Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + Motomuzeum + Hrad Křivoklát (FOTKY)

13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát  

1. 1. 13. 4. 2013 Výletový minisraz Berounsko - Koněpruské jeskyně + oběd + Hrad Křivoklát

• I. okruh - Gotické paláce - 110 Kč
      5
    • II. okruh - Celým hradem - 190 Kč
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Všem zúčastněným na srazu děkuji, že dorazili. Počasí bylo ucházející, hlavně, že jsme nebyli skrápěni kapkami deště. Nebe se ale během dne otevřelo, ale vždy jsme byli schováni a jen se divili, kdo nám pokropil plechové miláčky.

Přestože nás potkaly určité problémy, včetně nečekaného papání v Berouně, pevně věřím, že se Vám sraz líbil a užili jste si ho. :papa

Zvláštní dík patří Veverkovi, který vytrhl majitele motomuzea od oběda (ve 14:35) a zajistil tak prohlídku - bylo opravdu nač koukat. :super

Poděkovat musím i mccolorovi, který se nám se svou paní přidal na Křivoklátě. Původně na srazu neměli vůbec být, ale i přes všechny své osobní komplikace se na nás přijeli podívat. :potlesk:super

Na hrad Křivoklát byla rezervace na 30 osob, ovšem do hradu nás šlo jen 14 :o Polovina lidé se rozprchla :( Ale vězte, že jste o hodně přišli, velké množství zajímavých informací i o kupu zábavy - viz skuciho příspěvek. :aut

Poděkování punkacovi probíhá v sekci pokec ... :D

Snad se sobotní setkání líbilo a budeme se na Vás těšit příště, ať to bude za týden TruckTrial, v květnu měření výkonu nebo až v srpnu na velkém letním srazu u Jičína. Ale možná ještě letos něco vymyslím - zase mám v hlavě nápady :D

Odesláno

zdarec účastníci zájezdu :D:D:D tak už jsem konečně taky doma u notebooku, restaurace byla dobrá,nevadí že byla Čínská :D kočka ani pes to nebyl (doufám),můj i Jardův prcek dostali lízátko+docela velkou jahodu-asi za to že tam křičel a občas běhal :roll,jinak sraz byl :super na Křivoklátě jsme nebyli,měl jsem domluvenou návštěvu v Počernicích,všem se omlouvám za prcka že křičel a vztekal se(asi měl toho dost,když si sedl do auta zase to bylo naše hodné dítě).

Po cestě na návštěvu jsem se ještě domluvil s členem mxmen,že se potkáme v Praze na Jižní spojce,který mi posílal poštou sponu vstřikovače motorukterou asi pošta ztratila:roll zatím nic nedorazilo a to posílal 3.4. za co mu za Jardu moc děkuji:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 13/4/13 21:59 od Gabriel 307]

[upravil dne 13/4/13 22:01 od Gabriel 307]

Odesláno

Nebudu se moc rozepisovat - vsechno podstatne (slova diku organizatorovi i ucastnikum) na TOMTO miste byla jiz napsana. Tesim se na pristi akci :super

Odesláno

My jsme se chtěli podívat na lvíčata na Berounském náměstí, avšak ve 14:00 už tam bylo pusto prázdno, jenom svatba :myslim

Tak jsme si udělali menší projížďku po místních úžasných okreskách (odkaz snad bude fungovat):

http://mapy.cz/s/6PMS

Na Křivoklátu jsme spatřili skupinku u muzea, zamávali, projeli se do Městečka a zpátky (po cestě je zde úžasný skalní zářez, železniční tunel a výborná postupně se utahující zatáčka) :) předem jsem psal, že se návštěvy muzea ani nezúčastníme, pouze jsme chtěli projet, což svůj účel splnilo.

Doufám, že se Vám sraz vydařil (podle reakcí to vypadá, že ano) a líbily se Vám krásy Berounska a Křivoklátska :)

[upravil dne 13.4.2013 23:40 od Tommy002]

Odesláno

No, je to psina, ale potkal jsem Vás na parkovišti u jeskyní (stříbrnej kombík s černýma oknama), nějak mi ani nedošlo co jste to za skupinu, docvaklo mi to až když jsme byli nahoře u pokladen :)

Odesláno

Stejn: Já po cestě k autům chtěl dát klubovou nálepku za oknu nějakému stříbrnému kombíku (model si fakt nepamatuji), ale pak jsem zapomněl :D Mohl jsi ji dostat ty, to by bylo jako nošení dříví do lesa :D

Odesláno

Tak já se přidám .. Sraz byl uplně super :super:potlesk Fakt se povedl :) Děkuju Vám za bezva strávenou sobotu :super:super

Přiznám se, že na hradě opravdu byla sranda, kdo tam nebyl o hodně přišel :D .. Máčenky a hydranty :D :D .. A kočky, psi a nudle .. to se mě naštěstí netýkalo :D :D

Fotky dodám co nejdříve ;) Ještě jednou všem dík a Skucimu za ranní spolujízdu a Vorosovi a Marcelovi za spolujízdu zpátky :papa:super

Odesláno
zdarec účastníci zájezdu :D:D:D tak už jsem konečně taky doma u notebooku, restaurace byla dobrá,nevadí že byla Čínská :D kočka ani pes to nebyl (doufám),můj i Jardův prcek dostali lízátko+docela velkou jahodu-asi za to že tam křičel a občas běhal :roll,jinak sraz byl :super na Křivoklátě jsme nebyli,měl jsem domluvenou návštěvu v Počernicích,všem se omlouvám za prcka že křičel a vztekal se(asi měl toho dost,když si sedl do auta zase to bylo naše hodné dítě).

Po cestě na návštěvu jsem se ještě domluvil s členem mxmen,že se potkáme v Praze na Jižní spojce,který mi posílal poštou sponu vstřikovače motorukterou asi pošta ztratila:roll zatím nic nedorazilo a to posílal 3.4. za co mu za Jardu moc děkuji:potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 13/4/13 21:59 od Gabriel 307]

[upravil dne 13/4/13 22:01 od Gabriel 307]

Před odjezdem nám hrabě názorně ukázal to svoje klapátko v motoru. Hodně divný zvuk. :D

Odesláno

Po cestě k autům chtěl dát klubovou nálepku za oknu nějakému stříbrnému kombíku (model si fakt nepamatuji), ale pak jsem zapomněl :D Mohl jsi ji dostat ty, to by bylo jako nošení dříví do lesa :D

No vidíš a já žádnou nemám :)

[Edited on 13/4/13 23:07 by Stejsn]

Odesláno

Stejsn: Tak na jiném srazu, máš ji u mě. :papa

PS: Na měření výkonu bys to neměl mít daleko. ;) ... viz připravované srazy

Odesláno

třetí pokus,stejný výsledek :myslim

edit:čtvrtý zatím stahuje, začalo to zhruba na rychlosti 650Kb/s,teď jede 150-200Kb/s

edit2: tak stejný výsledek :(

[upravil dne 14/4/13 12:41 od Gabriel 307]

[upravil dne 14/4/13 12:51 od Gabriel 307]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...