Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Scratch
Odesláno

no to teda, to je zase zprava do noveho roku :(

jsem zvedav, jestli nekdo bude pokracovat :)

Odesláno

Byl to dobrý známý mojeho dědy, znali se právě přes filmovou historii. Děda umřel přesně před rokem.

Odesláno

Zatim nic ale zde uz ano : Takze pokracujeme ;)

http://www.novinky.cz/kultura/289086-zemrel-karel-caslavsky.html

http://kultura.idnes.cz/zemrel-karel-caslavsky-07b-/filmvideo.aspx?c=A130102_094432_filmvideo_ob

Chtel tim pripomenout co se tu uz resilo = takoveto vlakno je NAPROSTO zbytecne, kazdy si to precte/poslechne v mediich.

----------------------------------

Edit: Aha,tak vidim,ze ty mas duplicity (triplicity atd atd) rad, dal jsi si to i na Facebook. No jo, no :)

Odesláno

A tak jo, ale třeba se k tomu někdo chce vyjádřit a nehodlá se kvůli tomu registrovat v Mladé frontě nebo Rudém právu. Víšjak - je to Pokec, takže je to putna.

Odesláno

Proč by se sem nemohly dávat i takové informace? :myslim

Já jsem třeba tři dny neviděl a neslyšel zprávy,ale díky tomu,že občas mrknu na fórum a nebýt Medvědova příspěvku,tak bych se to asi ani nedozvěděl :myslim

Je škoda,že umřel takový filmový historik :(

Rád jsem se díval na jeho dokumenty a pamatuju ho ještě z pořadu VIDEOSTOP :super:papa

Odesláno

Presne .... lidi umiraji kazdy den a nemame tady kazdy den kvuli tomu vlakno. To uz bychom to tu mohli prejmenovat na Umrtni forum, nebo napriklad (moc pekne anglicke slovo) www.peugeot-obituary.com ... :)

Ale stejne jak zaznelo jinde - internet snese vsecko, takze si nedelam iluze. Dalsi vlakna budou.

Odesláno
Zatim nic ale zde uz ano : Takze pokracujeme ;)

http://www.novinky.cz/kultura/289086-zemrel-karel-caslavsky.html

http://kultura.idnes.cz/zemrel-karel-caslavsky-07b-/filmvideo.aspx?c=A130102_094432_filmvideo_ob

Chtel tim pripomenout co se tu uz resilo = takoveto vlakno je NAPROSTO zbytecne, kazdy si to precte/poslechne v mediich.

----------------------------------

Edit: Aha,tak vidim,ze ty mas duplicity (triplicity atd atd) rad, dal jsi si to i na Facebook. No jo, no :)

:xvul

StibTo, podle toho co jsi napsal, tak téměř všechna vlákna v pokecu jsou asi zbytečná, názory na lednice, pračky, televize si může každý najít taky na netu, včetně rozsáhlých recenzí..

Dále můžeme zrušit sekci zábava, videa, flashe, srandičky, protože se tam dávají většinou odkazy na stránky, které si může najít každý sám a diskutovat na daným příspěvkem může každý tam, ne?

Odesláno

StibTo - přestaň závidět. Až dokážeš aspoň zlomek toho, co lidé, o kterých Ti vadí zmiňovaná vlákna, možná o Tobě taky někdo podobné vlákno založí. Pro mně třeba p. Čáslavský opravdu znamenal víc než babička přítelkyně BVčka - a vím, že zdaleka nejen pro mně.

Odesláno

Miloval jsem jeho dokumenty o výrobě různých výrobků - poslední mýdlo. Pochutnáníčko. A chlapi neškorpěte se o blbostech, starostí je dost, tak hlavně klídek a zdravíčko. :papa:papa Nevím, kdy se vyskytne vlákno o amnestii. Pokud jsem ho neprošvihl, asi ano.

Odesláno

stibto: nevim nevim, jestli ti takovíhle téma vadí tak ho neotvírám, doopravdy od toho tu ta sekce je a myslim že je tu víc zbytečnějších věcí než uctít památku jednoho velkého člověka.... ale 100 lidí 100 chutí......tohle je sekce pokec, takže cokoli a očemkoli

Odesláno

Nezrušíme i servis?? To se taky na internetu dá dohledat jinde ... :D Srazy taky zrušíme - srazy dělají taky jiný kluby ... :D

Ale pokec je a BYL o pokecu. To omezení se kdysi primárně udělalo kvůli pár lidem, kteří sem denně, nebo alespoň týdně futrovali odkazy na novinky a podobné a nenapsali k tomu v podstatě ani prd.

Ale ikdyž nesouhlasim s tim rvát sem každou blbost, tak je to o pisateli, který to zakládá. Když se s námi chce o něco podělit, nechť se podělí (on to třeba jako blbost nebere). Já si to třeba najdu jinde, ale uznávám, že třeba vloni jsem byl v Řecku a díky P-C jsem věděl, že nám umřel expresident p.Havel, protože jinam jsem nešel a v Řeckých mediích to třeba řešili, ale efcharisto parakalo nějak moc neovládám a na bednu nebyl čas ... Takže občas to je i kněčemu dobrý ... :) Medvěd to bere třeba jako důležité (vyjádří tam i svůj názor a smutek), tak bych mu to nebral. A hlavně při každém umrtí to sem hned zase nepsal - tvůj názor Stibto znají všichni, tak si nekaž image tím, že to sem budeš pořád psát. Tím to ty lidi určo neodnaučíš, ale maximálně o tobě budou mít své mínění ...

A k tématu. Pana Čáslavského je určitě škoda - takovej druhej nadšenec a profík není, ale věk je ucházející ...

Guest Scratch
Odesláno

Neon, napsano trefne, je to pokec. Rozhodne to je vhodnejsi, nez sem napsat vlakno jsem radny clen.

No, ale ja jsem kolovratek v necem, StibTo, taky v necem.;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...