MV_cz Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 Díky promyslím to, ta skladovka je normální krátká Active 1.6 + nějaká doplňková výbava? Citovat
Denny1 Odesláno 20. únor 2013 Odesláno 20. únor 2013 Vše jako jsi chtěl + má vyhřívané sedačky ale nemá panoramu Citovat
MV_cz Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Na Kladně není to tenhle? http://dealers.peugeot.cz/vozy/?action=showDealerCarDetail&id=28187&source=dk Sice píšou 2012, ale je to model před faceliftem Citovat
MV_cz Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Tak tam žádnou takovou s benzínem nevidím. Je možné, že nemají aktuální nabídku na webu? Citovat
Denny1 Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Asi je to tak. stou stříbrnou jsem jel předváděcí jízdu. Citovat
Denny1 Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Tak opravdu je bila a ma to vše kromě te panoramatický střechy Citovat
rebas Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Tak včera složená záloha u Domanského (P-9 Kyje) a kolem půlky dubna až konce dubna by mi měl přifrčet můj první lvíček :-) Byl to 14 denní boj, ale dostal jsem se na necelých 377 litrů (308sw Active+, tažné zařízení, komplet 15 plecháče zimáky, zamykatelná zpátečka, meta. barva, vyhřívané sedačky, city pack/ten je součastí aut od března+lepší volant a ještě něco dalšího, příčníky, gumové koberečky P+Z+kufr, ochranné pásy zadního nárazníku, ochrana prahů, P+Z zástěrky). V rámci nabídek od prodejců mi přistál v mailu ještě novější ceník, než jsem publikoval. (asi kosmetické změny běžných cen, slev a konečných cen). tady je ke stažení: http://ulozto.cz/xVzow7z/peugeot-308-sw-cenik-brezen-pdf Výňatek z jednoho mailu: V návaznosti na změny ve výrobě od března t.r. kam by zcela jistě spadla i Vaše objednávka (vůz s vyhřívanými sedadly není ve vybrané barvě nyní nikde skladem) dochází i k redukci v čalounění kde pro malý zájem došlo k ukončení dodávek světlého - šedého čalounění. Zároveň s těmito změnami dochází k drobným rozdílům ve výbavě a ceně vozu. Pack City již bude součástí standardní výbavy, ale zároveň dochází k navýšení akční ceny verze Active na 329.000 Kč. Jako bonus zákazník dostává lepší volant z verze Allure/Sportium (sportovní s chromovaným prstencem) a černé lakování středové konzole kolem rádia. Další výňatek z jiného mailu: K Vašemu poslednímu dotazu mohu dodat jen to, že se jedná o agresivní promo nabídku za naší výrazné finanční pomoci (tj. s minimální marží). Pro Vaši informaci ještě připojuji výňatek z pátečního mailu z importu: ...308: Od příštího měsíce pravděpodobně neudržíme současné podmínky. A a to tak, že opticky velmi výrazně. Tzn., že objednávka v tomto měsíci bude pro „zákazníky“ pravděpodobně mnohem zajímavější... Moje vyzískané informace: Interiér u Active+ by měl být již pouze černo-hnědý (obrázky jsem zatím nikde neviděl). V ceníku je ještě poznámka kožený sportovní volant+kožená manžeta řadící páky+koená hlavice řadící páky. Z toho jak jsem s prodejci jednal, tak se výrazně podílí na cenách (slevách). Nikomu se nechtělo už moc slevovat a doslova to byl boj o každou tisícovku. Citovat
Charlie 1 Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Kdyby jsi nebyl z Prahy slo by jiste neco udelat s cenou svagr prodava Peugeoty a kdyz vim co se da delat s cenou....takze kdyby nekdo z vychodnich cech shanel funglivku tak se ozvete zkusi udelat cenu.. Citovat
MV_cz Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Dojezd nevadí, mám ségru v Náchodě a sám odtamtud pocházím, takže Východní Čechy no problem Citovat
