Cult981 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Zdravim vsetkych mam problem a neviem prist na jeho riesenie ani pomocou fora... tak by som chcel vediet ci nahodou nema niekto skusenost zo zamrzanim ryclosti ale nie v motorovom priestore ale priamo pri riadacej pake... Problem je v tom ze sa neviem dostat cez tu gumenu manzetu pri pake vid foto, chcel by som vediet ci je na to nejaky specialny trik alebo ci to mozem rozrezat a nasledne zlepit, co tym ryskujem ked to spravim, potrebujem to premazat niekde mi to tam vo vnutry zamrza, prisiel som na to tak ze som naprv vyhrieval motorovy priestor a potom som vyhrial priestor na ktorom je fotka potom sa to spojazdnilo.... Vdaka za pomoc Citovat
Ferry Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 musis pod auto, sundat vyfuk, sundat tepelne kryty vyfuku a pak po povoleni ctyr matic tady nahore jde cela ta paka vytahnout smerem dolu pod auto, pak by ses do ni mel dostat, zeshora to nepujde Citovat
Cult981 Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Vdaka , takze aj ked by som to rozrezal tak by som sa ta sprejom nevedel dostat, ci rezat by to bola velka chyba , teraz najblizsi cas nebudem mat moznot to riesit zpod auta.... Citovat
tomike Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Ako sa prejavuje problem s radenim rychlosti? Mne obcas nejde radit 1 a spiatocka, je jedno ci je vonku -20, alebo +30. Bud hodim inu rychlost a zaradim, alebo pouzijem silu. Dost ma to znervoznuje, neviete co s tym? Niekedy ok, niekedy to robi problem. Spojka neklze, auto slape ako hodinky. Rad by som to vyriesil. Este zdoraznujem, ze tento problem sa nezhorsuje s pribudajucimi km. Sorry Cult981 ze som vbehol do tvojej temy, no mozno mame rovnaky problem. [upravil dne 14.1.2013 14:07 od tomike] Citovat
merlin99 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 tomike: nebudu to skor synchronne kruzky u teba? Citovat
Ferry Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 urcite bych tu gumu nerezal, stejne se pod ni dostanes jen ke kulicce, zbytek je zespod celeho toho boxu. Ale spis si myslim, zda nemas porusene lanovody a zda nezateka do nich a nemrzne to v nich, stejne jako treba zamrznou lanovody rucni brzdy to Tomike, a kolik mas najeto ? muzes zkusit vymenit olej nebo alespon zkontrolovat hladinu v prevodovce, dej tam Total Transmission BV 75W80 Citovat
Cult981 Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Nevadi a nebude to stejne z dovodu ze ja mam problem iba pri mrazoch.. Citovat
tomike Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Olej som menil osobne zaciatkom jari, ziadne zlepsenie ani zhorsenie. Ak to su synchrony, prevodovka von a treba ich vymenit. Kolko taky spas stoji? jazdit sa s tym v pohode da, ale rad by som to mal ok. Najazdene origo 141 000 a nejake drobne. Citovat
chuck11 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 tomike --jen tak naokraj- skoušel jsi v době kdy máš problém s zařazením jedničky nebo spátečky vyřadit autem trošku popojet potlačením a pak skusit zařadit-pokud ti pak půjde normálně zařadit tak si zrovna jenom zastavil v místě kde jsi převodovku trefil na zub a ne mezi zuby převodovky Citovat
tomike Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 chuck11 ak to kusok pohnem, nie je problem. Ak napr. dobrzdujem do krizovatky, alebo ak chcem zastavit rychlost tam bezproblemov padne. Jedine ak auto stoji tak je sem tam problem. Ak by to bol vazny problem robilo by to stale, nie??? Ide o to, ze som mal 406, 407 sedan a nebol ziaden problem. Som puntickar a tak ma take veci dost ....... , tak keby mal niekto nejaky napad co s tym tak poradte. Dalsie auto uz kazdopadne bude automat. Citovat
frenky Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Pridam sa k téme.Aj ja som mal 4O6 a rychlosti isli jak po masle,ale na 4O7 my idu rychlosti tazsie.Mám najazdené 167555.Mozno bude ten olej v prevodovke.Este som ho nekonroloval:( Citovat
tomike Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 Nevie niekto poradit nejaku kvalitnu firmu zaoberajucu sa prevodovkami na vychode kde by mi vedeli poradit. U nas sa do toho nikomu nechce. Rad by som aspon vedel co je pricinou. Citovat
Micky Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 Ahoj, mi to dělá přesně to samé. Jedničku tam musím někdy natlačit a zpátečku taky. Najeto mám 144tis, spojku se setrvákem teď vyměněnou. Dělá to hlavně, když je auto studené a jsou mínusové teploty. Při výměně spojky se dával nový převodový olej Total Transmission 75/80, či jak to bylo, prostě ten doproučený a zdá se, že se řadí hůže, než předtím. Ten olej mi připadá hrozně hustý. Když nastartuji při - 10 auto, povolím brzdu a pustím spojku na neutral, auto se normálně pohne dopředu. Ten olej je v ten moment tak hustý, že se jim síla přenese na ozubená kola. Po ujetí cca 15 km naprostá pohoda. Jestli tam chlapci původně nedávali jiný olej, protože s tímto jde za studena opravdu velmi tuze řadit. Ještě mám P406, taktéž HDI (80kw), který má najeto téměř 200tis km, spojka se strvákem původní a řadí hladce, ať je +20 nebo -20 i bez zahřátí. Domnívám se, že převodovka ve 407HDi není příliš povedená. M. Citovat
tomike Odesláno 17. leden 2013 Odesláno 17. leden 2013 U mna to teplotou nebude, ci je minis 20, alebo + 30 je jedno. Nezhorsuje sa to, len ma to vytaca. Casom ak budu peniaze kupim novu prevodovku - pouzitu a dam vymenit. Nikto mi nevie povedat co to moze byt. Pouzite sa daju kupit za rozumny peniaz. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.