Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte mam taký problém. Zlé mi stierajú stierače skušal som tam davať druhé nové a taktiež stále zle....prehodil som lavý za pravý a stále rovnaké tak teraz to typujem na tu tyčku (neviem ako sa to volá)

chcem sa spítať dá sa ta tyčka na moje auto dať z hocijakeho auta ktoré ma tiež tie stierače ? že či mi to bude pasovať natom tisichrane

mam presne takéto

http://www.sjcompany.sk/images/bosch%20aerotwin%20pinchtab.jpg

(*Tyčka) http://files.autodielyskoda.sk/200001150-0736008302/bosch_kolik.jpg

[Edited on 8/1/13 18:42 by Tantor-BN]

Odesláno

Teda to jsem z toho blázen. Máš starou 306 a máš tam tenhle typ ramen stěrače? To je nějaký divný :myslim

306 by to měla mít nějak takhle (č 4 a 5) :myslim

post-2095-14109628840417_thumb.jpg

Jinak je obecně známo, že ty bezramínkové stěrače u těch starších aut zrovna 2x dobře nestírají. Chce to koupit nějakou dobrou značku - ideálně BOSCH apod. a nebo se na to vykašlat a dát tam klasické ramínkové :roll

[upravil dne 8.1.13 20:05 od MJSytic]

Odesláno

veď ono to stieralo určitý čas dosť dobre...no a teraz to proste už nestiera :( hentie tam nechcem...a 306 nový model malo tiež takéto stierače? oni su neako škaredé ...

Odesláno

môžem to vyskušať...ale normalne su tam kvapky cez ktoré neprejde stierač...

proste keď ich pustim tak v strede okna je miesto kde to vôbec nestiera...pritom to je také niečo ako ostrovček ... proste že to nestiera len v strede okna...

Odesláno

Stěrač špatně doléhá a nekopíruje tak přesně tvar okna. Aero stěrače jsou na tohle háklivé. Jak už někdo psal, kup si klasické ramínkové a mělo by to být v pořádku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...