jira 010 Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Zdravím měl bych dotaz.... nejde mi odemčít auto přez zámek u řidiče .... u spolujezdce bez problému a přez centrál taky v pohodě a další věc u jedných ze zadních dveří se neodemče zámek jen mechanicky (rukou:D) ale zamčít to jde s komplet celým centrálem bez problemu jen se prostě neodemče... nesetkla se s tím někdo ?? Citovat
Ferry Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 prelomenej drat v pruchodce mezi dverma a sloupkem Citovat
jira 010 Odesláno 1. leden 2013 Autor Odesláno 1. leden 2013 díky....a ten zámek zadních dveří je zřejmě na výměnu co ?? Citovat
jira 010 Odesláno 2. leden 2013 Autor Odesláno 2. leden 2013 Fajn problem ze zadníma dveřma snad nějak vyřešit půjde ale zaráží mě jak jsem psal že mi nejde odemčít central od řidiče tak prostě tím klíčem nejde otočit ani na jednu stranu v zámku .... což před časem ještě jakštakš šlo Citovat
Ferry Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 vlozku zamku vyndat, rozebrat, vycistit, promazat grafitem a poskladat zpet Citovat
jéřa Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 když sem koupil mojí 306ku tak mi taky nešel zámek řidiče, ale stačilo do něj nalejt olejíček a rozhejbat. šlo to docela ztuha tak pozor abys ho nezalomil [upravil dne 3/1/13 07:40 od jéřa] Citovat
Qcko Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 To je uplne bezny problem, kazdy pouziva len dialkove ovladanie a zamky zatuhnu, staci riadne vycistit a rozhybat ako uz pisal aj Ferry Citovat
Lubo181 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 ja som musel kupit nove vlozky do dveri cize dvere soferove a spolujazdcove mam iny kluc tie stare uz som nerozhybal ani grafit ani nic nepomohlo dve vlozky plus dve kluce ma vysli cca 30€ Citovat
petopelo Odesláno 31. leden 2013 Odesláno 31. leden 2013 chlapy mne najde pravý zadný zamok na dverách rozobral som cele to je zavarene plastom ale po dvoch mesiacoch znova nejde ja na to už nemám nervi prúd mi tam ide a furt nič skôr je problém ten zámok odtiaľ dostať to je iná hračka inde by som poslal toho čo to projektoval a ešte čo poradíte na prechodku predných dverí pri tej petici mám skoro všetky kable polámanú izoláciu ja rozmýšľam vzhodiť celu peticu a dať len prechodku ako je to na zadných dverách Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.