Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak včera složená záloha u Domanského (P-9 Kyje) a kolem půlky dubna až konce dubna by mi měl přifrčet můj první lvíček :-)

Byl to 14 denní boj, ale dostal jsem se na necelých 377 litrů (308sw Active+, tažné zařízení, komplet 15 plecháče zimáky, zamykatelná zpátečka, meta. barva, vyhřívané sedačky, city pack/ten je součastí aut od března+lepší volant a ještě něco dalšího, příčníky, gumové koberečky P+Z+kufr, ochranné pásy zadního nárazníku, ochrana prahů, P+Z zástěrky).

V rámci nabídek od prodejců mi přistál v mailu ještě novější ceník, než jsem publikoval. (asi kosmetické změny běžných cen, slev a konečných cen).

tady je ke stažení: http://ulozto.cz/xVzow7z/peugeot-308-sw-cenik-brezen-pdf

Výňatek z jednoho mailu:

V návaznosti na změny ve výrobě od března t.r. kam by zcela jistě spadla i Vaše objednávka (vůz s vyhřívanými sedadly není ve vybrané barvě nyní nikde skladem) dochází i k redukci v čalounění kde pro malý zájem došlo k ukončení dodávek světlého - šedého čalounění. Zároveň s těmito změnami dochází k drobným rozdílům ve výbavě a ceně vozu.

Pack City již bude součástí standardní výbavy, ale zároveň dochází k navýšení akční ceny verze Active na 329.000 Kč. Jako bonus zákazník dostává lepší volant z verze Allure/Sportium (sportovní s chromovaným prstencem) a černé lakování středové konzole kolem rádia.

Další výňatek z jiného mailu:

K Vašemu poslednímu dotazu mohu dodat jen to, že se jedná o agresivní promo nabídku za naší výrazné finanční pomoci (tj. s minimální marží). Pro Vaši informaci ještě připojuji výňatek z pátečního mailu z importu: ...308: Od příštího měsíce pravděpodobně neudržíme současné podmínky. A a to tak, že opticky velmi výrazně. Tzn., že objednávka v tomto měsíci bude pro „zákazníky“ pravděpodobně mnohem zajímavější...

Moje vyzískané informace:

Interiér u Active+ by měl být již pouze černo-hnědý (obrázky jsem zatím nikde neviděl).

V ceníku je ještě poznámka kožený sportovní volant+kožená manžeta řadící páky+koená hlavice řadící páky.

Z toho jak jsem s prodejci jednal, tak se výrazně podílí na cenách (slevách). Nikomu se nechtělo už moc slevovat a doslova to byl boj o každou tisícovku.

Odesláno

Kdyby jsi nebyl z Prahy slo by jiste neco udelat s cenou svagr prodava Peugeoty a kdyz vim co se da delat s cenou....takze kdyby nekdo z vychodnich cech shanel funglivku tak se ozvete zkusi udelat cenu..

Odesláno

No obeslal jsem prodejce z celé republiky. Nejlepší (nejlevnější) nabídku jsem dostal z Brna a s tou jsem obešel Prahu. Obchodník z Prahy aby udělal kšeft, tak nabídku srovnal. Když pominu, že díky tomu má obrat, tak prý mu na této zakázce zůstalo 1,04%. Z toho jak se všichni prodejci vykrucovali už tam asi fakt moct prostoru nebylo.

Odesláno

Já počítám chechtáky :( Vypadá to, že 290 - 300k asi nebudu moci investovat, zatím je to tak 50 %.

Škoda že nemají nějaké předváděčky za 200 tisíc, to by bylo jasné hned :(

Odesláno
No obeslal jsem prodejce z celé republiky. Nejlepší (nejlevnější) nabídku jsem dostal z Brna a s tou jsem obešel Prahu. Obchodník z Prahy aby udělal kšeft, tak nabídku srovnal. Když pominu, že díky tomu má obrat, tak prý mu na této zakázce zůstalo 1,04%. Z toho jak se všichni prodejci vykrucovali už tam asi fakt moct prostoru nebylo.

