chuck11 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 tak se mi vyskytl problém po instalaci určitých programů do sektoru C: už mi zbývá jen 5Gb volného místa a proto ho potřebuju zvětšit(přiřadit místo) Disk je rozdělen na 2 části C: a D: s části D:se mi podařilo oddělit 30Gb které bych potřeboval přidat do C: ale ve správci počítače mi u C: nabízí pouze zmenšit svazek,rozšíření je zmražené Poraďte jak nato Citovat
Ferry Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 http://www.slunecnice.cz/sw/easeus-partition-manager/ Citovat
Dano406 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Já jsem IT lama,ale co sem odposlech od znalejších tak jsou na to programy které to umí. Samozřejmě jsou jak placené tak Fríí. Znalí téhle problematiky ti určitě poradí líp, jelikož se to dělá ještě před spuštěním systému. Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 To co postnul Ferry používám léta a můžu jen doporučit. Jen se připrav, že tu bude \"dlouhá noc\" Citovat
chuck11 Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 No naštěstí jsem si Sektor D: zalohoval, nejdřív mi to sloučil v jedno a to jenom v C: a ten jsem nakonec zmenšil a mám dva sektory s požadovanými velikostma;) Takže oklikou se to podařilo jak jsem chtěl:) Čuměl jsem jak to šlo rychle. PS. Ferry díki Citovat
Ferry Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 nz, jinak easeus dela i dalsi docela povedeny softy Citovat
koblih69 Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 No tak pokud ten druhý logický disk smažeš tak je to hned. Problém je, když se mění velikosti disků a přitom jsou plný dat, pak je to na dlouho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.