Ratchet Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Ahoj v našem městě jezdí několik vínových 406 a tak mě napadlo jelikož chci sehnat novou přední masku, že bych své auto trošku odlišil černou maskou. Jaký na to máte názor ? pro představu sem udělal černou masku na fotce Dále se chci zeptat někoho kdo dodělával mlhovky na old modelu zda Spolu s mlhovkami měnil i páčku na volantu? nebo jste si je udělali prostě na vypínač ? Citovat
čakom Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 zkoušel jsem taky černou masku ale vubec mě to nenadchlo. takže za me ne Citovat
Butrus Odesláno 20. leden 2013 Odesláno 20. leden 2013 Za mě taky NE. Vypadá to jako opravený po bouračce a nedodělaný (nebyly peníze na nástřik). Nechal bych origo, tak jak to má být. Na mlhovky neodpovim, já auto koupil už s dodělávanýma od předchozího majitele. Zapínání mám normálně na páčce. Ale už se to tu řešilo, zkus pohledat. Citovat
Ratchet Odesláno 20. leden 2013 Autor Odesláno 20. leden 2013 mě se to právě také do cela líbí předchozí majitel stříknul prahy gumoasfaltem takže mam černé i prahy tak mě napadlo stříknout lesklou černou i masku... protože tu co tam mám někdo poněkud spatně nastříkal a držáky jsou popraskané. Citovat
Dančák Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Je to pěkný, ale opravdu to vypadá jak kdyby to bylo po bouračce a nedodělaný.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.