Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Osobně dlouhodobě marně bojuji za podpisy. Začal jsem Přemou, se kterým se pak za mě hádal Hurvajz, atd...

Takže pokud se někomu najednou změní podpis, může poděkovat i mě, často na ně upozorňuji. Jen v tomto vlákně má MilanF1 poslední auto škrtnuté (koho kromě něj zajímá minulost?) a Stibto by taky odkaz na auto mohl dát do prvního řádku (klikací specifikaci auta).

Osobně mi i vadí obsáhlá inzerce v podpisech (opět hlavně Přema), ale to si vedení dalo do pravidel, takže proti tomu nelze nic dělat ;)

:D:D:D ty furt něco proti mě máš...:D:D:D ale zajímala by jáká obsáhlá inzerce? Myslíš ty 2 malé řádky? Snad neeeee.....

[upravil dne 2-1-13 14:49 od Přema]

Odesláno

:D :D :D Jasně, že ty dva řádky, ale když je čtu, tak se musím hodně soustředit na obsah :D :D :D Hlavně světový mír ;)

Stibto, ten původní avatar se mi líbil víc. Ta fotka s palmou by chtěla oříznout, jak psal Cinicman ;)

Odesláno

Takových podpisů tu je.. Kirkiz má ale placenou inzerci, takže dle pravidel asi OK, stejně jako u Přemy. Ikdyž tam mě irituje to červené písmo než obsah textu :D

Otřesný ty podpisy jsou hlavně při přihlášení přes mobil :roll

Odesláno

Tak jen namátkou - Straki007, Milhaus65, Judes, go.play, atd..

Nic proti nim osobně nemám, ale mohli by si podpisy trochu zredukovat :D

Odesláno

Ale příjde mi,že se to tady stává sportem. Založit nějaký vlákno, co nejvíc provokativní a hlavně ať se zapojí co nejvíc lidí co se bude hádat :(:( proč???

Odesláno

Stibto, ten původní avatar se mi líbil víc. Ta fotka s palmou by chtěla oříznout, jak psal Cinicman ;)

:grr:roll:nevim

Odesláno

...tak ja som si opravil podpis aby bol podľa pravidiel...škoda no...človek sa chce trošku pochváliť s pekným autom a jedinou možnosťou je založiť si vlákno tu na fóre, kde to vyzerá otrasne...:(

Odesláno

:grr:roll:nevim

StibTo na dej to tam

post-6656-14109628735164_thumb.jpg

A už neotravujte co se komu líbí nebo nelíbí, tohle vlakno by mělo navrhnout řešení pro nějaký nástroje jak donutit ty lidi co mají podpisy připadně avatary přes pul stranky k tomu aby se zamysleli a sami si to dali do pořádku, není v našich silách psát každýmu SZ a ten se nám nasledně vysměje

[upravil dne 2/1/13 19:21 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...