Ahoj, od koho jsi dostal tu nej nabídku z Brna? Famko? RM servis? Nebo Auto Palace? Díky, trošku se mi začíná komplikova objednání mého autí možná, tak se raději ptám.

Odesláno

Nabídka přišla v pondělí od Ing. Michal Hlaváček z RM servisu.

Pak padl ještě nějaký dotaz k nabídce v mailu a druhý den ráno mi už odepisoval jiný člověk viz text:

Vzhledem k ukončení pracovního poměru pana Ing. Hlaváčka jsem převzal

rozjednané obchodní případy. Ing. Rudolf Hýbela

Mám takový pocit, jestli to nebylo kvůli té mé nabídce (že udělal chybu v nacenění), nebo jestli už věděl že půjde pryč a nízkou nabídku mi udělal schválně aby se společnosti pomstil... každopádně e-mailové nabídky se berou jako závazné.

Mě to pak naštěstí dopadlo tak, že jsem do Brna nemusel a za úplně stejných podmínek mi to dorovnali v Praze, za což jsem byl moc rád.

Druhá strana mince... - když otec viděl, jak se mi podařilo snížit cenu u auta pro mě (Peugeota mi taťka zacvaká), rozhodl se si koupit poslední auto ve svém životě (důchodce, aktuálně 66 let) a to Hyundai i20 (náhrada za 10 let starou fabku) - aktuální ceníková cena plus barva plus paket je 254 890,- Kč, já našel cenu v Plzni 177 990,- Kč (ušetřeno 76 990), tak tu mi tady v Praze nikdo dát nechtěl (nejlevnější 189 990). Takže přes domácí internetové bankovnictví složená záloha 10 litrů, a v příštím týdnu mu pro auto z Prahy do Plzně pojedu, protoze ty dvě hodiny cesty se za tu cenu vyplatí.

Odesláno
Možná tak nějakej základ:myslim

Hm to radši asi ne, nevím, jak to v praxi s tou může 1.4kou jezdit, prodejci říkají, že je to v pohodě (no ale v salonech staly vždy jen diesely), ale myslím si, že to nebude daleko od mého současného GP s 1.2kou.. a to bych si zase trochu přilepšit chtěl :bojim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Koukám, koukám, to jsou věci ... GTi ani žádný benzín turbo není v nabídce a Sportium jen pro HDi. PSA dostalo půjčku a ceny zas vylítly nahoru.

Odesláno

Jj dělají s tím teď nějaké čórmóro :myslim Včera tam byl trochu jiný ceník, vypadal jak únorový, ale dražší. Dneska dopoledne zmiznul a byl tam únorový. Teď už ten online vypadá zase jinak a offline ceník (PDF) pro jistotu nejde vůbec. Konfigurátor vypadá na ten stav včerejší (active za 297 tisíc a je tam i výbava allure). No ono si to asi časem sedne a všechny ceníky se sjednotí, snad :aut

Když beru krátkou verzi, tak výbava access si myslím polepšila slušně (+ denní svícení, hlavové airbagy, tempomat), do activu co nacpali navíc, tak se to patřičně o tu částku zdražilo, takže nakonec vyjde cca nastejno jak v únoru :(

[Edited on 4/3/13 16:26 by MV_cz]

Odesláno
Pokud připočtu i příplatek za metalízu a Pack City (parkovací senzor + tempomat), tak jsem asi tak za totéž pořídil SW 112k e-HDI Active+ už loni v únoru.

Raději už ale nechci vědět, o kolik levněji by se to dalo usmlouvat letos...

