danielTir Odesláno 25. únor 2014 Odesláno 25. únor 2014 Ahojky. Vanu, listy, ofuky jsem kupoval pres shop a zbytek u peugeot Domansky. Ofuky jsou protipruvanova skla treba zde : http://www.autodily-tomes.cz/581-002010/ofuky-peugeot-301-2013-komplet Citovat
rado77 Odesláno 26. únor 2014 Odesláno 26. únor 2014 Chlapi, este by ma zaujimal blizsie ten \"Pack zima\", ktory ma obsahovat: 1, vyhrievane sedadla 2, vyhrievanie spodnej casti celneho skla 3, pridavny elektricky ohrievac Konkretne ma zaujima bod 3, ten \"pridavny elektricky ohrievac\". Vy co to mate, ako rychlo sa vyhrieva interier? Je to citit ze ten ohrievac funguje? Ocakavam ze ak to funguje ako si predstavujem, tak aj ked je vonku okolo nuly, do interieru zacne fukat vlazny vzduch povedzme po 1 minute... A este ci je na neho nejake speci tlacitko, alebo sa ohrievac spina automaticky, ked nastavim teplotu na ovladaci klimy na MAX? Citovat
Kubis009 Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 Je to tak jak píšeš k bodu 3.... teply vzduch jde po chvilce hlavně z předních ofuků, ofuk okna je poměrně dlouho chladný,ale to asi proto,že když bude venku -15 tak ať nepraskne čelni sklo z toho tepla...asi... a na nohy nevim... je fakt že je v autě brzo teplo... Citovat
Kubis009 Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 jo a spíná se automaticky při navolení MAX teploty...žádný jiný čudlik nemačkám Citovat
danielTir Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 Takze slava . Dnes jsem dostal info ze me auto je na preprave. Takze jede do CR a pristi tyden bude na prodejne. Citovat
elton Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 Tak to gratulace:super A jakou bude mít barvu, abych věděl jak pojedu přes opavu, komu mávat:papa Citovat
rado77 Odesláno 27. únor 2014 Odesláno 27. únor 2014 Kubis009 - Super, diki moc za info. Tak to sa potom fakt oplati za tu priplatkovu cenu [upravil dne 27/2/14 20:45 od rado77] Citovat
Kubis009 Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 no ja příplatkovou výbavu za zimní paket nemám a topeni funguje skvěle myslím že ten přídavný rezistor je součástí jakékoiliv výbavy... taky jsem přemyšlel jestli si mám pořídit paket ZIMA, ale vyhřívaní sedadel není regulovatelné, jen se dá vypnout nebo zapnout... Citovat
rado77 Odesláno 28. únor 2014 Odesláno 28. únor 2014 Ze by boli topne odpory seriovou vybavou? Lebo prave ten \"pridavny ohrievac\" spominaju v ramci toho packetu \"Zima\"... Keby tam boli, bolo by super, lebo ohrievanie sedadiel nemusim a rozmraz celneho skla je aj tak iba fukarom, ktory mam cely zivot nastaveny fukanim len na celne sklo Je dost mozne ze tam tie odpory su, lebo auto je cielene na krajiny ako Rusko kde je kosa... Vyborne, aspon usetrim 400 Eury [upravil dne 28/2/14 14:14 od rado77] Citovat
mirra 66 Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 Tak už ho mám měsíc doma 301/1.6/115k výbava aktive.První zkušenosti :i při mé výšce skoro 190cm je v kabině prostoru víc než dost a to i nad hlavou a i ten co sedí za mnou má místa ažaž.Celkem pružný motor,spotřeba město/ mimo zatím 6.5/5.2l.Kufr velký ,ramena na bocích nezavazí.Sedačky pohodlné dobrý výhled akorát bych chvílemi ulomil vnitřní zrcadlo:D.Tak to je zatím vše. Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 To rado77 :nerobil by som si ilúzie. Možno tam bude lopata, škrabka, rukavice, šál, a žeby termoska? Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. březen 2014 Odesláno 2. březen 2014 mirra66 gratulujem a vitaj. My máme striebornú, 1,2, zatiaľ skoro 4000 km, priemer 5,2 l. Pohodova jazda. Tak nech slúži. Citovat
Kubis009 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 rado77: právě že odpory budou sériovou výbavou i ten náš prodejce říkal že perfektně topí, že není ani potřeba paket zima...ale jak jsem psal předtím, teplý vzduch jde nejdříve z čelních ofuků... akurád jsme si mohli hned nainstalovat parkovací senzory bo žena už bouchla do zdi a nárazník je odřený a prasklý Jinač náš mazlik půjde na tonovaní skel opravu(výměnu nárazníka) a přidané senzory, to pak bude krasavec Po včerejší jizdě na dálnici mám spotřebu 7,5l ale to jen proto že 130 jsem nedodržoval... borec v mercedesu koukal co ho to předjíždí ve 180 je pravda, že když nefouká dá se s autem jet rychle, ale jinač to s autem háže jak prádlo v pračce... Citovat
