Michael406 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Ahoj jsem tu noví, ještě se tu moc neviznám možná se to tu už řešilo jestli jo tak se omlouvám ale nenašel jsem . Pořídil jsem si 406 1,8 16V Rv97 a dostal jsem k ní dva klíče jeden normál a druhý na dálku bez gumového tlačítka koupil jsem do něj nové baterky dioda v klíčku svítí klíček vysílá (zkoušel jsem přes foťák) ale nic nereáguje asi se jedná o infra klíč má jedno tlačítko jinak centrál klíčkem funguje když startuju musím zadávat kod manuálně na klávesnici chtěl bych poprosit o radu co stím Díky Citovat
Ferry Odesláno 9. leden 2013 Odesláno 9. leden 2013 klickem je treba mirit na prijimac, ktery je na strope u predniho stropniho svetylka, musi byt zajistena prima viditelnost a funguje to na pomerne malou vzdalenost, asi jako ovladac od televize Citovat
Michael406 Odesláno 9. leden 2013 Autor Odesláno 9. leden 2013 To jsem zkoušel míval jsem Renaulty tam je to taky takhle ten infra jen se to tam musí párovat ale u Peugeota nevím mám ho chvíly,ale koukal na ten snímač u světla a tam mi příjde vše ok jen světlo mi nesvítí protože tam mám nějaký jiný konektor širší než patří do světla tak jestli to někdo nevymněnil . Musí být snímač shodný s klíčkem? nebo na tom nezáleží ? U Megana jsem mněnil snímač z jiného auta a šlo to ale u Peugeota nevím Díky Citovat
serls Odesláno 12. leden 2013 Odesláno 12. leden 2013 Já mám zas problém, že všechny dveře mi odemkne, akorád u řidiče zůstanou zamknuté Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 u peugeotu je to sparovane, takze ano, vysilac a prijimac musi byt z jednoho auta, byva na nich nalepen papirovy stitek s kodem, oba kody, jak na vysilaci uvnitr klicku, tak na prijimac na strope u svetla musi byt shodne. Je mozne, ze to nekdo vymenil, ta stropni svetylka mela dva typy konektoru, podle roku vyroby, ale zase muze byt vymeneny jen to svetylko a zbytek, kde je ten prijimac, muze byt puvodni Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 to Serls, je mozne, ze jsou prelamane draty v pruchodce mezi sloupkem a dverma, pripadne spatny moturek v mechanismu zamku, nezbyde nez rozebrat dvere a zmerit primo na dratech, zda tam jdou zamykaci impulsy Citovat
Michael406 Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 Aha mně právě chybí to gumové tlačítko a ten papíroví štítek v klíči je potrhaný zmuchlaný a nečitelný tak mám asi smůlu a budu muset odemikat manuál mněřil jsem jestli ke snímači jde proud tak jde kdyz jsem se dotkl prvníh drátu a kostry tak auto zamklo takže buď je něco s klíčem nebo zřejmně předchozí majitel vymněnil ten snímač to už ale asi nezjistím Citovat
mmartinkovic Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 To tlacitko maju v kazdom kluciarstve kde robia kluce na auta. Ak tam mas leva, tak v pezote za 2 €. Sparovat si skusal? Das kluc do spinacky, otocis na 2, stlacis tlacitko a das startovat. Mne to tak nabehlo. Pripadne na 2 poz stlacis tlacidlo a zadas kod. a malo by nabehnut. ja to mam na 605 tiez tak. zrazu prestalo ist, a takto som to naparoval. Citovat
Ferry Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 nejjednodussi, koupit univerzalni dalkove ovladani, treba i s vyklapecim klicem, do ktereho das puvodni planzetu a pripojit se na stavajici central s novym DO, vyhod je nekolik - vetsi dosah, moznost zapojit si signalizaci blinkry, cena cca 500Kc, jednoduche paralelni pripojeni 6ti dratu Citovat
Michael406 Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 Asi to tak dopadne jinak díky za rady Citovat
antik Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 to si kup rovnou alarma s DO za tu cenu . jsou od 5ti stovek vejs. Citovat
Dave_k Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 A zkoušel jsi to i při sundaný tý krytce přijímače? Občas se stane, že je vevnitř sposta bordelu a signál neprojde. Jinak asi koupit nějakej ten Uni jak psal Ferry. O tom klávesnicovém imibilizéru je toho tady taky spousta (poruchy, problémy, odpojení). Citovat
antik Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 pokud to je infra, tak musi prece cumet nekde infra dioda. nebo tam je schovana za tmavym sklickem ? Citovat
Dave_k Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 U stropního světla je z tmavýho plastu komolej jehlan a pod ním jsou 4 infra diody jako přijímače. Citovat
Dave_k Odesláno 15. leden 2013 Odesláno 15. leden 2013 Však v prvním příspěvku píše, že dioada jede. A když píše, že ji zkoušel přes foťák tak to asi bude Ir dioda. Citovat
Michael406 Odesláno 15. leden 2013 Autor Odesláno 15. leden 2013 ano mám infra dioda vysílá ale prostě to nereáguje Citovat
antik Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 tak bych to videl na pokus to spárovat pomocí zastrčení toho klíčku do řízení , otočit a mačkat čudlik a td. jak to tu již bylo popsáno. Jistě to pomůže. Citovat
Ferry Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 infra se neparuje, infra je sparovany hardwarove (tedy provedenim desticek plosnych spoju v klicku a prijimaci na strope) kdyz budes mackat infra klicek strcenej v zapalovani, tak dioda bude svitit smerem do spinacky a nevim, co bys cekal, ze to udela, kdyz je prijimac na strope. Jinak u stareho modelu se neparuje ani vysokofrekvencni radiove dalkove ovladani, parovani se dela az u novych modelu 406 nejjednodussi, nejlevnejsi a nejspolehlivejsi je koupit proste univerzalni dalku a pripojit to k soucasnemu centralu [upravil dne 16/1/13 19:33 od Ferry] Citovat
antik Odesláno 16. leden 2013 Odesláno 16. leden 2013 a jo. na to jsem pozapomel. Ja to infra nikdy neměl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.