Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jakou kapalinu přesný typ použít do posilovače řízení pro 407 2.0HDi VIN:VF36ERHF821771574

S největší pravděpodobností to bude nějaký Total(který koncern Peugeot používá) otázkou je ale jaký typ pokud je to Total.

Díki za info

:papa

Odesláno

U vozidel 407 vybavených posilovačem řízení s mechanickým čerpadlem nebo vybavených skupinou elektrického čerpadla (GEP) používat výhradně hydraulickou kapalinu TOTAL FLUIDE DA

Odesláno
U vozidel 407 vybavených posilovačem řízení s mechanickým čerpadlem nebo vybavených skupinou elektrického čerpadla (GEP) používat výhradně hydraulickou kapalinu TOTAL FLUIDE DA

Jak poznám co tam je za posilovač?

Odesláno

psal uz jsem to podle toho, co jsem zjistil z toho VIN kodu, mas elektricky posilovac, jinak poznas ho podle toho, ze k nemu vede elektrickej kabel misto drazkovyho remene od remenice na klice :D

[upravil dne 16/1/13 16:38 od Ferry]

Odesláno
psal uz jsem to podle toho, co jsem zjistil z toho VIN kodu, mas elektricky posilovac, jinak poznas ho podle toho, ze k nemu vede elektrickej kabel misto drazkovyho remene od remenice na klice :D

[upravil dne 16/1/13 16:38 od Ferry]

Promiň no nejsem tak znalej a nevěděl jsem,že si to vypisoval rovnou z toho VIN.

PS.Teď mi to našlo ještě nějaký Total Fluide LDS --ten by taky nemohl být?

Odesláno

cece, proc myslis, ze se pise : používat výhradně hydraulickou kapalinu TOTAL FLUIDE DA :D

LDS se pouziva hlavne u citroenu do hydraulickeho pruzeni Hydractive3, a opravdu by nemohl nahradit DA

Odesláno

tak jsem jeste hledal a hledal a nasel, ze by mely splnovat obe dve stejne specifikace PSA PEUGEOT-CITROEN S71 2710, takze asi zamenitelne jsou, pak ale nevim, proc maji kazda svoje oznaceni a proc se teda doporucuje vyhradne DA a nenapisou treba jako alternativu LDS, kazdopadne stoji v krame stejne

Odesláno

taky budu dolévat, občas chvilkově volant vytuhne, pod víčkem není ani kapalina vidět... po pátrání na netu hledám na dolití také pouze Total Fluide DA nic jiného... teď jen kde levně koupit :-) :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...