Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jsou problémové 1,4 benzín motory a jaká je spotřeba, díky Hary.

O tom, že by měly být problémové, teda nic nevím :bojim.

Jen si myslím, že na 308 je lepší jít už do 1,6, jedno, jestli benzín nebo diesel.

Spotřeba u 1,4 benzín je kolem 6,5 litru, samozřejmě podle způsobu jízdy.

Odesláno

Díky za odpověď, chci koupit tu 308 a fakt s klimou v bílé s motorem 1,4 za 230 000,- nemusí to být závoďák´ chci to pro manželku a ta jezdí předpisově.Hary.

Odesláno

no, sice jsem byl ujisten, ze dnes jsou uz benziny v pohode - pokud se k nim clovek slusne chova, ale i tak jsem sel radsi do nafty. Chtelo by to spis, aby ti odpovedelo nekolik lidi, co se timto zabyvaji profesionalne.

Odesláno

Jel jsem v rapidu, auto mě nenadchlo, takový psí čumák, jo jízda v poho, ale vnitřek studený, úzké sedačky, možná jsem rozmazlený z 307sw, sedím jak v obýváku a proto tak miluji peugeoty, zítra jdu 308 objednat. Nechápu jak všichni kritizují řazení v peugeotech, já s téměř 200 000km neměl problém.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdar jsem tu novy,objednal jsem 308 1.6 VTI ACTIVE a k tomu hlavové arbagy,tempomat,vyhřívaná sedadla,alu 17,parkovaci senzory,a cena.......277 000......

Odesláno

Tak to je naprosto masakrózní cena:o Kdo by to byl řekl, že to půjde ještě tak dolů, když jsem před dvěma lety kupoval totožnou skladovku, ale bez vyhřívaných sedaček a hlavových airbagů za neuvěřitelnou cenu 335 tisíc.;) Spousta lidí se mně tehdá ptala \"kolik to má najeto?\":D Ale proti tomuhle... Skvělá cena, gratuluju a t slouží!

Odesláno

A to jsem měl nabídku na 5008 active 1.6 vti 325 000.......no a ještě 508 ....za 370 000 a 3008 1.6 hdi výbava už nevím ale mělo to ranec věcí za 390 000..........

Odesláno

No já též to mám za tehdy neuvěřitelných 340 (10/12) a jak se zdá půjde to ještě níž, konkurence dělá své. To máš z akce 7 dní P, přímo z Kladna, nebo nějaká super jejich akcička na pár kousků ?

Když jsem bral 207 na podzim 06 za 359t., tak na jaře byla k mání už jen za 259t.

Odesláno

Tak to je ok, já jsem si prvotně nevšim, že to není kombik, ale na krátkou je ta cena stejně dobrá. Přeji sqělé zážitky a bez nehod.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...