Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám problém s podsvětlením. Přítelkyně normálně s autem jezdila a najednou přišla, že jí z ničeho nic nesvítí hodiny. Dnes jsem se pustil do toho, že vyměním žárovičky a ono ejhle.. po výměně beze změny.. bylo mi i divný, že by odešli rovnou obě dvě.. nesetkal jste se někdo s tímhle? kde by mohl být zakopenej pes?

Odesláno

Pokud máš zapojené hodiny, jsou na nich vidět údaje, ale spíše proti světlu, jako v odlesku. Pokud ani to není vidět, nebude chyba v podsvícení.

PS: Mluvím o new modelu, nevím, jak je to u old.

Odesláno

koblih: měnil jsi ji tam někdy? Musí tunel ven, já dlouho nevěděl, že v popelníku nějaká žárovka je, protože byla špatná. Samozřejmě to s tím může mít co dočinění, pokud předstalo svítit obojí naráz.

Odesláno

Dobrá, já ji objevil, až když jsem měl tunel venku, je možné, že se dá vyměnit jednoduše. Chápu-li to dobře, chceš ověřit, zda tam jde proud :myslim ... napadá mě třeba obyčejná pojistka, ale na ty asi již tazatel koukal.

Odesláno

Asi jsi reagoval na příspěvek který jsem smáznul... uvědomil jsem si, že to nebylo u 306, takže to nemá smysl i když podle dokumnetace by to mělo jít vyměnit jen po demontáži popelníku. K té pojisce právě směřuju ;)

Odesláno

Mně vždy pomohla jedna dobře mířená směrem od nohou spolujezdce. Ale samozřejmě že bez ní by to bylo lepší. Mě zase nesvítí podsvícení ovládání topení, ale v tom se budu hrabat až bude tepleji.

Odesláno

sehnat je není problém, třeba jen v kellyně jich mají haldy a stojí to v řádu korun..

případně se to dá vyměnit za LED pásek, teď jsem to takhle řešil na svý 406ce.. je to potom líp vidět i za sluníčka, vypadá to líp a dýl to vydrží..

Odesláno

No, vravím, záleží, alé žiarovky tam máš, ti emoje príliš k zohnaniu neboli...pravda, možno keby sa príliš snažím, tak ich zoženiem, ale som sa nesnažil...podľa mň aich kelly nemá...LEDky som nechcel, lebo by sa to bilo s ostatným osvetlením, takže panel zostal neosvetlený...sry za OT :mad:

Odesláno

Tie ziarovky maju v kazdej mototechne, sem tam aj na benzinkach, vymena zaberie 5 minut, staci vylupnut dolny kryt a vybrat hodinky. Tod vsio.

Odesláno

Ako myslíš tie na podsvietenie panelu kúrenia? No, tie moje asi ťažko...možno na iné modely hej, al epre modely a aut. klímou neviem...ja som ich teda nezohnal ani v mototechnách, ani v Peugeot servicse...

[upravil dne 1.1.2013 18:34 od ferrari]

Odesláno

No neviem ci tam mas nejaku specialitu, rozobrate som mal 3 panely, manual aj poloautomaticku klimu a vsade boli rovnake ziarovky 1,2W ktore su iba nastoknute v paticiach, daju sa vytiahnut von.

Ak tam mas nejaku inu specialitu tak to som este nevidel, fotky v tom odkaze sa mi uz nezobrazuju.:roll

Odesláno

Viem, že sa nezobrazujú, som dal ten link len na demonštráciu toho, že som to riešil a žiarovvky nezohnal...hej, presne, sú tam päticové žiarovky, ktoré sa z pätice vytiahnuť nedajú, totižto kontakty žiarovky sú bodovo navarené n kontakty pätice...v mototechne nemali, v Peugeote takisto...no keby som veľmi chcel, tak mi v Peugeote objednajú celé balenie, ale 100 ks...

Tá druhá zľava...

dscn2068uu.jpg

Odesláno

To skor vyzera ze si ti rozpadla v patici, su vsunute priamo v plosaku, to co mas na foto som este ani nevidel, nie je na nej nieco napisane?

Presne tieto ziarovky som kupoval, kupil som si ich 15 kusov a vymenil som ich vsade v aute kde sa dalo, maju ich u nas napriklad v obchode s osvetlenim, stali okolo 30 centov za kus mam pocit :)

Ale aby sme len nepisali, tak napr --> http://www.autosuciastky.com/kategoria/558/autoziarovky-ostatme12v-12-w-celosklenna

Pripadne si hod do vyhladavaca ci je toto ziarovka ktoru potrebujes --> 12w 12v T2.25 G4 ;)

[upravil dne 2/1/13 21:10 od Qcko]

Odesláno

mně to jednou dělalo rádio.napojil jsem odněkud kostru, a přestalo mi to také svítit.bádal jsem, čím to je snad celý víkend a nakonec jsme odpojily rádio a začlo to svítit

Odesláno

Qčko, nie, to nie je ono, to, čo popisuješ, som presne kúpil, alebolo mi to k ničomu...ono to tá žiarovečky vyzerá presne tak, ale je zavarená v pätici...proste to nie je ono, viem, takmer všetky modely majú to, čo popisuješ ty, ale r. 2000 s aut. klímou nie. Vravím, v Peugeote o tom vedeli, ale ich nemali...

[upravil dne 3.1.2013 17:34 od ferrari]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...