janik6163 Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 ja jsem tady vubec nechtel auto srovnavat, v oktavce jsem jel mockrat a v P407 nikdy. Tak jsem chtel vedet nazor nekoho kdo s ni jezdi. filipino: Sice jsem ocekaval ze budou vsichni chvalit peugeot ale prijde mi,ze tady bylo vic prispevku ktery byli pro oktavku. Ja bych byl taky na 100% pro peugeot kdybych mel prachy navic na pripadny servis. Neresil bych bezny opravy,jako brzdy atd,ale opravy motoru budou asi na skodovku levnejsi? Zkratka budu rad kdyz me to nebude stat dalsi velky penize. P.S:Ani ja som nechcel vystúpiť keď som kupoval terajšie auto.Nelutujem! Tak prídi a dám ti v pohode zviesť.Ver tomu že nebudeš chcieť vystúpiť.Ak neveríš Spýtaj sa DERTa123.To auto stojí za všetky prachy. Vozil som sa seat ibiza no nic moc. [upravil dne 8/1/13 15:23 od janik6163] Citovat
jaykay Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 jj duel Seat Ibiza vs Peugeot 407, to musi byt masakr:D:D:D Citovat
bart.lbc Odesláno 8. leden 2013 Odesláno 8. leden 2013 Já se svezl u nás v Liberci v bazaru ve 407 a do čtrnácti dnů jsem ji měl, sice jinou z německa ale byla doma. Je to pořád auto které je pěkné. O1 už moc pěkná není. Ke koupi to chce někoho s dia ať víš co tě čeká, je jasný, že to bazarníci vymažou ale po projetí se něco ukáže zpět. Citovat
inox Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 diky vsem za rady Oktavka uz je doma,vcera jsem s ni najezdil kolem 200km a neni to zase tak hrozny s tim nepohodli:) klidnou jizdou 90-100 jsem se dostal se spotrebou na 4,4L Citovat
davidekcz Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Tak gratuluju, ale rohodně nezávidím...:D Citovat
inox Odesláno 13. leden 2013 Autor Odesláno 13. leden 2013 no ono urcite neni co zavidet 407 je urcite o moc hezci,ale pochybuju ze s mim rozpoctem co jsem mel na auto bych narazil na solidni Citovat
Laďa Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Ale sehnal a stačilo se podívat třeba sem do inzerce;) Citovat
fifi Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Stále nerozumiem tomuto vláknu...som myslel, že toto fórum je o majiteľoch, prípadne o ľuďoch, ktorí sa zaujímajú o túto značku a konkrétne o tento model. Tu viete zvoziť prispievateľa, že niekoho cituje, ale že tu zakladateľ hodil absolútne mimo vlákno, kde chce porovnávať autá v iných triedach,a že tu na neho reagujete, sa divím...kto chce auto v triede mb-oct, nech si ju kúpi, kto chce v triede 407, nech si kúpi....okrem iného, proti OCT ako autám nič nemám, nie sú ani škaredé, ani zlé, len bohužial majitelia mi pripadajú a správajú sa ako občan, ktorý zlezie z hôr, a kúpi si byt za lacno v centre veľkomesta....zdôrazňujem že sa to netýka všetkých majiteľov, ale bohužial, takých expertov, ktorí kazia imidž a robia priemer sa nájde u tohoto typu tejto značky veľmi veľa....takže byť adminom, toto vlákno zruším.... Citovat
kurka Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Každému dle své chuti a obsahu své peněženky:mrk Citovat
Fredino Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Stále nerozumiem tomuto vláknu...som myslel, že toto fórum je o majiteľoch, prípadne o ľuďoch, ktorí sa zaujímajú o túto značku a konkrétne o tento model. Tu viete zvoziť prispievateľa, že niekoho cituje, ale že tu zakladateľ hodil absolútne mimo vlákno, kde chce porovnávať autá v iných triedach,a že tu na neho reagujete, sa divím...kto chce auto v triede mb-oct, nech si ju kúpi, kto chce v triede 407, nech si kúpi....okrem iného, proti OCT ako autám nič nemám, nie sú ani škaredé, ani zlé, len bohužial majitelia mi pripadajú a správajú sa ako občan, ktorý zlezie z hôr, a kúpi si byt za lacno v centre veľkomesta....zdôrazňujem že sa to netýka všetkých majiteľov, ale bohužial, takých expertov, ktorí kazia imidž a robia priemer sa nájde u tohoto typu tejto značky veľmi veľa....takže byť adminom, toto vlákno zruším.... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 13. leden 2013 Odesláno 13. leden 2013 Proč byste to rušili? Chtěl znát názor na dvě auta, jedno z nich byl Peugeot tak o co jde? Tedy zájem o značku měl Citovat
brade Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Ono obecně - konkurentem 407 byl a bude vždy Superb. Konkurentem Oktavky, ačkoliv to nevypadá, neboť to má jinou kastli, byla vždy 308 (307)... stejně jako Golf nebo třeba Ceed. Podle toho mají ta auta výbavu. Chceš rychlejší jízdu? Zvol octu a nachipuj. Má (o dost) menší váhu, pojede líp. Chceš plavnou pohodlnější jízdu s větším prostorem a o dost lepšími materiály, lepší technikou? Vol 407. Easy Citovat
Bigbadjohn Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Tak to mi teda potom řekni jaká je konkurence od Škodovky k P 508 Citovat
jaykay Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Tak to mi teda potom řekni jaká je konkurence od Škodovky k P 508 zadna, stejne jako nema konkurenci k 3008ce, 5008ce, 4007ce a 1007 a ja uz ani nevim Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 SuperB II mi tedy přijde mnohem blíž k 508ě než ke 407ě, hlavně co se prostoru pro osádku týče. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 diky vsem za rady Oktavka uz je doma,vcera jsem s ni najezdil kolem 200km a neni to zase tak hrozny s tim nepohodli:) klidnou jizdou 90-100 jsem se dostal se spotrebou na 4,4L To ja taky se svim dvoulitrem... Citovat
jaykay Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 SuperB II mi tedy přijde mnohem blíž k 508ě než ke 407ě, hlavně co se prostoru pro osádku týče. esli to nahodou nebude tim, ze 508ma je nastupce 407my:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 508 SW je podle mně nástupcem 406ky, to čudo co se vklínilo mezi je zcela mimo kategorie. Citovat
bosslibor Odesláno 14. leden 2013 Odesláno 14. leden 2013 Hmmm nepsal peugeot že 508 má nahradit 607 a 407 a byt tak někde mezi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.