Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

o by se k tomu šikla i ta rozšiřující sada na podvozek jen za necelý 3 000 liber;) A dostalo mě, že k tomu mají i úžasný víčko nádrže, které má přímo v popise, že je určené pro pětidvéřovou verzi:D

Odesláno

a jo..toho víčka jsem si nevšim že je na 5ti dvéř :D ....no ale jinak je to skoro zadarmo 170 000 není moc..jenom asi další tři 306ky :D

Odesláno

To čakom: si s tím tam vyhráli, přesne takovou sem měl ideu o tom, že bych si nechal udělat blatníky i s lemem na S16 v jendom kuse, ale nenašel sem žádnýho klempíře, kterej by si na to troufl:D

Odesláno

základ je :)

Ale čakom on natom jak dal ten bodykit tak potom musel navariť nové držiaky tlmiča (tam hore pod kapotou) ale to mu už asi nedočiahnu poloosi nie ?

Odesláno

:xvul

ty*ole :D ... tak rusáci jako uměj no , ale pochybuju že by se s tim dalo jezdit trochu rychlejc aniž by se to nerozpadalo ..

Odesláno

No, jak sem plesal na tou karosařinou, tak teď :blicismajlik nad mechanickýma úpravama...to převaření uchycení tlumiče mi ještě nepřipadlo tak dramatický, ale ta poloosa už je moc a to rameno??? To mě poser!!!

Odesláno

Já bych to neviděl tak dramaticky. Stavět maxinu, tak to udělám podobně. Ramena bych teda spíš svařil ze dvou kusů, ale jinak OK. Rozhodně je to menší prasárna než 10cm podložky. Poloosy sem si jednou na Mi-16 vařil stejnym způsobem a nebyl jedinej problém.

Odesláno

No tak tie poloosi su pecka :D to je blázon ale tak ak verí svojim zvarom...poloos neni nejako namáhana ale rameno to teda je :D to by som sa bál s ramenom takto jazdiť ...

Odesláno

on to má jak prase, ale jinak ramena se normálně prodlužují ze dvou se svaří 1 delší vyřízne se do V, ne jen uříznout a nastavit. na Některé motorizace pasují poloosy z 806 která je snad o 4cm delší. a horní uložení se posune víc ven žádná věda a funkční je to taky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...