Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

A to by nešla udělat šablona pro podpis, kde by byl jasně vymezený objekt pro vložení obrázku, povolen jeden font písma, jedna, max 2 barvy (černá a modrá), povolen daný počet řádků a jinak nic?

Ideálně při tvorbě podpisu by se nahrála šablona, zaškrtnutím by se vybralo, které části šablony chci použít (obrázek, jeden řádek textu, 2 řádky, tři řádky).

Byl by podpis jako podpis - myslím formát a bylo by to aspoň přehlednější a méně rušivý..

Odesláno
.....

A odkaz na tvuj profil jde taky lintegrovat d obrázku, jao to mám já

[upravil dne 2/1/13 18:56 od Radek Hurvajz]

Což mi Radku - při vší úctě k Tobě samému - vadí možná i víc než původní odkaz grim.sk na webovou stránku.

[upravil dne 2/1/2013 20:06 od Medvěd]

Odesláno
A to by nešla udělat šablona pro podpis, kde by byl jasně vymezený objekt pro vložení obrázku, povolen jeden font písma, jedna, max 2 barvy (černá a modrá), povolen daný počet řádků a jinak nic?

Ideálně při tvorbě podpisu by se nahrála šablona, zaškrtnutím by se vybralo, které části šablony chci použít (obrázek, jeden řádek textu, 2 řádky, tři řádky).

Byl by podpis jako podpis - myslím formát a bylo by to aspoň přehlednější a méně rušivý..

aspoň trochu rozmanitosti by to chtělo...zase aby to tady bylo nalajnovaný a všichni měli všechno stejný, to by asi taky nebylo to pravý ořechový, nebo jo?

Odesláno

Ne to stejný, myslel jsem, aby obrázek (pokud je v podpisu použit) byl vždy stejně velký a na stejný pozici, to samý text. Jde mi o formát, ne o obsah :D

Odesláno
.....

Což mi Radku - při vší úctě k Tobě samému - vadí možná i víc než původní odkaz grim.sk na webovou stránku.

[upravil dne 2/1/2013 20:06 od Medvěd]

Nechapu. co ti na tom muže vadit:myslim
Odesláno

Cože přes Tvůj obrázek v podpisu se dá někam prokliknout ? Jsem tu 3 roky a tohle jsem se nikdy nedozvěděl až teď :D Takže je to asi kontraproduktivní,zajímalo by mě, kolik, lidí se Ti tam přes to podívá, když to na tom obrázku nemáš ani uvedený :papa

Odesláno

je to pěkný, ale taky by mě nenapadlo na to klikat :myslim

Stibto: byl jsem zvyklej na Tvůj avatar a věděl, že jsi to ty, teď musím koukat kdo to píše :grr:D:D

[upravil dne 2/1/13 20:28 od davidekcz]

Odesláno

Ted jsem si do podpisu na zkoušku nandal obrázky 140*105px, doufám,že to není moc rušivý,kdyžtak to ještě změnším. Ale snažím se to udržet v rozumným rozsahu tu grafiku celkově ....

Odesláno

To tam nemusiš mit uvedený, při najetí myší se šipka změní v ručičku, a kdo to zná tak ví co to znamená. Navštěvnost, když si zobrazíml počet návštěv tak tam je Vaši stránku navštívilo: 5060 lidí, ale nevim jestli to bylo přes banner nebo jinudy.

[upravil dne 2/1/13 20:32 od Radek Hurvajz]

Odesláno

Stibto: byl jsem zvyklej na Tvůj avatar a věděl, že jsi to ty, teď musím koukat kdo to píše :grr:D:D

[upravil dne 2/1/13 20:28 od davidekcz]

hhhhhhhh :D

Odesláno

Tak pánové, vy, co máte v podpisu obrázek, si zkontrolujte, že máte výšku 100pixelů. Kdo má víc, tak předělat :roker

Odesláno

emdžej : A kua já mám 105 :(:D

Radek : Mno to jsi mi moc nepomohl asi bude třeba více polopatě tzv ....

Odesláno

No a jsme u toho. Pokud jde o mne, je mi to fuk - pixel sem, pixel tam. Ale jestliže tu jsou nějaká pravidla a \"prudíme\" kvůli nim jednoho, musíme \"prudit\" i druhého. Ikdyž neradi :roll

Rouzumně - individuálním přístupem - to brát nejde, tak prostě podle pravidel :nevim

[upravil dne 2.1.13 20:44 od MJSytic]

Odesláno

Upřímně pokud by se to bralo přesně tak většina by tu byla bez podpisů a avatarů ani nemluvě...

Nejlepší by bylo kdyby to prostě ve větší velikosti člověka poslalo k šípku a měl by smůlu.Ale vím,že to technicky není tak jednoduchý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...