Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,na svuj vuz jsem si přidělal nedavno zakoupené přední mlhové světla, vyměnil ovládání,ale při zamnuti se rozsvítí pouze kontrolka na přístrojové desce ale ke světlům to nedojde,neznáte řešeni?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Nechci zakládat nové vlákno, tak to písnu sem:

406 restyl - jde nějak sundat sklo z mlhovek? Mám sklíčka nějakým způsobem zasviněná zevnitř, jsou na nic šmouhy, chtěl bych je zkusit vyčistit. Jde se do nich nějak dostat? Skla mi nepřipadají slepá nebo matná, jen prostě špinavá.

Odesláno

Minuta hledání:

Jinak mě to taky čeká, jedno sklo je v háji a drží ho lepící páska - mám naštěstí druhé. A druhé je takové orošené, takže to pude taky k dokotorovi.

Odesláno

Snad je. Už si to zkoušel?

Já to mám teď v práci a zkoušel sem to chvilku horkovzduškou a ani ránu.... :(

Někde na VW foru sem se dočetl, že Valeo používá místo lepidla nějaký silikon a ten na teplo nereaguje :( Takže jestli je to stejný i s PSA sem v pytli.

Odesláno

Konkrétně mlhovku můžeš nahřívat jak chceš :D Udělat ze 2 jednu jde - u jedné rozláměš plast a u druhé sklo, očistíš plochy a slepíš zpět.

... nicméně tak jako tak je to kravina. Dej do mlhovky jarovou vodu a pozatně s tím zatřes. Vodu použij převařenou. Pokud by se ti dělaly skvrny tak nakonec vypláchni destilkou.

Odesláno

No mě čeká to lámání plastu na jedné pravé a na druhé už je sklo rozbitý :) a na té levé to akorát vypláchnu a najdu netěsnost, kudy se to rosí. jen sem doufal, že to pude rozlepit.

Odesláno

Tak sem od rozbíjení upustil a dodělal jeden ulomenej držák na té co sem měl jako náhradu. Ta origo už měla zčernalé odrazové plochy od vody co tam byla kdoví jak dlouho. Zatím ju nechám jako náhradu, kdyby náhodou.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravím, nedávno jsem tu někde zahlídl návod jak sundat mlhovku u 406 new. Teď to nemůžu ani za nic najít...:grr Zkoušel jsem ji sundat, ale je tam dost špatnej přístup a nevím jak je mlhovka nahoře uchycená. Poradí prosím někdo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...