tybyt Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 patko- no verim ze hoc aj budu dajake chyby co urcite predpokladam tak to bude jednduche a nic komplikovane, vcera pri startovani mi naskocilo ale otacky padaly a zdochlo do 3sec. a az na 4pokus sa mi podarilo dat kus plynu aby nezdochlo. ale nechcem nic riesit dovtedy dokedy nebudu filtre vymenene... a sa mi zdalo ze hoc bola rucicka nafty nad rezervov ale v trubke sem tam bola aj bublina. tak moze byt ze dakde aj falosny vzduch dostava. momentalne nemam ziadnu chybu/hlasku len \"Risk of ice\" a ESP/ASR system faulty ale aj to zmyzne po minute. dnes napadal snech tak skusim co to urobi. Citovat
shark734 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 ja by som to v momente vratil, uz len z fotiek vidno, ze to neni uplne v poriadku Citovat
Sagic Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Fakt neuvěřitelný, co jsou někteří lidi ochotni koupit a omlouvat si.. Jestli s tím máš všechny tyhle problémy tak doporučuju okamžitě řešit s prodejcem a rozhodně se v tom sám nehrabat s tím, že to možná bude filtry a že něco zhasne po minutě. Ono už bude i tak pozdě a pochybuju, že uspěješ. Citovat
merlin99 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Sagic: a to si este asi nevidel vlakna z pred par rokov, kde sa riesila pozicka a kde sme mu viaceri poradili radsej mensie, lacnejsie auto ktore sa pripadne menej kazi kedze peniaze su evidentne stale problem - vid setrenie na baterku. Kedze mu uplne nechcem pokazit vianoce, nehodim sem link na autoscout:) Je az strasne sa pozerat, aku maju niektory ludia sudnost a pohlad na realitu. Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Přiznám se, že při zavzpomínání na tohle vlákno z 2/2011 jsem z výsledku dost rozpačitý: Citovat
stefano Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Našiel som tento inzerát už včera, len som ho nechcel zverejňovať bez súhlasu. Rozpočet asi nepustil, tak preto si tybyt vybral najlacnejší P407 v inzeráte a možno aj preto, že bol najbližšie k jeho bydlisku. Vo svojich príspevkoch spomínal, že je mechanik, tak si myslím, že aj s pomocou tohto fóra sa mu budú prípadne poruchy odstraňovať jednoduchšie. Ale aj tak si myslím, že presedlať z Favorita na P407 r.v. 2004 je veľká odvaha. Citovat
stefano Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 koblih máš pravdu, na tybyta sa ani po dvoch rokoch nedá zabudnúť. Ako píšem v predch. príspevku, výber bol asi limitovaný stavom peňaženky. Držím mu palce. Citovat
Parc Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 ako to tu tak citam tak mi to napadne pripomina kupu mojej legendarnej 406tky .... tam som nakoniec okrem VT cerpadla a bloku motora vymenil po mechanickej stranke vsetko prislusenstvo, elektrika nastastie nikdy neblba... to auto stalo nakoniec tolko, ze mi ho bolo luto predavat, momentalne sa na tom vozia technci u nas na firme. K tym km, neviem ako v cr ale na sk je to doslova narodny sport, za cely zivot sa mi podarilo kupit dve auta, ktore naozaj nemalo stocene km a myslim si ze 407 rv2004 nieje mozne aby mal tak malo... na km by som vsak osobne kaslal (napriklad ten jumper co mam v popise mal v dobe kupy 402tis km a klop klop jazdi ako hodinky) ide vsak o to v akom stave auto je a ked to nestartuje, zhasina, ABS/ESP... za mna ak je moznost nerypat sa v tom a okamzite auto vratit, za 5tis sa daju kupit aj lepsie, radsej si pon zajst cez pol sk ale netopit sa potom potencialne v problemoch. kazdopadne prajem vela uspechov a stastnych km... Citovat
pežotík Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 ja by som to v momente vratil, uz len z fotiek vidno, ze to neni uplne v poriadku Souhlas,ja bych ho ani nekoupil,ale drzim mu palce,at mu po opravach dobre slouzi,kdyz se pro nej rozhodl:papa Citovat
