pipistrel Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Já se 200km jezdím projet když je hezky.... to poznam Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Já si auto nekupuju... To řekni tatíkovi :D já mu říkal, klidně tě odvezu, odřídím to a zaplatím benzín, nebudeš litovat.. Jenže on je pako a nedá si to rozmluvit. Zítra jedeme na 308ku, pokud se mu bude líbit, řeknu mu ať jedeme pro tu červenou. Jdeme se dívat do bazaru na nějaké 308ky, ať si vyzkouší jezdit, prokoukne celé auto a tak, kupovat v Ostravě nebudeme Citovat
davidekcz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Musíš počkat až nasedne, zamčít a můžeš vyrazit pro červenou bez problémů :D Citovat
Péťa Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 ... Jezdit 200km tam a zjistit, že to auto nevyhovuje a pak zase zpátky? V tom mu celkem rozumím. ... já mu říkal, klidně tě odvezu, odřídím to a zaplatím benzín, nebudeš litovat.. Jenže on je pako a nedá si to rozmluvit... Neodporuješ si trochu? Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Nene... Já bych pro auto tak daleko nejezdil, kdybych si měl kupovat já svoje. Ale když jsem více zjišťoval o tom z Třebíče, které má najeto jen 17 000km, serviska, z programu Premium, tak bych ho do tohoto chtěl dokopat... Citovat
Neon Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 ... a já bych si zase spotřebák čtvrt mega nevzal, když bych na to auto neměl, kor když sám píšeš, že se kvůli tomu na hodně let zadluží ... Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Auto mu právě dosloužilo. Používá ho k práci, je živnostník. Proto chce něco novějšího, ať do toho nemusí pořád sypat peníze za opravy.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Boze toto je diskusia :D Nájazd na nové turbo vlákno - ak je 200 km vela, pre auto za 1/4 mega, ktoré Vás na spotrebák výjde ešte o peknú čiastku viac, tak to už hej. To je rozumné ... Takému človeku by som ani nedovolil kúpiť auto, nieto sa ešte zadĺžiť... - ak je 1.6 CRDI s 85 Kw lenivé auto, tak to by bolo vhodné vyberať aspom nejaké 2 litrové TFSI, alebo nejakú V6 tku ... Len pre tú \"srandu\" .. 1.6 CRDI v Ceede = 0-100 Km/h = 11,4 S. 308 1.6 VTI 88kW = 10,8 s ... To bude tvoj tatík o pár sekund skorej na mieste, a to je podstatné, čas sú peniaze. Nehovoriac o silnejsom krutaku CRDI 255 NM vs 160 Nm - neviem, ale toto je dizajnova katastrofa ? Osobne sa mi to paci, viac ako 308 ... PS: Pokial ste v poslednom modeli nesedeli, nesudte, s tym predoslim je to milion a jedna ... http://www.sauto.cz/osobni/detail/kia/cee-d/11795205?goFrom=list - Ak je otec zivnostnik, co znamena v praxi, ze o pracu moze prist zajtra, o tyzden, o rok, pripadne moze vazne ochoret, moze sa hocico stat, nikto sa onho nepostara ... Preto by som bral zadlzenie, zvlast na spotrebny uver, ako velke riziko .... Radsej overene, starsie auto, nejaky bezproblemovy model, kludne nejakeho japonca v benzine, a pokial spocita to, co da za pripadny servis, tak sa nedostane ani zdaleka na sumu 308 ky, kde preplati mrte na spotrebaku, a takisto ju bude musiet servisovat, kor dokial je v zaruke, za draho v autorizaku ... Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 To jsem teď objevil v jednom vlákně: http://rakar.cz/auta-skladem/item/127-volvo-v70-24-d.html#!prettyPhoto Tatík začal slintat Jinak tu Kiu co jsem řídil já, to bylo peklo. Byl to kombík. Prostě to do kopce nejelo, ale vůbec. Nevím jestli nebylo něco někde špatně, řidičem to nebylo když si stěžovali i ostatní, ale prostě to nejelo a po designu se nám to nelíbí. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Stara Kia nie je ziadna dizajnova krasavica, ale ta nova v odkaze ? Tak tomu kúr, že tam asi bolo niečo zle, alebo su to len vymysli ... 1.6 CRDI som jazdil v prvom zamestnani, a ten motor isiel velmi dobre ... Urcite sa nestavalo, ze by netahal do kopca :D Citovat
davidekcz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 To jsem teď objevil v jednom vlákně: http://rakar.cz/auta-skladem/item/127-volvo-v70-24-d.html#!prettyPhoto Tatík začal slintat Jinak tu Kiu co jsem řídil já, to bylo peklo. Byl to kombík. Prostě to do kopce nejelo, ale vůbec. Nevím jestli nebylo něco někde špatně, řidičem to nebylo když si stěžovali i ostatní, ale prostě to nejelo a po designu se nám to nelíbí. Taky mě to sem napadlo dát, ale za 1. je to nafta 2. je to hrozně daleko!!! Citovat
gronholmm Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Hlavně pokud nechce moc dál investovat tak se obávám že to auto bud potřebovat častější servis než fungl Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 1. je to nafta, domlouvám se s ním, jestli to je jedno a stále nevím proč chce benzín 2. taky pravda, je to daleko, ale auto se mu hodně líbí Citovat
OK406 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Ted je v televizi reklama : ,,Sedm dní Peugeot\". Citovat
ozzy56 Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 na začátku ,,jedině benzín\'\', teď slintá nad naftákem , chlape buď jsi puberťák, nebo něco s hlavou Citovat
davidekcz Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Na začátku benzín z okolí a pak se pojede pro naftový volvo 450km daleko :D:D:D Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Mu se líbí auto, design, prostornost a tak... To že to je nafta je věc druhá.. Já mu říkal, že do kombíku bude lepší nafta, prostě nevím proč chce jen benzín. Asi to bude tím, že zatím z těch 6 aut co měl, měl vždy benzín. Mě důvod neřekne.. Citovat
lukaro Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 Na začátku benzín z okolí a pak se pojede pro naftový volvo 450km daleko :D:D:D Nedivil bych se :D co by jsi chtěl od skoro 50ti letého člověka,... On je jak já, nadchne se pro něco a chce to, potom uvidí něco zase o něco zajímavějšího a už ho nic jiného zase nezajímá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.