rado77 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Este sa na tie topne odpory presne spytam, vyklikal som si testovaciu jazdu a na zajtra som objednany. Nevadi ze to nefuka teply hned na celne sklo, hlavne ze bude v aute rel. skoro trocha teplejsie. Na mojom MeganeII 1,6 ma stve, ze to kuri dost neskoro, kdezto napr. stara 14-rocna Fiesta 1,25 sa zohreje ovela skor. Co sa tyka vybavy, rozhodne chcem tie parkovacie senzory kvoli manzelke, kedze sedan sme este nemali. A 16-tky kolieska, nech to trochu vyzera. Na zimu asi plechy 15-tky, tie cca 2 mesiace v ramci BA to prezijem A mozno cierne folie na skla...i ked teraz mam na MeganeII uplne tie najcernejsie folie, a cuvanie v noci je katastrofa, potreboval by som dalsi reflektor do zadneho naraznika Potom dam vediet dojmy z test jazdy, aj technicke veci co sa podozvedam ohladom VVT systemu a systemu iskry, ak tipek bude vediet. Najradsej by som sa pobavil priamo s technikom, ako vidi to auto on z praxe [upravil dne 3/3/14 15:50 od rado77] Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 To sa asi nestane, ale ked myslis. Pojde iba predajca, ktory to ma napisane co ma aco nema povedat. Tak ako ked chce predat auto. Jasne ze ti nepovie ze je to a to a tamto a hento. Citovat
danielTir Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 Tak to gratulace:super A jakou bude mít barvu, abych věděl jak pojedu přes opavu, komu mávat:papa Tak tohle auto poznáš. Myslím si, že to bude jediný Peugeot 301 v bílé barvě v autoškole Citovat
rado77 Odesláno 3. březen 2014 Odesláno 3. březen 2014 To sa asi nestane, ale ked myslis. Pojde iba predajca, ktory to ma napisane co ma aco nema povedat. Tak ako ked chce predat auto. Jasne ze ti nepovie ze je to a to a tamto a hento. Ak budem moct aspon kuk pod kapotu, hned si zistim ako je to so systemom iskry. Potom skusim navstivit autorizak a skusit sa len tak pobavit s technikom, s tym ze \"mam v plane kupit to auto\", ze \"na co si dat pozor\" alebo nieco v om zmysle. Snad z neho nieco vypacim... Citovat
rado77 Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 Takze testovacia jazda absolvovana, sice len s motorom 1.2, ktory ma skutocne aj mizerny zatah, aj hlucny zvukovy prejav kedze 3-valec, ale: - ten podvozok je fakt super. Zamerne som jazdil po rozbitej ceste, same pukliny, ale podvozok to pekne zehlil a ani sa zvuk neprenasal do kabiny. Tu palec hore - napr. zatvaranie dveri ktore v recenziach znelo plechovo/rezonancne, v reali je to uplne normalny zvuk, takze opet palec hore - v zadu naozaj miesta a miesta, palec hore - celkove spracovanie dobre - a co ma najviac prekvapilo bolo dobre radenie. Paka nemala ziadne vole (v 1,2 je ta s okruhlou hlavicou) a radenie bolo prijemne. Kritizovana dlzka drah v recenziach - podla mna su drahy uplne primerane. Prevodovke som nemal co vytknut, palec hore Brzdy priemerne, ale som zvyknuty na ostre Meganie, takze ok. Topne odpory v seriovej vybave mi nepotvrdil, ani nevyvratil. Proste nevedel, to bude otazka na technikov ked im donesiem stare auto na ocenenie. Je to sice len banalita, ale zaujimalo ma to. Co sa tyka packu zima, tak skutocne je tam vyhrievanie pod stieracmi elektrickymi drahami, takze to uplne lave tlacitko nad klimou iba nenastavi ofuky na celne sklo, ale elektricky zopne vyhrievane drahy pod stieracmi. Pod kapotu som ani nekukal, kedze to bol motor 1,2 [upravil dne 4/3/14 11:34 od rado77] Citovat
edwar Odesláno 4. březen 2014 Odesláno 4. březen 2014 Zdravím pánové, nepřišel někdo na to, jak lze ztlumit jas osvětlení přístrojové desky (budíky ) ? U 301 samozřejmě, rádio jsem našel, ale tuhle kapitolu zřejmě dokola přeskakuji. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.