LUVA Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Dobrý den, zaregistrovala jsem se sem, abych Vás jako majitele 407 poprosila o radu. Máme 306 2.0 HDI combi. S autíčkem jsme spokojeni, ale brzy se počet členů rodiny rozroste a budeme mít už 3 děti. Autíčko už nám tedy bude malé. Pokukujeme po 407 SW 2.0 HDI, zatím jsme jej nikde neprohlíželi. Zajímá mě hlavně šířka zadních sedadel (celková), a zda se dozadu vejdou 3 dětské autosedačky (kategorie 9 - 18 kg)? Můžete mi prosím poradit, případně změřit jaká je celková šířka zadních sedadel? Moc děkuji. Doufám, že se tam vlezou - moc se mi tenhle Peugeot líbí Budu ráda za Vaše odpovědi Citovat
Qcko Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 U autosedaciek sa nejedna o sirku vozidla ako skor o konstrukciu sedadiel a celkoveho usposobenia. Detska sedacka sa da dat do zadu 2x a 1x na sedadla spolujazdca, na zadnu sedacku do stredu sa neodporuca montaz detskych sedaciek, myslim dokonca ze je to aj v manuali . Takze dozadu max. 2 sedacky a posadit medzi ne dospelu osobu Citovat
LUVA Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Děkuji za odpovědi. No jestli je přímo v manuálu, že se dozadu 3 sedačky dávat nesmí tak to je teda naprd:( A dopredu ja detskou sedacku davat nechci. Zajimalo by me proc, by vyrobce zakazoval tu 3. sedacku doprostred.... Citovat
merlin99 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ked vyrobca nieco neodporuca, neznamena ze zakazuje... to su dve rozdielne veci. Manual najdes na http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ volne pristupny, podla rocnika automobilu, mozes si nastudovat co odporucaju atd. ohladne sedaciek. Je to tam napisane, dokonca aj preco a podla coho neodporucaju resp zakazuju (smernica EU neviem aka, je tam cislo...) , Sekcia odporucane detske sedacky. Sedacky proste niesu usposobene na 3x ISOFIX, tym padom neodporucaju ine riesenia podla mna. ak to tam neako nasackujes, to uz tvoja sikovnost:) [upravil dne 2/1/13 14:56 od merlin99] Citovat
LUVA Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Isofix 3 stejne nepotrebuji, mam vsechny sedacky bez isofixu Citovat
LUVA Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Zajimalo by me, jestli se 3 detskymi sedackami v zadu v tomhle aute, ma nekdo zkusenost.. Citovat
jaykay Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 ja mam zkusenosti se dvema detskymi sedackami vzadu treti tam podle me nedas, my kdyz potrebujeme dozadu tretiho cloveku doprostred mezi detske sedacky, tak to musi byt hubenour a je to jen tak tak a zapnout pak pasy je celkem problem zasadni problem v 407me je, ze zadni krajni sedadla jsou zbytecne siroka a na prostredni uz nevychazi misto je to na pohodli pro 2 vzadu, ale treti prostredni je nouzovka Citovat
Judes Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Všetko je to o veľkosti a konštrukcie danej autpsedačky, čo som mal ja bez isofix by si frufol odhadnúť že sado 407-mi vojdu aj tri. Mal som ju požičanú a tak foto nemôžem pridať. [upravil dne 2/1/13 16:03 od Judes] Citovat
jaykay Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 pokud se jedna o tzv. vajicko pro mimina tak jo, ja mluvil o bytelnych sedackach myslim 9-36kg Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 do 406 se 3 sedačky vejdou,ale protahování pásu a zacvaknutí pásů je porod.... Citovat
merlin99 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Isofix 3 stejne nepotrebuji, mam vsechny sedacky bez isofixu ja som ten isofix pouzil ako priklad na vysvetlenie preco vyrobca asi pise , co pise... Citovat
Judes Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 pokud se jedna o tzv. vajicko pro mimina tak jo, ja mluvil o bytelnych sedackach myslim 9-36kg Nejednalo sa o vajíčo, ak sa nemýlim ta bola do 18kg a LUVA práve niečo také potrebuje (tak je písané v prvom príspevku). [upravil dne 2/1/13 17:00 od Judes] Citovat
patko79 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tak ja mám sedan a tri sedačky sa mi tam vošli. Používal som to ale len krátko, nakoľko najstarší syn má už jedenásť a do sedačky sa nevošiel už v ôsmych. Riešil som to pre neho podsedákom. Dokonca aj stredný má už len podsedák a v autosedačke je už len najmladší. Absolvovali sme takto už dva krát cestu do chorvátska a raz do rakúska na dovolenku a v pohode:papa Chalani spali skoro celú cestu, na nejaké nepohodlie sa nesťažovali:aut Citovat
oddie Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 407 mi nepřijde pro rodinu s 3 dětmi jako moc dobrá volba... Citovat
jaykay Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 407 mi nepřijde pro rodinu s 3 dětmi jako moc dobrá volba... mel jsem pujcenyho novyho Partnera - to je auto pro rodinu Citovat
patko79 Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Hmm, pred štyrmi rokmi, keď som auto kupoval, tak tri ešte neboli:D Zatiaľ sú malé, takže to stačí a manželke som kúpil kufor na strechu:aut Každopádne do budúcna riešim nejaké SUV abo Pickup. MPV-čkam akosi neviem prísť na chuť a kvôli včelám aj tak potrebujem štvorkolku:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 jak staré máš děti , ze zákona prostřední dítě nemusí být v auto sedačce , bavíme se ale o dítěti již trošku starším .taky zalezi jestli je uprostred dvou nebo tříbodový pás. u tříbodového by byt podsedak měl pokud nemas doma začínajícího basketbalistu Citovat
Red Devil Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 tak som to bol odmerať, šírka 137cm medzi dverami vzadu. Šírka našej detskej sedačky 45cm, takže teoreticky by sa tri zmestili...Ale zapínať by som ich nechcel:bojim. Inak syn sa do veku 1 roka vozil na prednom sedadle. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.