Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koho jste volili?  

1. 1. Koho jste volili?

• Jan Fisher
      4
    • Zuzana Roithová
      0
    • Jana Bobošíková
      2
    • Táňa Fisherová
      1
    • Přemysl Sobotka
      3
    • Miloš Zeman
      25
    • Vladimír Franz
      16
    • Jiří Dienstbier
      4
    • Karel Schwarzenberg
      28

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

To Ozzy: Že by mi bylo líto nějakých prázdných nákupních center, tak to ani omylem. Tos zvolil teda spíš blbý ukazatel, navíc u nás se další centra spíše staví a nezkrachovalo ani jedno. Navíc to byla zejména ODS, kdo tady začala rozkřikovat, že už nenechá postavit žádné montovny aut, nedostanou pobídky a proto také hodně automobilek vzniklo na Slovensku. Takže bratři Slováci mohou jen ODS děkovat, že jim hodilo do náruče automobilky.

Jak někdo, kdo žije mnoho let v zahraničí, jednou za x let přiletí na dva dny do Prahy, může mít vůbec nějaké tušení jak to u nás vypadá? A ještě chce mít právo o nás rozhodovat?

Odesláno

P.S: jak už jsem tady taky psal, já ksč taky nikdy nevolil :papa

Asi bys k téhle informaci měl dodat, že jsi v době vlády KSČ šišlal a dělal do plen. ;)

Odesláno

Charlie1- já nevyzdvihuji pouze Karla, já si jenom dokážu vzpomenout na Miloše i cca 15 let nazpět co je to zač.A řekl jsem-domluvil jsem.

Odesláno

Asi mas na mysli KSCM, ne KSC, to nejmensi, co muzeme udelat je nazyvat veci pravymi jmeny. Ze to je jedna a tataz pakaz uz pres 60 let je vec druha ...

ozzy1 : Nekdy mi prijde ze vic rozhadany nez jsme od \"konce sveta\" uz bejt nemuzem .. ;)

[upravil dne 26/1/13 17:15 od StibTo]

Odesláno

\"Ve volbě prezidenta zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí\" komentoval prezident Václav Klaus dnešní vítězství Miloše Zemana.

Že ten podvodník má vůbec tu drzost si brát tyto slova do huby. :blicismajlik

Odesláno

Jen s tím rozdílem, že jeho slova zaplní všechna media nejen u nás, ale i v zahraničí a že to bude opět ostuda. Doufám, že si zase přiveze nějakou propisku :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...