Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + Motomuzeum + Hrad Křivoklát (FOTKY)

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát  

1. 1. 13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát

• I. okruh - Gotické paláce - 110 Kč
      5
    • II. okruh - Celým hradem - 190 Kč
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Gabriel307: zkus to jeste jak pise skuci, dalsi clovek to stahl a rozbalil bez problemu.

edit: rychlost kolisa podle pripojenych lidi mam upload kolem 750kB/s

[upravil dne 14/4/13 13:20 od Mysak_Bob]

Odesláno

tak jsem až teprve před chvílí dorazil domů a musím se s Vámi podělit ještě o jednu fotku :)

od pátečního odjezdu po dnešní příjezd... a to co se mi doma objevilo na PP jsem si musel vyfotit, když budu brát to, že dle skutečné spotřeby ukazuje počítač o 0,1 méně, tak ale i tak je to super a já sem naprosto spokojen, na to, že je to na letních 18\" :super

IMAG2040.jpg

Odesláno

Skuci: To je paráda. Taky jsem spanilku nejel zrovna pomalu :D

Já tedka budu mít spotřebu možná vyšší než ty, mám díru ve výfuku :( Musím to nechat zavařit ...

Odesláno

Skuci,ta fotka při vstupu do restaurace kde nad menu jídel je poutač na psí salon, to se skutečně povedlo:super:super:super.

V jídle zřejmě končí ti, co nepřežijí psí pedikůru.:D:D:D:

Odesláno

Já věděl, že ty mě doženeš :D

Všiml jsem si, že jedeme vcelku kompaktně, ač nás nebylo málo a nejel jsem pořád 60. Před námi byl úsek, kde budeme pořád na hlavní, chtěl jsem si některé úseky užít. Ale nezapomenu na pravotočivou zatáčku, do které jsem vlítnul vcelku na hraně a za zatáčkou dva cyklisté vedle sebe. Myslím, že i ty jsi musel na brzdy :D

Odesláno

ozzy1: dík

radim: píše mi to Album nenalezeno :( nalezla sem si jej tedy sama :P

[upravil dne 14/4/13 22:08 od Goldinka]

Odesláno

MilanF1: no hele to bylo pěkně na prd... já sem si tak hezky najel... tyhle úseky tam znám, i když tam není do té zatáčky vidět, tak vždycky koukáš ob zatáčku takže cajk ale ty chlápci na kolech vidět nebyli a tak sem si hezky nadjel že to tam pěkně střihnu a najednou brzdový světla řikám co je a v tom náklonu se blbě brzdí a pak oni :D a o kus dál další

Odesláno
Tak já tu taky mám ještě jednu all peugeotí :P

1000x227http://www.zlatuska.net/wp-content/Bordel/pug/allpugs.jpg[/img]

nevim jestli vypustim víc fotek. Tentokrát se mi příliš nedařilo. V jeskyních prakticky nic - začnu uvažovat o koupi blesku :D

Ještě jednou díky moc :) sraz byl super

tohle je super fotka... to sem chtěl vyfotit taky ale nepovedlo se... tak už je kvůli tomuhle sem hoď všechny fotky :D a tuhle si půjčím jako úvodní do alba :)

[upravil dne 14/4/13 23:38 od skuci]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...