elton Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 CLS 63 AMG :D:D [upravil dne 4-2-13 21:13 od Přema] Není to ten s motorem z Renaulta?... Citovat
safi1 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 čaute chalani, V sobotu neprídem dnes mi zobrali vodičak :/ Tak neratajte somnou [Edited on 5/2/13 16:18 by safi1] Citovat
MilanF1 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Já doufám, že sraz je v neděli ... nicméně co jsi dělal? Spíše tedy za co ti ho vzali? Citovat
safi1 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Zobrali mi ho zato že som prešiel na oranžovu na semaforoch :/ ze ked vidim onrazovu mam zastavit ale čo som mohol zastavit ked som bol rozbehnuty... a mi povedal ze som prešiel na červenu čuraK zeleny a vôbec to tak nebolo pitchéééé Citovat
Judes Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Až natoľko sa nemusíš ponáhľať že v sobotu . Keď to s tým vodičákom myslíš vážne môžeš prísť vlakom, autobusom alebo sa zvezieš s niektorým členom z BA. Citovat
safi1 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Je to všetko na hovno dneska... :/ celý deň sa mi posral... Uvidim ako budem mat naladu... a uvidim či pridem a to som si ešte nestihol ani vybavit novy vodičak čo som naposledny spravil ach jaj Citovat
safi1 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Petr to ti ešte napišem ako sa dohodnem a ked tak sa preto stavim Citovat
Medvěd Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 safi - u Vás se nedá s přestupkem nesouhlasit a postoupit do správního řízení? Měli Tě nafocenýho nebo jaký měli důkaz? Citovat
safi1 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 JA som debil ja som nevedel ani co som spravil tazko sa to piše oni prisli az ked som za krizovatkou v ulicke zaparkoval auto.... potom mi povedal ze si mam sadnut k nim do zadu a vypytali si vodicak a klasika veci.... A hovori ze som presiel na cervenu a cervena to nebola... a bracho sedel v aute... Dokazy mi ziadne neukazili... zgustli si na mne lebo videli mladeho tak prečo mu nezobrat vodičak... No a za 2-3 tyzdne mi pride predvolanie na inspektorat a tam sa uvidi či ho dostanem alebo nie a + pokuta Citovat
Judes Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Keď ti neukázal žiadny dôkazový material mohol si len pískať . Citovat
safi1 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Ved načo by mi ho ukazoval tiež som čakal ze mi niečo ukaze... A som velky kks ze som podpisal ze som si vedomi priestupku... Ked uz som to podpisal mohol mi ho nechat... Len som debil lebo som nevedel co podpisujem a on ho pekne odomna vypytal... ja ze OK a teraz čitam ze to je to ze som si toho vedomi co som spravil... Takze môžem ist do riti Citovat
robozv Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Ahojte, nepisal som skor lebo som nevedel ako to bude s tymto vykendom a je to tak ako som si zelal:grr takze na zraz bohuzial nepridem /e/ lebo mame nejake rodinne povinnosti takze sa pejne zabavte hostitela poprehanajte nech to nema lahke a keby som nahodou nieco vyhral v nejakej tombole tak mi to prosim odlozte ja si to na najblizsom zraze zoberiem. Ahojte Robert Zvolen /stred Slovenska:aut/ Citovat
krko 407 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Safi1:To je fakt na trt..Hádam to nebude až také zlé a skoro ti ho vrátia.Držím palce. [upravil dne 5/2/13 19:37 od krko 407] Citovat
gedu Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Ahojte, nepisal som skor lebo som nevedel ako to bude s tymto vykendom a je to tak ako som si zelal:grr takze na zraz bohuzial nepridem /e/ lebo mame nejake rodinne povinnosti takze sa pejne zabavte hostitela poprehanajte nech to nema lahke a keby som nahodou nieco vyhral v nejakej tombole tak mi to prosim odlozte ja si to na najblizsom zraze zoberiem. Ahojte Robert Zvolen /stred Slovenska:aut/ :fnuk:grr:grr Citovat
Marcel00 Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 safi a ten balíček mám dát teda komu? Mozes ho dat mne, ja ho safimu dorucim... Je tiez z BA. Edit: safi viem ze naladu nemas, ale ked chces, tak ta mozem vziat... [upravil dne 5/2/13 23:39 od Marcel00] Citovat
pastorek Odesláno 5. únor 2013 Odesláno 5. únor 2013 Marcel, žiadne doručím. Treba ukecať, doviesť, zabaviť, veď iba v kruhu priaterľov sa dá aspoň na chvíľu zabudnúť na problémy. Citovat
safi1 Odesláno 6. únor 2013 Odesláno 6. únor 2013 Marcel to by bolo FAJN ja sa ti v Piatok alebo v sobotu ozvem a poviem ci idem ak by si ma teda vzal A kebyze nejdem balicek vyzdvihne Cinic [Edited on 6/2/13 12:06 by safi1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.