Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj klubáci.Tak nám zažlo zimní období a s ním jedna malá starost.Autíko mi začlo ve větších mrazech při ranním startu pomaleji točit.A já nevím jestli je to špatně, nebo naopak dobře.Různě jsem se dovídal, že když to točí pomaleji tak aspoň mám jistotu, že mám motor v pořádku a že je to tím, že je hustější mot.olej.Ale jinak zase všude čtu, že by to měla být baterka.Zatím jsem jí nenabíjel ale jen pohledově jsem koukal na baterku a oko je zelené.

Odesláno
tak jsem jí byl přeměřit.Baterka měla 12.67V a voltmetr mi vyhodil startovací výkon 83%

12,67 vypadá přijatelně, ale to že ti \"voltmetr vyhodil startovací výkon 83% \" teda nějak nechápu

Odesláno

asi ma tester autobaterii ten ukaze aktualne napetie a potom startovaci prud momentalny ktory je baterka schopna dodat,alebo stav nabitia baterie

[upravil dne 21/12/12 13:31 od krtek 2]

Odesláno

Algoritmus je:

1. měřit napětí při nastartovaném motoru a zapnutých světlech = ukáže zda alternátor OK nebo vadný

2. půjčit si baterku = ukáže zda baterka OK neb vadná

3. pak už zbývá jenom startér.

Ostatní měření, hlavně baterku před nabíjením, po nabíjení atd jsou ztráta času.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...