Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chjo, tak ještě jednou a hezky pomalu:

Jaké auto máš? ročník, motor, sedan?

Xenony jsou tam origo, nebo domontované?

Riadiaca jednotka - to je tzv balast, neboli elektronika, která vyrábí vysoké napětí? Anebo řídící jednotka sklonu?

Vrakáč - máš blízko? Zkoušel jsi?

Nová - proč nechceš?

atd...

Odesláno

Richard i: v prvom rade odporucam overit ci su to naozaj peugeot svetla... dost casto sa tam aj v autorizakoch dorabalo vselico co bolo cokolvek ale urcite nie origo peugeot svetla (aspon na sk)... a posledna vec, nechces dopisat konkretny popis zavady co mas vlastne za problem?

Odesláno

Ja nemam zatial žiadny problem aspon zatial. Su to oryginal svetla lebo ja som ich tam montoval a zapajal len preto som hladal BSI lebo donho musim ešte zapojit jeden vodič.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj Straki,

mám 407SW 2.0 HDI r.v.2005.

Vin: VF36ERHLH21225507

Dnes mi menili rozvody a poprosil som mechanika pozrieť diagnostiku, lebo som chcel nastaviť zapnutie vystražných smeroviek pri prudkom brzdení.

A tu je problem -2 chyby:

P1351-okruh žhavenia asi pred mesiacom som mal problém zo štartom za studena-naštartoval, potom sa tvaril motor pár sekund akoby išiel na tri valce a zdochol. Naštartoval až na 10-15 krát. Tento problém však bol len občas. Akoby niekedy nešla šťava na žhaviče.

Teraz už tento problém nie je.

2-há závada:

U1118 - chýbajúca komunikácia s BSI.

Potom mechanikovi nepripojilo vstup diagnostckého prístroja(zn.TEXA) do BSI, kde mi chcel pozrieť to nastavenie výstražných smeroviek.

Može táto chyba spôsobovať to že občas mi nejde nastaviť teplota resp. celý panel klimatizácie je akoby zamrznutý a po pohýbaní s poistkou myslím F15 to naskočí. Možno pri vyťahovaní som pohýbal nejakým kontaktom

BSI je tá poistková skrinka pri vodičovi? Myslel som, že to má vyzerať ako Riadiaca jednotka.

Vedel by si mi napísať kde by mohol byť problém ? príp. ako ho odsrániť?

A ešte jedna otázka: \"Riadiacu jednotku-chyby je možné mazať len 50-krát a potom je koniec?

Dík za odpoveď:)

Odesláno

S texou nelze delat konfiguraci.

P1351 = vymena zhavicich svicek.

U1118 = nevadi :D:D

BSI je ta cerna krabicka nad nohama ridice (jak jsem uz psal).

S tou klimatizaci bych rekl ze je to nahoda ze zahybes pojistkou a naskoci.

ECU lze mazat jenom 50 krat aby zapsala mazani.

Pokud se bude mazat vic nez 50x tak se nic nedeje jenom uz nebude zapisovat do pameti pocet najetych km......:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...