tybyt Odesláno 23. prosinec 2012 Autor Odesláno 23. prosinec 2012 no tak to ste ma potesily, no ja som sa pital od neho ze ci mozem vratit a on ze nie ale mam zaruku na skryte zavady... no nemal som to najblisie chcel som jednu modru z AAA ale dokedy som prisiel domou tak ho predaly. a silou mocou ma chcely prehovorit na 1.6hdi ale nenechal som sa hoc bola celkom v slusnom stave na vyzor ale tych 93000km mi neslo do hlavy. a este nad jednym som rozmyslal http://peugeot-407.autobazar.eu/20-hdi-st-confort-id3870209.html ale sa mi zda ze na tu vybavu je predrazena. tak som nasiel toto v poprade tak som sa isiel pozriet.a aj som zobral. oto aby bolo cim lacnejsie neslo. ale oto islo aby sa mi pacila a jednoducho som to potreboval cim skor. nejde mi do hlavy pred chvilou som isiel zhruba 15km a celu cestu mi tam svietilo ESP teda rozsvietilo zhaslo po minute zase rozsvietilo zhaslo a tak do okola... odstavil som auto a po polhodine som sa vybral domou a nic... vobec ani bliknutie. okrem toho ked som chcel vyskusat a som nato dupol na snehu aby dostal smik tak mi rozsvietila taka kontrolka so smikacim autom. ale kolesa sa pretacaly abo jak sa to vola. [upravil dne 23/12/12 14:32 od tybyt] Citovat
Sagic Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Co to škubání, ABS a ESP, o tom všem ti řekl při prodeji? Pokud ano a ty jsi to koupil tak nebudu psát co si myslím, pokud ne, je to skrytá vada a žádej ať to uvede do náležitého stavu - opraví! Citovat
Sagic Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Už jen tohle by mi stačilo.. 1. vnutorny display mi neide 100%, kde by som mohol zohnat a zhruba za kolko? 2. kurenie na soferovej strane fuka len studeny vzduch (dost neprijemne) viem ze to bude tou klapkou, tiez kde by som to mohol zohnat? 3. z vonka mi neide otvorit kufor, moze byt ten mikrospinac? je to zdlhave vymenit? Citovat
stefano Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Tieto veci sa dajú zistiť pri prehliadke a následnej skúšobnej jazde. Ak to aj napriek týmto poruchám kúpil, tak je to jeho vec. Pred dvomi rokmi písal, že sa do P407 zamiloval, tak mu to asi drží až do dnes, lebo to vyzerá tak, že to kupoval srdcom a nie rozumom. Citovat
merlin99 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Tybyt, prosim ked nieco napises , vloz si to do wordu, spusti kontrolu gramatiky a potom sem nakopiruj. Dal som Ti tu radu dva roky dozadu. Nieco sa pritom aj naucis, dokonale to nemusi byt. To sa neda ani citat poriadne.... Ako Ti radia ostatni, ak chyby neboli uvedene v kupnej zmluve, su to skryte vady a mas zo zakona neake prava teoreticke...to si ale musis nastudovat sam. Osobne si myslim ze sa toho bude sypat postupne viac, pri udrzbe co sa tomu dostala...o ktorej hovori aktualny stav. Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 No všechno má svou cenu. Pokud byla cena jako v inzerátu tak je to opravdu špatné. Loni jsem za podobnou cenu nekoupil ročník 2006 a to mělo prokazatelně necelých 150 tis... jedinou vadou byl promáčklý práh (oprava za 2500) ... Pokud ale za uvedené vady bal sleva tak v tom problém nevidím. Jedná se o poměrně snadno opravitelné vady. U čeho bych byl ale opatrný je ta chyba ABS/ESP to může být hodně nepříjemné - od snímače úhlu volantu přes snímače na kolech až po jednotku ABS... s tím bych auto asi nekoupil a trval na odstranění před koupí a nebo další slevě min 10 tis. a risknul to. Vlatně nerisknul - nesrovnalosti v odstínech bych nikdy nepřenesl přes srdce, takže bych ho stejně nevzal. Citovat
Marcel00 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 no neviem neviem... asi nechces od nikoho z nas pocuvat ze kupa takehoto auta za tieto peniaze nebola moc stastna. Kupil si na vsetku silu a za kazdu cenu a to si nemyslim ze je spravne. klapky, abs/esp, display a modli sa co este nepribudne... dufam a drzim palec a zelam aby to bolo vsetko zle co ta na aute postretlo... Aspon viem, ze za moje auto ked ho budem predavat mozem s prehladom vypytat 8.500€. Kazdopadne prajem vela spokojnych km... Citovat
stefano Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 tak to tu tak obcas sledujem a musim skonstatovat ze toto nedopadne dobre Marcel, tak toto sme už pred rokom predpokladali viacerí. Citovat
koblih69 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 A slušně vypadající auto se neprodá :D:D Citovat
patko79 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Čidla ABS na kolech se přeměřit o tohohle auta nedají Hmm, tak neviem, meral som odpor na všetkých štyroch, jedna hodnota bola total uletená a bolo to to vadné čidlo:myslim Je to ale tri roky späť, tak hodnotu Ti nepoviem Citovat
Marcel00 Odesláno 23. prosinec 2012 Odesláno 23. prosinec 2012 Koblih veru pravdu mas s tym inzeratom... Si zabil :D:D:super Stefano vidis no... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.