Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, mel bych dotaz ohledne jednoho coupecka. K motorizaci a zkusenosti s coupe uz mam procteny skoro vse co tady na foru bylo. Tak by me jen zajimal Vas nazor na tohle coupe :

http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/406/11288817?goFrom=list

Docela jsem pro nej rozhodnuty, jen si rikam s cim pocitat, pokud je auto dovoz, i ta cena vetsinou v nemecku, francii byva jina... Tak jen, jestli to stoji za to se na to pres celou republiku jet podivat :), aspon pak dam recenzi, kdybych se pro to nerozhodl. Diky za postrehy k tomuto vyberu.

Odesláno

vypada docela pekne, kilometry si myslim ze by mohly sedet, s Coupe se obecne jezdi mnohem min nez se sedanem nebo combi. Podle odrbani ridicovy sedacky (nebo spis podle toho ze je zachovala) by ty kilometry opravdu mohly sedet. Ale chce to videt a prohlidnout, kilometry stejne nejsou podstatny, ale pokud to neni stoceny, tak uz z toho clovek prece jen ma lepsi pocit. Minimalne to, ze nekupuje az tak moc zajice v pytli.

Odesláno

toho sem si ani nevsiml, nejak odreny ram, aji sem si rikal jestli ty dvere u ridice nejsou trochu svetlejsi, ale to je spekulovani o barve nad obrazkama. vin sem k tomu nikde nenasel, zitra tam budu volat, jak to vypada s aktualnosti inzeratu

Odesláno

na to coupecko jsem koukal, taky zvazoval, je to pekny kousek, ale ta modra barva interieru se mi nelibi, to mi tam proste nesedi, nevim jak je to v peugeotu napadlo, hodil by se tam interier Sahara Tan nebo Chestnut a nebo Cuir blanc settanta by byl k tomu Solstice Gold luxus, ale ta modra je jak pest na oko.

Odesláno

Di Steffano

No s tou cenou bych to zas tak černě neviděl. Vem si že u jamall406 máš jistotu že sou rozvody udělaný kdežto u toho inzerátu jasně potřebujou udělat. Další věc sou náplně, filtry, oleje atd který taky u jamall406 nebudeš muset řešit. Navíc ty 18 kola zapsaný v TP taky rozhodně nejsou k zahození. Taky brzdy má jamall406 udělaný. No pokud jde o tu modrou kůži, hned bych jí rád vyměnil za tu svou černou. :-) no a nakonec samozřejmně 2*pneu a kn filtr taky neni k zahození. A hlavně relativní jistota top stavu. Ten inzerát je furt jen zajíc v pytli.

Odesláno

Tyhle kola by se mi na kupátku líbily, ale chybí jim krycí pokličky a to už pak tak pěkný nejsou. :( Na to se taky schválně zeptej. A taky na DO k displeji bez něj nic nenastavíš. ;)

Alespoň, že se nechlubí vestavěnou navigací, která je u 406 na 2 věci.

Za mě, barva auta vcelku dobrá, ale introš klasická černá kůže......... Červená nebo Alezan (hnědá) by tomu slušely daleko víc. Motorizaci a převodovku nebudu komentovat. To už bych opravdu raději volil to od Jamalla406.

[upravil dne 15/1/13 21:37 od Dave_k]

Odesláno

Kysliik : Já sem chtěl jen naznačit že být tazatelem téhle otázky: Tak jen, jestli to stoji za to se na to pres celou republiku jet podivat. Určitě bych nejel.

A ta Jamallova v tomhle případě rozhodně je levnejší o tom nemám pochybnosti. :papa

Odesláno

Hodně silná kombinace barev, černý interier je moc pěkný, a ta metla... Auto pak vypadá na slunci jako stíhačka z 80tých let (hliník). Ale to jamallovo je super, mě ten interier přijde úchvatný a je jedinečný...

Odesláno

Tak chystej sroubovaky :D, nakonec jste me zvyklali, zkousel jsem dnes jamall406 volat na cislo co ma uvedeny na sportovnivozy.cz na domluvu, ale zatim to ma vypnuty, zkusim jeste vecer a pak zase zitra. Mozna je nekde mimo CR.

Odesláno
Vem to autí od jamall406 a já nechám na vlastní náklady přehodit svou černou kůži za tvou modrou. :-)
ty woe to neni spatnej napad, k modrymu autu by ta modra kuze mohla byt pekna :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...