Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

rada by som sa opytala ci mal niekto skusenost or ci mi vie poradit. Z cista jasna mi prestalo svietit zadne prave obrysove a osvetlenie spz. Vsetke ostatne su v poriadku, ziarovky vymenene, poistky skontrolovane, auto garazovane takze mrazom to byt nemoze. Uz si neviem rady.....:roll

[upravil dne 20/1/13 22:44 od efka]

Odesláno

ahoj :D. vsetke svietia a dnes som skusala merat a stava nie je. akurat som nevedela ci mozem skusacku pichut do kabla a zmerat aj tam

Odesláno

Změř to normálně v konektoru světla a v konektoru osvětlení SPZ... pokud nesvítí, tak bych znova prošel ty pojistky :)

Ještě to zkus změřit proti kastli, tím vyloučíš špatnou kostru :)

Odesláno

Podívej se (voltmetrem) na levé světlo, které svítí, a pak jdi po kabelu.

Nevím, jak u 106, ale obvykle kabely vedou k levému světlu a tam se rozdělují pro pravou stranu.

Musíš pak zkontrolovat i kostru. Na propíchnutí kabelu je vhodná obyč. jehla anebo měřicí hrot.

Tipuju na zoxidovaný odchozí konektor na levé straně (kde odchází napájení pro pravou stranu).

[upravil dne 21.1.2013 09:49 od P607Olda]

post-3499-14109628999242_thumb.jpg

[upravil dne 21.1.2013 09:50 od P607Olda]

Odesláno

Nechcem malovat certa na stenu, ale ak odide poistka, takmer vzdy je to len nasledok skutocnej zavady, ktora sa casom opat prejavi a skus hadat kedy... nuz ked to bude najmenej vhodne. Skus pozriet, ci tam nemas niekde predraty vodic, alebo nejaky iny skrat (v patici ziarovky??) .

Odesláno

dakujem ... vsetko som presla a bolo v poriadku len som mala vyhorenu ziarovku a po vymene mi to neslo. Dufam ze som tu poistku vyskratovala pri vymene a nic ine to nebude. Do elektriny velmi nevidim a posledne ked mi nesiel ventilator tak som to poriesila novym kablom z pod kapoty k imobilizeru - tak ho ovladam dvoma cudlikmi :D

dufam ze to fakt nie je len predohra a orgazmus este len pride :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...