Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupím sedadlo s dětskou sedačkou v jednom do citroen Evasion.

Barvu mám modrobéžovou, ale na barvě mi nezáleží.

Kdybyste někdo věděl kde ji sehnat napište. Děkuji.

[upravil dne 29.12.2012 13:00 od Bobek1307]

Odesláno

cviklík: na aukru až tak špatný hodnocení nemá, je to otázka .... samozřejmě nejlepší je vždy to před koupí vidět, že. Ale někdy je to nemožné.

Na co má vůbec ten vyskakovací podsedák smysl ? To nejde vyřešit polystyrénovým podsedákem z teska za 200 kč ???

Odesláno

Ten člověk mi odpověděl na inzerát že má originál rádio do P806 98-99 a ve skutečnosti mi poslal uplně jiné které v tom nefunguje.V telefonu arogantní debil mi řekl at mu to pošlu zpátky.Poslal jsem to a po 18dnech mi to přišlo zpátky jako nevyzvednuté.Ten člověk počítá s tím že to mám k němu 600km tak to řešit nebudu ale ja tam mám rodinu tak že to mám blbe.Vůbec mi nejde o těch 600+ další poštovné jak jsem mu to posílal zpátky a le o to jeho blbé chování:blicismajlik:blicismajlikA těch jeho nasraných zákazníku je víc co jsem se dověděl.Už pracuji na tom abych mu zatrhnul ty jeho inzeráty za 100kč na Aukru:D

Odesláno

jenom aby bylo zřejmé, já ho tady nikterak nepropaguju, jen jsem vyhověl dotazu na \"kdybyste někdo věděl\". Zrovna tak jsou nabídky i na ebay.de.

Nemyslím si, že je taková sedačka vůbec nějak zvlášť potřeba, řešil jsem to podsedákem z polystyrénu za pár korun a dneska už ani to není potřeba. Stačí už jen pás.

Odesláno

Já mám dítě dvouleté, takže zatím má sedačku 9-18kg, a přemítám, co potom. Ten integrovaný sedák je pohodlný na obsluhu, nezabírá místo v autě, když není potřeba, ale na druhou stranu mi přijde klasická sedačka 15-36kg o dost bezpečnější, hlavně zboku (okraje, opěrka pro hlavu).

Odesláno

Oddie: u našcih starejch křusek určitě klasickou především s ochranou proti nárazu z boku! Nejlíp vychází Römer KID, nebo Concord Lift Evo... Sedačku můžeš hodit do sklepa, kufru, nebo druhýho auta, když zavází...

Odesláno

Ještě min. rok to řešit nemusím, pak asi pořídím KidFix, co jsem tak koukal. Jo, asi tu sedačku s tím integrovaným podsedákem klidně můžu prodat, než bych ji sám potřeboval, možná už budu mít klasicky jiné auto...

Odesláno

Určo! ... kup KID FIX a za rok ho od tebe vezmu i s autem :aut

Tu integrovanou prodej, tu nepotřebuju ... :) Ne, opravdu, až budeš měnit, písni mi SZ, protože nad krabicí stále víc a víc přemejšlim, ale pořád se toho nějak bojim ...

Odesláno

tak to jsem si přesně myslel, že je to vlastně víceméně jen k tomu, aby to bylo pohodlnější na obsluhu a nezabíralo to místo, což je v krabici tak trošku mimo mísu :D

Ten kufr není nikerak malý :D

kupovat to jen kvůli tomu mi přijde jako nesmyslné. Když už to mám třeba koupené i s autem budiž, ale přímo to shánět? Nevím.

Neon: jestli aktuálně jezdíš tou \"filiálkou\" tak se není čeho bát a je potřeba do toho jít :D Mám na mysli samozřejmě SAG :D

:blablabla

Odesláno

Bacha na něho je to takový vyjebaný podvodníček:blicismajlik.Stačí se podivat co jsem mu dal za komentář na bazoši vyjebancovi.

Svět není černobílý. Moje zkušenost s tímto prodejcem absolutně opačná. Žádný problém, posílá i blbosti (interierové cetky) a ceny jsou SMĚŠNÉ. Žádné přepálené poštovné a ještě k tomu jednou něco z věcí zdarma. Já už jinde nekupuji.

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Kolegovia riesim teraz strednu uzku sedacku , potreboval by som vediet ci existuje aj polohovatelna. Moja povodna bola pevna aj tie ostatne styri. Dakujem za info. :papa

Odesláno

Sehna, ode mě :)

Střední úzká sedačka s polohovatelným opěradlem existuje, mám ji v autě. Akorát asi neexistuje úzká s isofixem, jak jsme kdysi řešili...

Odesláno

Nemám. I kdybych měl navíc, tu úzkou bych si stejně asi nechal doleva dozadu...

Málem jsem měl auto ve stejné barvě jako mám, bouračka na zadek, nabídl jsem 20 tis hlavně kvůli té barvě, pán si nechal nakukat, že prý to má cenu aspoň 50 a nakonec to někomu nechal za 12, idiot.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...