Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak se vás chci zeptat co bys te mi doporučili? Jaký mini hi-fi systém s těch dvou?

Jsem docela náročnej na hudbu.. Takže požaduji čistý zvuk, kvalitní basy a kvalitní výšky taktéž.

Bude to použivano hodně na taneční muziku a na muziku z 80s let takže takové disco :)

Nevím jak tady ale zaujmulo mě těch 400w, ale jestli toje pravda bůh ví.. Design pěkný.. http://www.alza.cz/sony-mhc-ex700-d246096.htm#recenze

A pak ještě http://hi-fi-systemy.heureka.cz/panasonic-sc-akx14eg/

Ten má již jen 250w, ale zase asi lepší značka na audio.. Nevím pokud by i u Sony bylo opravdu 400w tak bych neváhal..:)

[upravil dne 19/1/13 21:10 od Feelly]

Odesláno

Já mám doma 80w bedny plus zesilovač Sony a měl jsem to třeba i na salonku při naší svatbě, a hlasitost jsem dal maximálně na 70%, pak už nebylo nic slyšet:D

Líbí se mě jak všude píšou jakej to má výkon, a přitom to sou jen bludy, teď v práci máme mini věž 30w a hraje jak sviňa, na náš plac kde je expedice cca 80m2 stačí bohatě;)

Odesláno

Nesek jsi se o nulu? Za 5tkč se dají už koupit slušný sluchátka. Ale hifi za tu cenu bude spíš kompromis ;)

Ale Šaldův odkaz se mi za tu cenu líbí.

[upravil dne 19/1/13 21:56 od shwaara]

Odesláno

No tak teď opravdu netuším :)

Jinak místnost tak ja nevim asi 35m2..

Kouknu kde jí maj a asi možná se po ni i poohlídnu.. :)

I když jsem spíš koukal po nějakych těch mini systemech..

Protože tyhle se mi vždycky zdáli, že nějak moc extremně hrát nebudou..

Takže to Sony a Panasonic nebrat..?

Ja vim, že rodiče v obyvaku maj ten Panasonic a hraje v celku slušně jenže starší verzi 2010..

Takže se ledacos změnilo, proto se tu ptám a pokud bys te měli vybírat mezi těma nahoře který by jste volily?

Odesláno

Marcel00 ok takže žadny velky rozdily..? :)

Vvitty je pravda, že doma mam tohle http://www.alza.cz/genius-home-theater-sw-hf-5-1-5050v-2-d195871.htm a toje opravdu hukot... pišou tu 150w nevim jestli to pravda je nebo není, ale diky basaku to prostě hraje špičkově... Soused si hned první den stěžoval že mu duní byt a ja to měl jen na 10 z 30 a basak na 3 z 5...

Ale prostě mi tu chybí to radio no, počitač neni zapnutej furt takže proto vyběr nějakeho systemu :)

Tim nechci říct, že jde jen o ty basy, ale hraje to dobře i vyšky se středobasem.. :)

[upravil dne 19/1/13 22:30 od Feelly]

Odesláno

Kvalitní hudbu nebudeš mít nikdy z subwoofru, jsou to jen basy a nic víc. Je jedno jestli koupíš Panasonic, Philips, Sony, všechno bude hrát za tyhle peníze stejně. S ničím takovým nešlápneš vedle;)

Pokud budeš chtít řešit hudbu za 20 000.,- tak tam už se dá něco pořádnýho a kvalitního vybrat:papa

Odesláno

Milan F1 Tak to mě nějak nenapadlo takové řešení... A v tomhle se popravdě ani moc nevyznam hele...:)

Ale to bych to furt musel přepojovat PC a Receiver ne..?

To by mě nebavilo..

Šalda- Tak 20tkč jelikož si sám nevydělávam a tak nějak mi to zase přijde zbytečné tolik peněz.. Ač hudbu mam opravdu rád :)

Ale děkuju za rady, myslim, že mi bude postačovat ten Panasonic no.. Uvidim zitra pojedu do Electro Worldu kouknu co tam maj a pak napišu jak jsem spokojen :)

Jinak děkuju za vaše postřehy..

Jinak když vas tu mam psal jsem do auto hifi zajimalo by mě jestli bych do 406 narval ovaly o pruměru 6x9 jedna se o jbl gt5 963 .. :) co myslite?... jde mi spiš o magnet aby se dostal do toho plechu s tim ostatnim si nějak poradim.. a ten plech ma otvor asi 13cm potřeboval bych jak jsou velké ovaly original do 406.. Nerad bych něco koupil a ono se to tam nevešlo..

Poradíte prosim? :)

[upravil dne 19/1/13 23:01 od Feelly]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...