Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Někdy je podezřívám, že jsou zaměstnanci škodovky, ale dnes o pežotu 301 i citroenu elysee mluvili s respektem :myslim

škodovce samozřejmě zase lezli do zadku, ale možná oprávněně, podle mě je celá řada oktávia slušné auto a ta poslední musí být nejlepší;)

Odesláno

Inteligentně umístěné tlačítko hned vedle ESP... to trošku nedomysleli... nicméně jinak povedené auto, pohodlné, místa vzadu dost :) zabudované BT, USB , vyhřívané sedačky :) prostě luxus :)

Odesláno

P301 se mi líbí. Až doslouží 307SW mé drahé polovičky, tak dostane něco takového .... :)

Taky by mě zajímalo, kolik bude stát 2008 ..?

ozzy56: OIII je hezké auto, nebo alespoň mně se líbí, myslím si že i provedení a výbava je slušná, ale pokud to má mít víc než jen kola, volant a díru pod nohama řidiče ala Flinstonovi, tak je to neskutečně drahé :( Pořád je to jenom auto nižší střední třídy ...

Nehledě na to, že když jsem četl na idnes nebo kde to bylo, článek jak to zatáčí samo do zatáček díky asistentu držení jízdního pruhu, tak se obávám, kolik mrtvých bude, až se to pár méně inteligentních rozhodne zkusit :)

Odesláno

koukal jsem:mrk

jako mínus tam bylo

-pevné hlavové opěrky(zadní)

-otvíraní kufru klíčem,nebo tlačítkem(i když to není u mě nevýhoda)

-špatné umístnění ovládaní oken(co je i podle mě na blbém místě) :roll

ale jinak moc hezké auto(škoda že jsem si nezajezdil na vánočním srazu-už jsem měl pivo když mě to napadlo :(:grr )

Odesláno

Více se mi líbí 301 jak Citroen... :) Taťkovi se nelíbí, ale za necelých 250 000kč mít nové auto v dost dobré výbavě.....moc fajn auto :)

Odesláno

bohužel po skušenosti z 406 beru jako nevýhodu i víko kufru,které se otvírá bez okna, takže větší předměty člověk nenaloží,v tomhle ji i 306 předčila:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...