Medvěd Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Když to trošku zmenšíš, tak za mně SUPER Citovat
Cinicman Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tá palma je cool... urezal by som to v polovici a dal ako avatar tú vrchnú časť... Citovat
Přema Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Osobně dlouhodobě marně bojuji za podpisy. Začal jsem Přemou, se kterým se pak za mě hádal Hurvajz, atd... Takže pokud se někomu najednou změní podpis, může poděkovat i mě, často na ně upozorňuji. Jen v tomto vlákně má MilanF1 poslední auto škrtnuté (koho kromě něj zajímá minulost?) a Stibto by taky odkaz na auto mohl dát do prvního řádku (klikací specifikaci auta). Osobně mi i vadí obsáhlá inzerce v podpisech (opět hlavně Přema), ale to si vedení dalo do pravidel, takže proti tomu nelze nic dělat :D:D ty furt něco proti mě máš...:D:D ale zajímala by jáká obsáhlá inzerce? Myslíš ty 2 malé řádky? Snad neeeee..... [upravil dne 2-1-13 14:49 od Přema] Citovat
Péťa Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 :D Jasně, že ty dva řádky, ale když je čtu, tak se musím hodně soustředit na obsah :D Hlavně světový mír Stibto, ten původní avatar se mi líbil víc. Ta fotka s palmou by chtěla oříznout, jak psal Cinicman Citovat
Sagic Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Takových podpisů tu je.. Kirkiz má ale placenou inzerci, takže dle pravidel asi OK, stejně jako u Přemy. Ikdyž tam mě irituje to červené písmo než obsah textu Otřesný ty podpisy jsou hlavně při přihlášení přes mobil Citovat
davidekcz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 To je zase téma teda, mělj jsem dnes v noci pravdu : Zasláno 2/1/13 v 01:50 Počítám, že se to tady zvrhne v pěknou frašku zase... Citovat
Sagic Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Tak jen namátkou - Straki007, Milhaus65, Judes, go.play, atd.. Nic proti nim osobně nemám, ale mohli by si podpisy trochu zredukovat Citovat
vendelinek Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 fraška pokud se nezačnou hádat,tak to ještě jde Citovat
davidekcz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ale příjde mi,že se to tady stává sportem. Založit nějaký vlákno, co nejvíc provokativní a hlavně ať se zapojí co nejvíc lidí co se bude hádat :( proč??? Citovat
Sagic Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Ten tvůj obrázek v podpisu se mi taky nelíbí :D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 mě jo :P:PJe větší než povolují pravidla! A odkaz na tvuj profil jde taky lintegrovat d obrázku, jao to mám já [upravil dne 2/1/13 18:56 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest StibTo Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Stibto, ten původní avatar se mi líbil víc. Ta fotka s palmou by chtěla oříznout, jak psal Cinicman :roll:nevim Citovat
grim.sk Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 ...tak ja som si opravil podpis aby bol podľa pravidiel...škoda no...človek sa chce trošku pochváliť s pekným autom a jedinou možnosťou je založiť si vlákno tu na fóre, kde to vyzerá otrasne... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Stibto, ten původní avatar se mi líbil víc. Ta fotka s palmou by chtěla oříznout, jak psal Cinicman :roll:nevim StibTo na dej to tam A už neotravujte co se komu líbí nebo nelíbí, tohle vlakno by mělo navrhnout řešení pro nějaký nástroje jak donutit ty lidi co mají podpisy připadně avatary přes pul stranky k tomu aby se zamysleli a sami si to dali do pořádku, není v našich silách psát každýmu SZ a ten se nám nasledně vysměje [upravil dne 2/1/13 19:21 od Radek Hurvajz] Citovat
agresssor Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Radku k tomu lidi nedonutis bud to nechat tak jak to je a nebo to uplne zakazat. Vzdycky budou stiznosti tohoto typu.... A me osobne ty silny podpisy taky pekne se*ou...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.