Sagic Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 A to by nešla udělat šablona pro podpis, kde by byl jasně vymezený objekt pro vložení obrázku, povolen jeden font písma, jedna, max 2 barvy (černá a modrá), povolen daný počet řádků a jinak nic? Ideálně při tvorbě podpisu by se nahrála šablona, zaškrtnutím by se vybralo, které části šablony chci použít (obrázek, jeden řádek textu, 2 řádky, tři řádky). Byl by podpis jako podpis - myslím formát a bylo by to aspoň přehlednější a méně rušivý.. Citovat
Medvěd Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 ..... A odkaz na tvuj profil jde taky lintegrovat d obrázku, jao to mám já [upravil dne 2/1/13 18:56 od Radek Hurvajz] Což mi Radku - při vší úctě k Tobě samému - vadí možná i víc než původní odkaz grim.sk na webovou stránku. [upravil dne 2/1/2013 20:06 od Medvěd] Citovat
davidekcz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 A to by nešla udělat šablona pro podpis, kde by byl jasně vymezený objekt pro vložení obrázku, povolen jeden font písma, jedna, max 2 barvy (černá a modrá), povolen daný počet řádků a jinak nic? Ideálně při tvorbě podpisu by se nahrála šablona, zaškrtnutím by se vybralo, které části šablony chci použít (obrázek, jeden řádek textu, 2 řádky, tři řádky). Byl by podpis jako podpis - myslím formát a bylo by to aspoň přehlednější a méně rušivý.. aspoň trochu rozmanitosti by to chtělo...zase aby to tady bylo nalajnovaný a všichni měli všechno stejný, to by asi taky nebylo to pravý ořechový, nebo jo? Citovat
Sagic Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ne to stejný, myslel jsem, aby obrázek (pokud je v podpisu použit) byl vždy stejně velký a na stejný pozici, to samý text. Jde mi o formát, ne o obsah Citovat
davidekcz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 jo nějak jsem v textu přehlídl ten obrázek tak to potom jo, bez těch obrázku by to bylo takový moc textový :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 ..... A odkaz na tvuj profil jde taky lintegrovat d obrázku, jao to mám já [upravil dne 2/1/13 18:56 od Radek Hurvajz] Což mi Radku - při vší úctě k Tobě samému - vadí možná i víc než původní odkaz grim.sk na webovou stránku. [upravil dne 2/1/2013 20:06 od Medvěd] Nechapu. co ti na tom muže vadit:myslim Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 A odkaz na tvuj profil jde taky lintegrovat d obrázku, jao to mám já [upravil dne 2/1/13 18:56 od Radek Hurvajz] Cože přes Tvůj obrázek v podpisu se dá někam prokliknout ? Jsem tu 3 roky a tohle jsem se nikdy nedozvěděl až teď Takže je to asi kontraproduktivní,zajímalo by mě, kolik, lidí se Ti tam přes to podívá, když to na tom obrázku nemáš ani uvedený Citovat
davidekcz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 je to pěkný, ale taky by mě nenapadlo na to klikat Stibto: byl jsem zvyklej na Tvůj avatar a věděl, že jsi to ty, teď musím koukat kdo to píše :D [upravil dne 2/1/13 20:28 od davidekcz] Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ted jsem si do podpisu na zkoušku nandal obrázky 140*105px, doufám,že to není moc rušivý,kdyžtak to ještě změnším. Ale snažím se to udržet v rozumným rozsahu tu grafiku celkově .... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 To tam nemusiš mit uvedený, při najetí myší se šipka změní v ručičku, a kdo to zná tak ví co to znamená. Navštěvnost, když si zobrazíml počet návštěv tak tam je Vaši stránku navštívilo: 5060 lidí, ale nevim jestli to bylo přes banner nebo jinudy. [upravil dne 2/1/13 20:32 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Stibto: byl jsem zvyklej na Tvůj avatar a věděl, že jsi to ty, teď musím koukat kdo to píše :D [upravil dne 2/1/13 20:28 od davidekcz] hhhhhhhh Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Spejblíku no pěkný a jak se to udělá ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 No uplně stejně jako by jsi to dělal do odpovědí v tematu;) Citovat
MJSytic Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tak pánové, vy, co máte v podpisu obrázek, si zkontrolujte, že máte výšku 100pixelů. Kdo má víc, tak předělat Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 emdžej : A kua já mám 105 Radek : Mno to jsi mi moc nepomohl asi bude třeba více polopatě tzv .... Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Jooo už možná tuším to bude boj ale Citovat
MJSytic Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 No a jsme u toho. Pokud jde o mne, je mi to fuk - pixel sem, pixel tam. Ale jestliže tu jsou nějaká pravidla a \"prudíme\" kvůli nim jednoho, musíme \"prudit\" i druhého. Ikdyž neradi Rouzumně - individuálním přístupem - to brát nejde, tak prostě podle pravidel [upravil dne 2.1.13 20:44 od MJSytic] Citovat
John Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Upřímně pokud by se to bralo přesně tak většina by tu byla bez podpisů a avatarů ani nemluvě... Nejlepší by bylo kdyby to prostě ve větší velikosti člověka poslalo k šípku a měl by smůlu.Ale vím,že to technicky není tak jednoduchý. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Stibto, doplň si tam svoje adresy místo mých a maš to. [upravil dne 2/1/13 20:47 od Radek Hurvajz] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.