Toxi5 Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Zdravim,na svuj vuz jsem si přidělal nedavno zakoupené přední mlhové světla, vyměnil ovládání,ale při zamnuti se rozsvítí pouze kontrolka na přístrojové desce ale ke světlům to nedojde,neznáte řešeni? Citovat
čakom Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 ze spodu u řidiče se musi dodat rele [upravil dne 13.1.2013 13:24 od čakom] Citovat
Toxi5 Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 děkuji moc,tohle je přesně muj problém:-) Citovat
fejfarz Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 O dodělání mlhovek je toho tady spoustu jen hledat :-) Citovat
Stejsn Odesláno 17. duben 2013 Odesláno 17. duben 2013 Nechci zakládat nové vlákno, tak to písnu sem: 406 restyl - jde nějak sundat sklo z mlhovek? Mám sklíčka nějakým způsobem zasviněná zevnitř, jsou na nic šmouhy, chtěl bych je zkusit vyčistit. Jde se do nich nějak dostat? Skla mi nepřipadají slepá nebo matná, jen prostě špinavá. Citovat
JimBeem Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 Minuta hledání: Jinak mě to taky čeká, jedno sklo je v háji a drží ho lepící páska - mám naštěstí druhé. A druhé je takové orošené, takže to pude taky k dokotorovi. Citovat
Stejsn Odesláno 19. duben 2013 Odesláno 19. duben 2013 No já hledal mlhovky no, ne hlavní světla. Ale pokud je postup analogický, tak OK. Citovat
JimBeem Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Snad je. Už si to zkoušel? Já to mám teď v práci a zkoušel sem to chvilku horkovzduškou a ani ránu.... Někde na VW foru sem se dočetl, že Valeo používá místo lepidla nějaký silikon a ten na teplo nereaguje Takže jestli je to stejný i s PSA sem v pytli. Citovat
koblih69 Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Konkrétně mlhovku můžeš nahřívat jak chceš Udělat ze 2 jednu jde - u jedné rozláměš plast a u druhé sklo, očistíš plochy a slepíš zpět. ... nicméně tak jako tak je to kravina. Dej do mlhovky jarovou vodu a pozatně s tím zatřes. Vodu použij převařenou. Pokud by se ti dělaly skvrny tak nakonec vypláchni destilkou. Citovat
JimBeem Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 No mě čeká to lámání plastu na jedné pravé a na druhé už je sklo rozbitý a na té levé to akorát vypláchnu a najdu netěsnost, kudy se to rosí. jen sem doufal, že to pude rozlepit. Citovat
JimBeem Odesláno 25. duben 2013 Odesláno 25. duben 2013 Tak sem od rozbíjení upustil a dodělal jeden ulomenej držák na té co sem měl jako náhradu. Ta origo už měla zčernalé odrazové plochy od vody co tam byla kdoví jak dlouho. Zatím ju nechám jako náhradu, kdyby náhodou. Citovat
machulda Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Zdravím, nedávno jsem tu někde zahlídl návod jak sundat mlhovku u 406 new. Teď to nemůžu ani za nic najít... Zkoušel jsem ji sundat, ale je tam dost špatnej přístup a nevím jak je mlhovka nahoře uchycená. Poradí prosím někdo? Citovat
foxo Odesláno 3. srpen 2013 Odesláno 3. srpen 2013 je dobre sundat masku chladica medzi svetlama, aby si sa tam lepsi dostal, a este dat dole plast pod naraznikem... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.