Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + Motomuzeum + Hrad Křivoklát (FOTKY)

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát  

1. 1. 13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát

• I. okruh - Gotické paláce - 110 Kč
      5
    • II. okruh - Celým hradem - 190 Kč
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Na doporučení ale budeme parkovat nahoře: 50°2\'12.514\"N, 13°52\'36.987\"E

Dole asi nebude místo, raději být pohromadě na jenom place ;)

Guest Scratch
Odesláno

nechci byt spatny posel, ale muj aladin ukazuje v koneprusych od 9 do 12 mirny dest......

Odesláno

Je deset hodin,vzpomínám na Vás jak jdete do jeskyní.No letos se to nepovedlo (Milan ví),mám hrozné cukání dojet alespoň na Křivoklát.Přeji krásnou prohlídku,dobrý oběd a pěkné počasí.:papa

Odesláno

Jsem už v Řepích, kde mám víkendový azyl. :D Musím pochválit sraz. Výborný program, dobrý oběd :P hezký počasí. Teď vzhůru do víru večerního velkoměsta. :papa

Odesláno

já taky se přidávám... super srázek, nový tváře a zážitky...

a hlavní postřehy... Už víme, jak vznikl název polomáčenka, máčenka, jakého původu je sado-maso, kde všude jsou hydranty a v neposlední řadě k čemu slouží hroznové víno, hlávkové zelí a push-up podprsenka

počasí vyšlo nádherně, cesta taky...

zvláštní poděkování patří tímto jednomu členovi, který nám všem doporučil výtečnou restauraci v centru Berouna, ale o tom asi samotné vlákno :P

ještě možná poznámka k fotkám... uděláme spešl vlákno nebo kam se budeme dávat...? ať je v tom trošku přehled, přeci jen fotilo hoodně lidí...

[upravil dne 13/4/13 19:04 od skuci]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...