Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Motor K.O. ???

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem jel s autem a lehce to začlo škubat a pak začalo auto neuvěřitelně kouřit bílý kouř, auto samo mělo největší otáčky na jednou, zastavil jsem a auto po otočení klíčku nešlo chcípnout... Tak jsem čekal a čekal a pořád to kouřilo, už i černě a asi po minutě to samo chcíplo a černě to dokouřilo... Jelikož jsou svátky, tak jsem auto nechal ve vesnici a zítra budu řešit co s tím... co s tím může být?

Odesláno

Díky za info, takže je to asi tutovka... To mě pěkně s..... měl jsem najeto 160 000km, jak je možný že se to mohlo stát? Kolik vyjde motor včetně výměny? cca .....

Odesláno

jj poctivé km včetně servisky... Tohle je r.v. 12/2004 2.0 HDI ...

Odesláno

Tak na toto sedi jenom dve sluvka: Ouuu Kur*a.......

Motor v haji.

Je smutne ze jsi nevedel co mas udelat.Ted uz to na tom nic nezmeni.

Cekaji te dve veci.

Turbo a motor.

Odesláno

hmmm po Vánocích, nemilé starosti... Sehnat motor, kde to udělat atd. šílený... To co sem viděl a zažil, už nechci nikomu zažít, hroznej pocit...

Odesláno
Tak na toto sedi jenom dve sluvka: Ouuu Kur*a.......

Motor v haji.

Je smutne ze jsi nevedel co mas udelat.Ted uz to na tom nic nezmeni.

Cekaji te dve veci.

Turbo a motor.

Straki tak poraď co dělat, když se to stane někomu jinému? A jaká je vlastně příčina toho celého? ;) Diky

Odesláno

Tak, ako písal merlin, v takejto situácii treba zaradiť čo najvyšší prevodový stupeň a brzdou motor udusiť. Zadávateľovi vlákna to už nepomôže, možno ostatným v podobných situáciách. Toto som naučil aj svoju polovičku, keby sa jej to náhodou stalo :)

Inak prajem skorú a lacnú opravu.

Odesláno

O pár vláken níže řeším to samé (nestartuje, olej v sání), 407 2.0hdi najeto poctivých 160tkm a udělalo to to samé, zatím mám pouze K.O. ECU, motorem mi točit jde, více prozatím nevím, tobě to jde nastartovat nebo co ti to teďka dělá?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...