rebas Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 No obeslal jsem prodejce z celé republiky. Nejlepší (nejlevnější) nabídku jsem dostal z Brna a s tou jsem obešel Prahu. Obchodník z Prahy aby udělal kšeft, tak nabídku srovnal. Když pominu, že díky tomu má obrat, tak prý mu na této zakázce zůstalo 1,04%. Z toho jak se všichni prodejci vykrucovali už tam asi fakt moct prostoru nebylo. Citovat
MV_cz Odesláno 21. únor 2013 Odesláno 21. únor 2013 Já počítám chechtáky Vypadá to, že 290 - 300k asi nebudu moci investovat, zatím je to tak 50 %. Škoda že nemají nějaké předváděčky za 200 tisíc, to by bylo jasné hned Citovat
IceBee Odesláno 22. únor 2013 Odesláno 22. únor 2013 No obeslal jsem prodejce z celé republiky. Nejlepší (nejlevnější) nabídku jsem dostal z Brna a s tou jsem obešel Prahu. Obchodník z Prahy aby udělal kšeft, tak nabídku srovnal. Když pominu, že díky tomu má obrat, tak prý mu na této zakázce zůstalo 1,04%. Z toho jak se všichni prodejci vykrucovali už tam asi fakt moct prostoru nebylo. Ahoj, od koho jsi dostal tu nej nabídku z Brna? Famko? RM servis? Nebo Auto Palace? Díky, trošku se mi začíná komplikova objednání mého autí možná, tak se raději ptám. Citovat
rebas Odesláno 23. únor 2013 Odesláno 23. únor 2013 Nabídka přišla v pondělí od Ing. Michal Hlaváček z RM servisu. Pak padl ještě nějaký dotaz k nabídce v mailu a druhý den ráno mi už odepisoval jiný člověk viz text: Vzhledem k ukončení pracovního poměru pana Ing. Hlaváčka jsem převzal rozjednané obchodní případy. Ing. Rudolf Hýbela Mám takový pocit, jestli to nebylo kvůli té mé nabídce (že udělal chybu v nacenění), nebo jestli už věděl že půjde pryč a nízkou nabídku mi udělal schválně aby se společnosti pomstil... každopádně e-mailové nabídky se berou jako závazné. Mě to pak naštěstí dopadlo tak, že jsem do Brna nemusel a za úplně stejných podmínek mi to dorovnali v Praze, za což jsem byl moc rád. Druhá strana mince... - když otec viděl, jak se mi podařilo snížit cenu u auta pro mě (Peugeota mi taťka zacvaká), rozhodl se si koupit poslední auto ve svém životě (důchodce, aktuálně 66 let) a to Hyundai i20 (náhrada za 10 let starou fabku) - aktuální ceníková cena plus barva plus paket je 254 890,- Kč, já našel cenu v Plzni 177 990,- Kč (ušetřeno 76 990), tak tu mi tady v Praze nikdo dát nechtěl (nejlevnější 189 990). Takže přes domácí internetové bankovnictví složená záloha 10 litrů, a v příštím týdnu mu pro auto z Prahy do Plzně pojedu, protoze ty dvě hodiny cesty se za tu cenu vyplatí. Citovat
MV_cz Odesláno 24. únor 2013 Odesláno 24. únor 2013 Možná tak nějakej základ:myslim Hm to radši asi ne, nevím, jak to v praxi s tou může 1.4kou jezdit, prodejci říkají, že je to v pohodě (no ale v salonech staly vždy jen diesely), ale myslím si, že to nebude daleko od mého současného GP s 1.2kou.. a to bych si zase trochu přilepšit chtěl Citovat
matii Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Koukám, koukám, to jsou věci ... GTi ani žádný benzín turbo není v nabídce a Sportium jen pro HDi. PSA dostalo půjčku a ceny zas vylítly nahoru. Citovat
MV_cz Odesláno 4. březen 2013 Odesláno 4. březen 2013 Jj dělají s tím teď nějaké čórmóro Včera tam byl trochu jiný ceník, vypadal jak únorový, ale dražší. Dneska dopoledne zmiznul a byl tam únorový. Teď už ten online vypadá zase jinak a offline ceník (PDF) pro jistotu nejde vůbec. Konfigurátor vypadá na ten stav včerejší (active za 297 tisíc a je tam i výbava allure). No ono si to asi časem sedne a všechny ceníky se sjednotí, snad Když beru krátkou verzi, tak výbava access si myslím polepšila slušně (+ denní svícení, hlavové airbagy, tempomat), do activu co nacpali navíc, tak se to patřičně o tu částku zdražilo, takže nakonec vyjde cca nastejno jak v únoru [Edited on 4/3/13 16:26 by MV_cz] Citovat
