Tantor-BN Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Ahojte mam taký problém. Zlé mi stierajú stierače skušal som tam davať druhé nové a taktiež stále zle....prehodil som lavý za pravý a stále rovnaké tak teraz to typujem na tu tyčku (neviem ako sa to volá) chcem sa spítať dá sa ta tyčka na moje auto dať z hocijakeho auta ktoré ma tiež tie stierače ? že či mi to bude pasovať natom tisichrane mam presne takéto http://www.sjcompany.sk/images/bosch%20aerotwin%20pinchtab.jpg (*Tyčka) http://files.autodielyskoda.sk/200001150-0736008302/bosch_kolik.jpg [Edited on 8/1/13 18:42 by Tantor-BN] Citovat
MJSytic Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Teda to jsem z toho blázen. Máš starou 306 a máš tam tenhle typ ramen stěrače? To je nějaký divný 306 by to měla mít nějak takhle (č 4 a 5) Jinak je obecně známo, že ty bezramínkové stěrače u těch starších aut zrovna 2x dobře nestírají. Chce to koupit nějakou dobrou značku - ideálně BOSCH apod. a nebo se na to vykašlat a dát tam klasické ramínkové [upravil dne 8.1.13 20:05 od MJSytic] Citovat
Tantor-BN Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 veď ono to stieralo určitý čas dosť dobre...no a teraz to proste už nestiera hentie tam nechcem...a 306 nový model malo tiež takéto stierače? oni su neako škaredé ... Citovat
PAJA106 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 A není to tím, že máš mastné sklo?? Občas pomůže sklo a stěrače odmastit čističem na okna s obsahem lihu. Citovat
Tantor-BN Odesláno 8. leden 2013 Autor Odesláno 8. leden 2013 môžem to vyskušať...ale normalne su tam kvapky cez ktoré neprejde stierač... proste keď ich pustim tak v strede okna je miesto kde to vôbec nestiera...pritom to je také niečo ako ostrovček ... proste že to nestiera len v strede okna... Citovat
Ajap Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Stěrač špatně doléhá a nekopíruje tak přesně tvar okna. Aero stěrače jsou na tohle háklivé. Jak už někdo psal, kup si klasické ramínkové a mělo by to být v pořádku. Citovat
Tantor-BN Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 Stačilo trošku ohnúť stierač... cez leto tam asi vymením tu pružinu čo tam je Citovat
MJSytic Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 JJ, ohýbáním to začíná a novýma ramenama to končí Citovat
Tantor-BN Odesláno 14. leden 2013 Autor Odesláno 14. leden 2013 nevadi už to ide tak je dobre kupim tu pružinku ale to až cez teplé počasie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.