Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + Motomuzeum + Hrad Křivoklát (FOTKY)

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát  

1. 1. 13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát

• I. okruh - Gotické paláce - 110 Kč
      5
    • II. okruh - Celým hradem - 190 Kč
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

skuci: To bylo v podstatě první zatáčka, kterou jsem si chtěl užít a hned za ní cyklisté. Byly fakt nečekaní. Ještě, že jsi měl rozestup.

Já to tam neznám, proto jsi možná občas pozoroval, že můj některý průjezd nebyl zrovna ideální. V jedné pravotočivé před nějakou obcí mi dokonce odskočil zadek na nerovnosti. V tu chvíli jsem se trochu zapotil, protože kdyby boural \"pan klobouk\" to by byla ostuda :D

Abyste si nemysleli, že jsem nebral ohled na ostatní, po spanilce jsem se ptal těch, co jeli jako poslední, zda jim tempo nevadilo a nestěžovali si na mě, spíše na slabší motory pod kapotou :)

Odesláno

skuci: dobře dobře... večer je poupravim a pošlu... Přemluvili ste mě :D

Moby: jj no, někdo ho skolil :aut

Guest Scratch
Odesláno

jo spanilka byla dobra kor jedna zatacka, kdy jsem si dal prostor od radima (aby nedostal dalsi ranu) a projel ji presne s nadjezdem do apexu a s vyjezdem skoro v pulce druheho pruhu, ale asi 90, coz manzelka ohodnotila nepublikovanymi vyrazy, jsem se opet poslusne zaradil a jel tak, jako radim prede mnou :D

edit: fotka lva odpovida memu stavu na srazu, taky jsem si chtel dachnout ..... :D

[upravil dne 15/4/2013 12:17 od Scratch]

Odesláno

Další ránu nechci, Skučiho stačila :D Takhle to měl dost často předhazovaný :D Přesně vím o které zatáčce píšeš :D Všiml jsem si, že jsi zmizel za zákrutou a za chvíli byl opět za mnou. :D Zajímal by mě tvůj záznam z kamery ;)

Odesláno

Jinak Jirko ještě jednou sorry za ten šutr. :D Já ho přes 308čku Mishantropha, snad jsem to napsal dobře, neviděl a na poslední chvíli jsem se mu snažil vyhnout a vzal ho předním levým kolem. Pecka to byla řádná a poslal ti ho naproti :D

Odesláno

koukám každý v té spanilce měl své úseky... já se zase v zatáčkách křižoval za Milanem...

jinak myslím si, že není člověk, který by snad pochyboval o mé účasti na Zimním klouzání :roker

Odesláno
Jinak Jirko ještě jednou sorry za ten šutr. :D Já ho přes 308čku Mishantropha, snad jsem to napsal dobře, neviděl a na poslední chvíli jsem se mu snažil vyhnout a vzal ho předním levým kolem. Pecka to byla řádná a poslal ti ho naproti :D

Tak se teda omlouvám, ale žádného šutru jsem si nevšiml, bylo to neúmyslně.

PS: Dobře jsi to nenapsal :D

Odesláno

Sorry za komolení nicku, psal jsem to z mobilu v práci a nick po paměti :mad:

Při cestě z Berouna na Křivoklát, ležel při sjezdu do nějaké obce před levotočivou, krásně klopenou a jakoby propadlou zatáčkou, taový krásný asi 5cm a 3cm vysoký šutrák u středu silnice :D Já ho vzal, jak jsem si najel do zatáčky a Jirka vzal málem příkop, jak se mu vyhýbal :D

Odesláno
skuci: To bylo v podstatě první zatáčka, kterou jsem si chtěl užít a hned za ní cyklisté. Byly fakt nečekaní. Ještě, že jsi měl rozestup.

Já to tam neznám, proto jsi možná občas pozoroval, že můj některý průjezd nebyl zrovna ideální. V jedné pravotočivé před nějakou obcí mi dokonce odskočil zadek na nerovnosti. V tu chvíli jsem se trochu zapotil, protože kdyby boural \"pan klobouk\" to by byla ostuda :D

Abyste si nemysleli, že jsem nebral ohled na ostatní, po spanilce jsem se ptal těch, co jeli jako poslední, zda jim tempo nevadilo a nestěžovali si na mě, spíše na slabší motory pod kapotou :)

Poslední jsem jel já a nikdo se mě neptal... :D

Odesláno

Veverka: Promin, já věděl, že vzadu jel Marcel, Káťa ... těch jsem se ptal. Ty sis na nedostatek výkonu svého motoru stěžovat nemohl. :D

Goldinka je zbytečně skromná, fotky opět hezké :papa

Odesláno
Veverka: Promin, já věděl, že vzadu jel Marcel, Káťa ... těch jsem se ptal. Ty sis na nedostatek výkonu svého motoru stěžovat nemohl. :D

Bylo to v pohodě - až na jednoho volvistu, co měl u jistého žel.přejezdu potřebu zařadit se do kolony pugů jako předposlední a vůbec mu nevadilo, že my tam měli stopku, tudíž pomalejší rozjezd :D Ale po pár desítkách metrů jsem mu naložil :aut

Goldinko, fotky jsou :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...