extreme4u Odesláno 9. březen 2013 Odesláno 9. březen 2013 Pokud připočtu i příplatek za metalízu a Pack City (parkovací senzor + tempomat), tak jsem asi tak za totéž pořídil SW 112k e-HDI Active+ už loni v únoru. Raději už ale nechci vědět, o kolik levněji by se to dalo usmlouvat letos... Tak já kupoval loni v lednu to co máš ty, úplně stejná výbava + zadní parkovací asistent (možná jsem ho u tebe přehlédl v popisu) najeto 2 km - 349.000, sleva asi ze 480.000 - skladovka. Bylo to v rámci týdne peugeot. Nejdřív byla sleva na 381 a byl jsem nalomenej, ale než jsem se rozhoupal tak to šlo na 349. Já jsem kupoval před dvěma lety 308SW 1,6VTi Sportium - tedy dnešní Active+ s tempomatem a zadními senzory, ale zase bez USB rádia. Stálo to 335 tisíc a na tu doby to byla naprosto neuvěřitlná cena Denny1 Zdar jsem tu novy,objednal jsem 308 1.6 VTI ACTIVE a k tomu hlavové arbagy,tempomat,vyhřívaná sedadla,alu 17,parkovaci senzory,a cena.......277 000...... Akce 7 dní plus tam Dělá známá to se rovná ta doplnková výbava zdarma. Foto určitě dodám ....mezi kratkou a sw je 10 000 kč Charlie 1 Kdyby jsi nebyl z Prahy slo by jiste neco udelat s cenou svagr prodava Peugeoty a kdyz vim co se da delat s cenou....takze kdyby nekdo z vychodnich cech shanel funglivku tak se ozvete zkusi udelat cenu.. Zdravím pánové. Cca před týdnem jsem se dozvěděl právě o této akci na Peugeot 308 a teď ve středu jsem se byl svézt. Všem tady (viz výše komplet citace) gratuluju k super cenám za auto. Bylo by prosím něco i pro mě?? Poprosím příp. prodejce+Charlie 1 a Denny 1. Bohužel tady prodejce v Peugeot Drásta v KV moc \"vstřícný\" co se týká cen nebyl Dostal jsem vlastně jedinou nabídku a to na předváděcí 308 SW Active+ 1.6 VTi (rv 11/2012, najeto 6500km) za 309 000Kč. Podle březnového ceníku je to 308 SW Active+ 1.6 VTi (4x airbag, 2zonová klima, Alu kola, park. senzor vzadu, panorama střecha, metalíza, atd vše podle Active+) ale chybí mu stropní airbagy. Je to podle Vás dobrá nabídka?? Jinak co bych chtěl já, jsou 2 verze-to co by mi stačilo a ideál. Stačilo: 308 SW Access 1.6 VTi (podle březnového ceníku), metalíza, možná vyhřívané sedačky. Zadní park. senzory si nechám dodělat. Ideál 308 SW Active+ 1.6 VTi (podle březnového ceníku), metalíza, možná vyhřívané sedačky. Zadní park. senzory si nechám dodělat. Oba dva mají ESP, el. okna vpředu+zrcátka (i vyhřívaná), klimu (stačí mi mechanická, Active+ má 2zonovou), panorama být nemusí (ale když bude tak neva), vyhřívané sedačky by byly fajn (ale bez nich to přežiju) a zadní parkovací senzory si kdyžtak nechám dodělat (to nebude problém), Alu kola nepotřebuju (ale vadit mi určitě nebudou) a bylo mi řečeno, že všechny 308 chodí z továrny na pneu Michelin Energy Saver. Barva prosím metalická, ikdyž podle prodejce prý dost ořezali nabídku barev. A aby to nebylo tak jednoduché , rovnou napíšu, že mi jde hlavně o cenu, protože s přítelkyní plánujeme rodinu a finance rozhodují. A taky si půjdeme prohlídnout \"konkurenci\", Renault Megane GT a Hyundai i30 SW. Musím ale přiznat, že mě jízda s 308 SW moc příjemně překvapila, byl jsem nadšený. Předem díky za rady a za nabídky. Kvůli tomu jsem se tady registroval. Díky PS 1.6 VTI, 88kW/120k jsou rozvody řešené řetězem nebo řemenem?? Výměna km/roky?? [upravil dne 9/3/13 21:48 od extreme4u] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.