Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Dočetl jsem se tady, že někomu auto hlásí nedostatek ostřikovací kapaliny, ale mně to teda nehlásí nic a jednoduše su na suchu..:) Jak to máte vy? Že by to bylo od výbavy Allure?

Odesláno
To teda je, 21 storocie a clovek musi davat pozor, kolko ma vody v sotrekovacoch ....:myslim:myslim:myslim:myslim

Pozor davat nemusiš...ked sa ti minie voda motorček ta nato určite upozorni ,ked bude chrčat naprazdno:D

Odesláno

já sem to tu řešil před nějakou dobou... dokonce je to tak znatelný že ti chybí voda v odstřikovačích že to nelze přehlídnout... :-D

Odesláno

Mně to na 308 hlásí:myslim, to mě nenapadlo, že u 508 to nebude ve standardu. Je to dobrá věc, člověku se nestane, že by byl na suchu a nemusí někde potmě v dešti dolívat kapalinu. :bojim

Nemám xenony, ale mám ostřiky světel.

Guest Džůny
Odesláno

Ajap: člověk který se o auto stará snad čas od času zkontroluje i stav provozních kapalin, ne?

Chtít aby auto dělalo za člověka všechno, to není nic než pouhopouhá zdechlost... Proto jsou dneska auta plné elektronických pohlcovačů prdů, vyhřívaných čudlíků a senzorů počtu chlupů na řidičově pravé ruce...

Odesláno

sorry ,myslel som že sa pytas na 207-ku,nejak som nezaregistroval že som v sekcii 508.. Neviem ako to ma 508 ale myslim že asi podobne ak ma motor 1,6..

Odesláno
Ajap: člověk který se o auto stará snad čas od času zkontroluje i stav provozních kapalin, ne?

Chtít aby auto dělalo za člověka všechno, to není nic než pouhopouhá zdechlost... Proto jsou dneska auta plné elektronických pohlcovačů prdů, vyhřívaných čudlíků a senzorů počtu chlupů na řidičově pravé ruce...

Ty jseš taky zdechlost, jak to mám asi zkontrolovat, když na nádržku není vůbec vidět?:D Podběh kvůli kontrole ostřikovačů fakt demontovat nebudu:papa

Pipistrel: Člověče přesně nevím. Když to zařve, tak doleju cca 3 litry, celkový objem nádržky bude mezi 4 a 5 litry.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...