je plynulá a dlouhá jízda, aby se motor a přenosové ústrojí prohřálo, tedy přesný opak provozu ve městě.

Odesláno

Hele,pokud nejezdíš fak couračky,po nějakejch kouskách,tak 9 je i tak moc.To bys tomu musel nakládat za studena a neví m co ještě.Tolik mě nežrala ani 304 1,4 jednobod a to jsem coural do práce po městě 3 km tam 3 zpět.Hlavně aby bylo vše v cajku nepřibrždovalo to,vejfuk atd.

Odesláno

Zkus změnit benzínku :) Nejlépe Shellku ;) Mám zkušenosti, že oproti onu mám o litr menší spotřebu např...

A dále.. nepřibržďuje ti kolo, nemáš podhuštěné pneu, co geometrie náprav?

Odesláno

Svíčky dávám eyguem,beru,bosch normálně co píšou v manuálu,měním je po15-20000km a jsou ještě slušný.psal jsi že jsi je měnil před 10000 no uvidíš jak budou vypadat,filtr mám taky normálka papírák. Jo u Shelky mívaj dobrej benzin,ale já beru různě a spotřeba v pohodě,akorát tam naleju jednou za rok čistič palivové soustavy za 120kč.

[upravil dne 21.1.13 08:31 PM od Alibaba]

Odesláno

já do KFW kupoval Bosch Platinum plus a spokojenost ;)

Autokelly:

Zapalovací svíčka (platina plus) BOSCH

Objednací kód: BO 0242235556

:papa

[upravil dne 21/1/13 21:37 od ChouLu]

Odesláno
Zkus změnit benzínku :) Nejlépe Shellku ;) Mám zkušenosti, že oproti onu mám o litr menší spotřebu.

Já mám s naftou zatím opačné zkušenosti. Ale mám auto zatím krátce a je dost možné, že ta spotřeba naskočila se zimákama. První 2 nádrže na leťákách u ONA 5,2 a teď mám permanentně kolem 5,9 u SHELLu. Uvidím, co na jaře s leťákama.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Využiju toto vlákno a zeptám se majitelů 206 (SW) 2.0 HDI na spotřebu teď přes zimu?? A můžete případně i trochu popsat jak jezdíte... Já byl např. dnes na horách, po dálnici 90-100, mimo obec 80-90 a hodilo mi to na cestě tam a zpátky 5,9. Jinak co počítám dle tankování plná-plná, tka jsem zatím na těch 5.8.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...