LORD_mapiv Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Ahoj, mám problém s podsvětlením. Přítelkyně normálně s autem jezdila a najednou přišla, že jí z ničeho nic nesvítí hodiny. Dnes jsem se pustil do toho, že vyměním žárovičky a ono ejhle.. po výměně beze změny.. bylo mi i divný, že by odešli rovnou obě dvě.. nesetkal jste se někdo s tímhle? kde by mohl být zakopenej pes? Citovat
MilanF1 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Pokud máš zapojené hodiny, jsou na nich vidět údaje, ale spíše proti světlu, jako v odlesku. Pokud ani to není vidět, nebude chyba v podsvícení. PS: Mluvím o new modelu, nevím, jak je to u old. Citovat
LORD_mapiv Odesláno 29. prosinec 2012 Autor Odesláno 29. prosinec 2012 údaje jsou proti světlu vidět, jen nechce fakčit to podsvícení.. myslím že novej i starej model to má stejný.. tohle je po faceliftu.. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 koblih: měnil jsi ji tam někdy? Musí tunel ven, já dlouho nevěděl, že v popelníku nějaká žárovka je, protože byla špatná. Samozřejmě to s tím může mít co dočinění, pokud předstalo svítit obojí naráz. Citovat
MilanF1 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Dobrá, já ji objevil, až když jsem měl tunel venku, je možné, že se dá vyměnit jednoduše. Chápu-li to dobře, chceš ověřit, zda tam jde proud ... napadá mě třeba obyčejná pojistka, ale na ty asi již tazatel koukal. Citovat
koblih69 Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Asi jsi reagoval na příspěvek který jsem smáznul... uvědomil jsem si, že to nebylo u 306, takže to nemá smysl i když podle dokumnetace by to mělo jít vyměnit jen po demontáži popelníku. K té pojisce právě směřuju Citovat
LORD_mapiv Odesláno 29. prosinec 2012 Autor Odesláno 29. prosinec 2012 pojistky byly první, co jsem zkoumal, ty jsou v pořádku.. žárovka v popelníku nesvítí, co auto mám.. ani nevím, že by tam mohla nějaká bejt a ani mi tam nechybí.. Citovat
murphylee Odesláno 29. prosinec 2012 Odesláno 29. prosinec 2012 Mně vždy pomohla jedna dobře mířená směrem od nohou spolujezdce. Ale samozřejmě že bez ní by to bylo lepší. Mě zase nesvítí podsvícení ovládání topení, ale v tom se budu hrabat až bude tepleji. Citovat
ferrari Odesláno 30. prosinec 2012 Odesláno 30. prosinec 2012 Murphy, výmena žiaroviek podsvietenia je vcelku pohoda, len býva problém ich zohnať (záleží na to, aký máš model)..ja som nezohnal... Citovat
LORD_mapiv Odesláno 30. prosinec 2012 Autor Odesláno 30. prosinec 2012 sehnat je není problém, třeba jen v kellyně jich mají haldy a stojí to v řádu korun.. případně se to dá vyměnit za LED pásek, teď jsem to takhle řešil na svý 406ce.. je to potom líp vidět i za sluníčka, vypadá to líp a dýl to vydrží.. Citovat
ferrari Odesláno 31. prosinec 2012 Odesláno 31. prosinec 2012 No, vravím, záleží, alé žiarovky tam máš, ti emoje príliš k zohnaniu neboli...pravda, možno keby sa príliš snažím, tak ich zoženiem, ale som sa nesnažil...podľa mň aich kelly nemá...LEDky som nechcel, lebo by sa to bilo s ostatným osvetlením, takže panel zostal neosvetlený...sry za OT Citovat
LORD_mapiv Odesláno 31. prosinec 2012 Autor Odesláno 31. prosinec 2012 tak je po problému, ještě jednou jsem vzal do ruky pájku a trochu propájel plošňáček.. už to frčí.. :-) Citovat
Qcko Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Tie ziarovky maju v kazdej mototechne, sem tam aj na benzinkach, vymena zaberie 5 minut, staci vylupnut dolny kryt a vybrat hodinky. Tod vsio. Citovat
ferrari Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 Ako myslíš tie na podsvietenie panelu kúrenia? No, tie moje asi ťažko...možno na iné modely hej, al epre modely a aut. klímou neviem...ja som ich teda nezohnal ani v mototechnách, ani v Peugeot servicse... [upravil dne 1.1.2013 18:34 od ferrari] Citovat
Qcko Odesláno 1. leden 2013 Odesláno 1. leden 2013 No neviem ci tam mas nejaku specialitu, rozobrate som mal 3 panely, manual aj poloautomaticku klimu a vsade boli rovnake ziarovky 1,2W ktore su iba nastoknute v paticiach, daju sa vytiahnut von. Ak tam mas nejaku inu specialitu tak to som este nevidel, fotky v tom odkaze sa mi uz nezobrazuju. Citovat
ferrari Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 Viem, že sa nezobrazujú, som dal ten link len na demonštráciu toho, že som to riešil a žiarovvky nezohnal...hej, presne, sú tam päticové žiarovky, ktoré sa z pätice vytiahnuť nedajú, totižto kontakty žiarovky sú bodovo navarené n kontakty pätice...v mototechne nemali, v Peugeote takisto...no keby som veľmi chcel, tak mi v Peugeote objednajú celé balenie, ale 100 ks... Tá druhá zľava... Citovat
Qcko Odesláno 2. leden 2013 Odesláno 2. leden 2013 To skor vyzera ze si ti rozpadla v patici, su vsunute priamo v plosaku, to co mas na foto som este ani nevidel, nie je na nej nieco napisane? Presne tieto ziarovky som kupoval, kupil som si ich 15 kusov a vymenil som ich vsade v aute kde sa dalo, maju ich u nas napriklad v obchode s osvetlenim, stali okolo 30 centov za kus mam pocit Ale aby sme len nepisali, tak napr --> http://www.autosuciastky.com/kategoria/558/autoziarovky-ostatme12v-12-w-celosklenna Pripadne si hod do vyhladavaca ci je toto ziarovka ktoru potrebujes --> 12w 12v T2.25 G4 [upravil dne 2/1/13 21:10 od Qcko] Citovat
podgy4 Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 mně to jednou dělalo rádio.napojil jsem odněkud kostru, a přestalo mi to také svítit.bádal jsem, čím to je snad celý víkend a nakonec jsme odpojily rádio a začlo to svítit Citovat
ferrari Odesláno 3. leden 2013 Odesláno 3. leden 2013 Qčko, nie, to nie je ono, to, čo popisuješ, som presne kúpil, alebolo mi to k ničomu...ono to tá žiarovečky vyzerá presne tak, ale je zavarená v pätici...proste to nie je ono, viem, takmer všetky modely majú to, čo popisuješ ty, ale r. 2000 s aut. klímou nie. Vravím, v Peugeote o tom vedeli, ale ich nemali... [upravil dne 3.1.2013 17:34 od ferrari] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.