Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj klubáci, mám zas prekerní otázku.Dnes jsem měnil na P306 1.9td 98 LP zámek, protože nešel centrál.Zámek jsem vyměnil, centrál jde ale poněkud divně.když zamykám, tak v centrálu cvakne dvakrát a zamknou se jen přední dveře.Když otočím klíčkem do prava tak to nereaguje na centrál vůbec.když otočím znovu do prava, tak se přední dveře otevřou ale zase cvakne dvakrát v centrále?nemohla by to bý nějaká kostra?díky za rady

Odesláno

může to být u spolujezdce?ptž než jsem menil ten zámek, tak centrál reagoval jen od spolujezdce a dělal to same, že cvakal dvakrát

Odesláno

zdravi vo spolok mam trochu inu otazku ohladom centralu - je normalne u 306 ze central reaguje iba v bezprostrednej blizkosti ovladaca alebo to mam len ja ? skusal som menit baterku v kluci ale stale odomika az ked som pri okne :(

Odesláno

Když je teplo centrál mi funguje na dost velkou vzdálenost, ale když je zima tak to třeba odemču centralem až po minutě mačkání (((((asi 3 tuhle zimu sem to musel odemčít klíčem))))) :D a to bezprostředně z blízkosti :D

• O 3 týdny později...
Odesláno
Když je teplo centrál mi funguje na dost velkou vzdálenost, ale když je zima tak to třeba odemču centralem až po minutě mačkání (((((asi 3 tuhle zimu sem to musel odemčít klíčem))))) :D a to bezprostředně z blízkosti :D

ten isty problem mam nejako si ho vyriesil?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Musíš vyndat sklo zrcátka, pak se dostaneš k západkám horního krytu.

Čidlo nemá kryt zespodu (jen zatlačený)? Už se mi to plete, 607 tam má malý kryt.

[upravil dne 11.2.2013 18:36 od P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...