Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
4 vector: Nebudu tady vytvářet atmosferu falešné exkluzivity jen proto, že je jedno průměrná V6 a druhé průměrný 2.0 (co se techniky týče, kabát je top). Spotřeby jsem nijak nesovnával, EWčka i V6 žerou na dálku \"stejně\", ale při popojíždění ve městě se to podstatně mění.

P.S. Mám na V6tce přestavbu na Lucas, podle tebe proto že brzdí hůř :P...

Přestavbu na Lucas, nebo tu verzi, kde už neměli Bremba, tak tam dávali co jim zbylo ?

Odesláno
... hold já nejsem tak prachatej, abych měl na provoz V6ky...

naco potom taketo auto? :myslim

ako tu vela krat zaznelo...kto nema na banany, naco chce opicku? :D

inak vitaj a nech dlho sluzi bez poruch a nehod :papa

Odesláno

Křídlo na coupé nedávat! To by se Pininfarina obracel v hrobě. To je stejný, jako když někdo dává křídlo na Calibru. Těm autům to opticky neskutečně ublíží, z čistýho elegantního designu je rázem tuctová mrcha, páč křídlo má kdeco.

Odesláno

Stejsn má pravdu... i já si tím prošel a vozil jsem na zadku křídlo upravené octavie WRC dnes bych tam nedal ani odtrhovou hranu pač to na mne už působí velice špatným dojmem..malé křídlo nemá žádný smysl a velké u předohrabu vlastně taky ne a to že by se muselo upravit ve větrném tunelu kvůli přítlaku netřeba nějak blíže zmiňovat.Co se týče motorů tak právě ty 2,0 jsou údajně nejekonomičtější motory s poměrně dostačujícím výkonem teda pokud si pamatuji dobře když jsem se po coupe taká poohlížel. ať auto slouží ;)

Odesláno
Nenech si hned zkazit radost kecama \"vždyť to nemá motor\". ;)

Vítej a ať dobře slouží. :super

ma ale zalozny ;)

Já chci léto, aby zase V6 řvala když ve 200 přeřadíš za 5. Cejtit, jak se kola zakousnou do asfaltu, když na vytočenou dvojku vypálíš ze zatáčky. Pitomá zima.

doufám,že si pořádně rozbiješ hubu...už jenom za ty namachrovaný kecy co tady vedeš!!:bacha:super

Odesláno

Origo křídlo mám koupené už 5 let a nějak se na coupe pořád nedostalo... Dal bych to do pucu a pořídil nějaká lehká kola, ona těžší s širší pneu to docela zabíjí (to je ta horší stránka proti V6).

Odesláno
Nenech si hned zkazit radost kecama \"vždyť to nemá motor\". ;)

Vítej a ať dobře slouží. :super

ma ale zalozny ;)

Já chci léto, aby zase V6 řvala když ve 200 přeřadíš za 5. Cejtit, jak se kola zakousnou do asfaltu, když na vytočenou dvojku vypálíš ze zatáčky. Pitomá zima.

doufám,že si pořádně rozbiješ hubu...už jenom za ty namachrovaný kecy co tady vedeš!!:bacha:super

Tak přesně kvůli takovejm zakomplexovanejm chudákům sem přestal chodit na forum. Koukám, že se v podstatě nic nezměnilo.

Odesláno

No, tak koukám, že se to tu zvrhlo v něco, co jsem zrovna nechtěl. Jak tu někdo napsal - ať si každý koupí to, co chce...

Jinak všem díky za přivítání a doufám, že se někdy uvidíme na srazu :)

Odesláno

Goback : nj co naděláš,ale upřímně přát někomu ať si rozbije hubu za keci není taky podle mě od věci... ono se pak může tomu kdo to někomu přeje stát přesně to..ale to je jedno.

Jinak určitě se někde potkáme Praha zas tak velká není :D

Odesláno

Vy, čo tu vravíte že tento 2.0 nebodaj nie je motor, alebo záložný, alebo hocijaký ste ma veľmi sklamali po ľudskej stránke. Vám tých 6 válcov nejako zatemnilo mysel, nezdá sa vám?

Máme nového člena, má dizajnovo jedno z najkrajších áut Peugeotu, je \"jeden z vás/nás\" a vy mu tu zasierate vlákno takýmito sračkami, čo vám idú z mysle kvúli 2 válcom a 47 či koľko KW.

Myslel som si, že práve tu sú ľudia, ktorí sa nezvyknú vyvyšovať nad niekoho, ale takto si kompenzovať dĺžku penisu, to človek snáď neuvidí ani na Honda fóre vo vlákne \"pre násťročných\".

:blicismajlik:blicismajlik

Goback - uži si ho a dobre sa oňho staraj, zaslúži si to, veľa šťastných kilometrov.

Odesláno

Ivkopivko12tka : taky tě mohlo napadnout,že někteří to mysleli ze srandy a jen tak popichujou...a pak každej potřebuje něco jiného od auta...jak už jsem psal každému vyhovuje něco jiného... a mě rozhodně 6válců mozek nezatemnilo,jen pouze vím,že ta V6 je jediný co v coupé trošku rozumně jede,o nic víc nejde.Ještě možná když poladíš HDI tak to pojede solidně.Toď asi vše.

Odesláno

Johnny, tak sú podpichovačky a podpichovačky, ale niektoré reči ... každý nech uváži podľa svojho.

Pozri, Goback si vybral, kúpil, pochválil sa, je to jeho vlákno a myslím si, že posledné na čo čakal bol kŕdel V6, ktorý mu sem príde oznámiť, že v 406 je najlepší 3.0 a bez teho sa ani nerozjede.

Nekdo si auto kúpí treba len kvúli temu, že ho vždycky chcel a lúbí sa mu, a bude jezdit 50/90 a 130 a ani ten 2.0 neni v porovnaní s dnešnýma autama zrovna žádný posera, no Nikdo neni zvědavý na hentí reči.

Toto som v živote nevidel vo vláknach pre iné modely, že by sa zbehli 1.8čkári a nakladali 1.4károm a kebych to videl, tak asi pádím kade lahší, proste ma to rozhádzalo :roll

[upravil dne 19/1/13 15:00 od Ivkopivko12tka]

Odesláno

To bych nikde nemohl reagovat na nic kazdej by mi psal ze jsem si mel koupit aspon 1,8 jinak to nejede :D:papa

Odesláno
Vy, čo tu vravíte že tento 2.0 nebodaj nie je motor, alebo záložný, alebo hocijaký ste ma veľmi sklamali po ľudskej stránke. Vám tých 6 válcov nejako zatemnilo mysel, nezdá sa vám?

Máme nového člena, má dizajnovo jedno z najkrajších áut Peugeotu, je \"jeden z vás/nás\" a vy mu tu zasierate vlákno takýmito ******mi, čo vám idú z mysle kvúli 2 válcom a 47 či koľko KW.

Myslel som si, že práve tu sú ľudia, ktorí sa nezvyknú vyvyšovať nad niekoho, ale takto si kompenzovať dĺžku penisu, to človek snáď neuvidí ani na Honda fóre vo vlákne \"pre násťročných\".

:blicismajlik:blicismajlik

Goback - uži si ho a dobre sa oňho staraj, zaslúži si to, veľa šťastných kilometrov.

Díky moc, i za to, že ses mě zastal :)... Jinak já to beru jako popichování a nic si z toho nedělám. Dvoulitr mi stačí a jsem s autem moc spokojenej. Samozřejmě, že V6 má lepší zvuk, lépe jede a k autu se víc hodí. Já jsem prostě zvolil dvoulitr a nelituju toho... Třeba až časem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...