Tak já kupoval loni v lednu to co máš ty, úplně stejná výbava + zadní parkovací asistent (možná jsem ho u tebe přehlédl v popisu) najeto 2 km - 349.000, sleva asi ze 480.000 - skladovka. Bylo to v rámci týdne peugeot. Nejdřív byla sleva na 381 a byl jsem nalomenej, ale než jsem se rozhoupal tak to šlo na 349.

Já jsem kupoval před dvěma lety 308SW 1,6VTi Sportium - tedy dnešní Active+ s tempomatem a zadními senzory, ale zase bez USB rádia. Stálo to 335 tisíc a na tu doby to byla naprosto neuvěřitlná cena

Denny1 Zdar jsem tu novy,objednal jsem 308 1.6 VTI ACTIVE a k tomu hlavové arbagy,tempomat,vyhřívaná sedadla,alu 17,parkovaci senzory,a cena.......277 000......

Akce 7 dní plus tam Dělá známá to se rovná ta doplnková výbava zdarma.

Foto určitě dodám ....mezi kratkou a sw je 10 000 kč

Charlie 1 Kdyby jsi nebyl z Prahy slo by jiste neco udelat s cenou svagr prodava Peugeoty a kdyz vim co se da delat s cenou....takze kdyby nekdo z vychodnich cech shanel funglivku tak se ozvete zkusi udelat cenu..

Zdravím pánové.

Cca před týdnem jsem se dozvěděl právě o této akci na Peugeot 308 a teď ve středu jsem se byl svézt. Všem tady (viz výše komplet citace) gratuluju k super cenám za auto.

Bylo by prosím něco i pro mě?? :(

Poprosím příp. prodejce+Charlie 1 a Denny 1. Bohužel tady prodejce v Peugeot Drásta v KV moc \"vstřícný\" co se týká cen nebyl :(

Dostal jsem vlastně jedinou nabídku a to na předváděcí 308 SW Active+ 1.6 VTi (rv 11/2012, najeto 6500km) za 309 000Kč. Podle březnového ceníku je to 308 SW Active+ 1.6 VTi (4x airbag, 2zonová klima, Alu kola, park. senzor vzadu, panorama střecha, metalíza, atd vše podle Active+) ale chybí mu stropní airbagy. Je to podle Vás dobrá nabídka??

Jinak co bych chtěl já, jsou 2 verze-to co by mi stačilo a ideál.

Stačilo: 308 SW Access 1.6 VTi (podle březnového ceníku), metalíza, možná vyhřívané sedačky. Zadní park. senzory si nechám dodělat.

Ideál 308 SW Active+ 1.6 VTi (podle březnového ceníku), metalíza, možná vyhřívané sedačky. Zadní park. senzory si nechám dodělat.

Oba dva mají ESP, el. okna vpředu+zrcátka (i vyhřívaná), klimu (stačí mi mechanická, Active+ má 2zonovou), panorama být nemusí (ale když bude tak neva), vyhřívané sedačky by byly fajn (ale bez nich to přežiju) a zadní parkovací senzory si kdyžtak nechám dodělat (to nebude problém), Alu kola nepotřebuju (ale vadit mi určitě nebudou) a bylo mi řečeno, že všechny 308 chodí z továrny na pneu Michelin Energy Saver. Barva prosím metalická, ikdyž podle prodejce prý dost ořezali nabídku barev.

A aby to nebylo tak jednoduché :D, rovnou napíšu, že mi jde hlavně o cenu, protože s přítelkyní plánujeme rodinu a finance rozhodují. A taky si půjdeme prohlídnout \"konkurenci\", Renault Megane GT a Hyundai i30 SW.

Musím ale přiznat, že mě jízda s 308 SW moc příjemně překvapila, byl jsem nadšený.

Předem díky za rady a za nabídky. Kvůli tomu jsem se tady registroval. Díky

PS 1.6 VTI, 88kW/120k jsou rozvody řešené řetězem nebo řemenem?? Výměna km/roky??

[upravil dne 9/3/13 21:48 od extreme4u]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...